ojnica je napisal/-a:Če misliš dobit dober avto brez prask in z vso servisno zgodovino za jurja ga boš iskal še dolgo časa.
To kar drži.
Se je pa mesec nazaj našel takšen Accent letnik 2002.

ojnica je napisal/-a:Če misliš dobit dober avto brez prask in z vso servisno zgodovino za jurja ga boš iskal še dolgo časa.
GoGo je napisal/-a:Če si se pripravljen stegnit za 300 eurov več... Prodajam laguno II z redno servisiranim motorjem, skor novo sklopko in turbino, letnik 2003, dizel.... Več info na pm...
mtl je napisal/-a:ojnica je napisal/-a:Če misliš dobit dober avto brez prask in z vso servisno zgodovino za jurja ga boš iskal še dolgo časa.
To kar drži.
Se je pa mesec nazaj našel takšen Accent letnik 2002.![]()
Samo je treba nekaj časa iskat.
jure993 je napisal/-a:Avto sem kupil, renault megane coupe sport way 2002 letnik. Je lepo ohranjen pa sm z njim zaenkrat zadovoljen, ampak me zanima kaj pomen to, da k pržgem avto in kliknem na gumb za reset kilometrov mi pač pokaže nekej v zvezi z oljem (prostor za 6 krogcev) ampak meni se pokažejo le trije.. sicer ne gori nobena lučka za olje pa k ga užgem mi napiše oil ok.. Aja pa še eno uprašanje. kako pogledam povprečno porabo? ta avto nej bi to mel na potovalnem računalniku ampak ne vem kako do tega pridt.. hvala
jure993 je napisal/-a:ali mogoce kdo ve zakaj se mi med voznjo vrata od avta zaklenejo prej pa tega ni blo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov