MBtouran je napisal/-a:
Sam sem bil raazocaran glede prostora na zadnji klopi S maxa. Velik sem 180 in sem drgnil ob strop vozila.
Gricko je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:
Sam sem bil raazocaran glede prostora na zadnji klopi S maxa. Velik sem 180 in sem drgnil ob strop vozila.
kaj si imel še 3 povštre pod ritjo???
dej ne govori neumnosti.....sam imam 186 cm pa mi zadaj ni niti najmanjši problem sedeti ( govorim za 2 vrsto! če si ti govoril o tretji vrsti pa vse vzamem nazaj! )
panorama ali ne tu ne igra vloge! sicer se ti pa sedež pelje naprej nazaj, naklon si lahko spustiš...... ko jaz zadaj sedim imam med koleni in prednjim sedežem cca 20 cm lufta (prednji sedež je nastavljen za mene) do stropa pa mi tudi še fali....res pa je da to ni avtobus
In sam sem pred nakupom bil zelo pozoren na prostor v zadnji vrsti in S max ga ima obilo!!!
veliko več kot c4, zafira, touran in podobni..... sharan in podobni pa so seveda tam tam, s tem da so drsna vrata (sharan....) res ful velik +++
MBtouran je napisal/-a:Ce bo kaj v mb greva skupaj. Ce ne drgnem ob streho placam kosilo in gajbo pira. Tudi sam sem bio presnecen in sem se cudil da se govori kako je prostoren.
simply je napisal/-a:Tipično slovensko razmišljanje - obremenjevanje z drugimi.
Vsekakor pa naj vzame tisto kar mu najbolj ustreza - če je to Touran naj vzame Tourana - če je to S-max naj vzame S-maxa.
Nikakor pa ne razumem stavka - zakaj bi ga večji avtomobil ( naprimer Sharan proti Touran-u ) stal več če imata enako motorizacijo in platišča?
Mogoče le višja poraba zaradi večje prednje površine itd.
~toMmy~ je napisal/-a:Primerjaj Sportsvana z S-max-om, pa kapo dol, če ti rata racionalizirat nakup večjega, če ne potrebuješ toliko prostora
~toMmy~ je napisal/-a:Primerjaj Sportsvana z S-max-om, pa kapo dol, če ti rata racionalizirat nakup večjega, če ne potrebuješ toliko prostora
sonic je napisal/-a:Momentov "zdajle bi pa prav prišel manjši avto" je bilo bistveno manj, v bistvu se ne spomnim nobenega.
Največ pa je momentov: rabil bi več kešaPolo78 je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Momentov "zdajle bi pa prav prišel manjši avto" je bilo bistveno manj, v bistvu se ne spomnim nobenega.
Mogoče pri bočnem parkiranju edino?Se pa strinjam, prostor pride vedno prav, če ne prej pa potem, ko greš na dopust ali pa ko moraš pripeljat kak nov kos bele tehnike, TV... Dejansko je momentov "rabil bi večji avto" več.
Polo78 je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Momentov "zdajle bi pa prav prišel manjši avto" je bilo bistveno manj, v bistvu se ne spomnim nobenega.
Mogoče pri bočnem parkiranju edino?![]()
Gosic je napisal/-a:Kaj je pa z Mazdo 5 narobe?
ban je napisal/-a:Lepota je relativna
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov