borut.z je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:metor je napisal/-a:Joj izmed vseh si se ravno za testnega golfa odloču, ki je logično poceni ampak ne zastonj. Vzemi nekaj novega magari P308 ali Golfa sam vzemi novega res. Testnih ne kupovat jas nebi nikol tud, če bi mogu 2k€ več dat. Sj veš testni avti se ponavad terajo, ki sploh niso ogreti na delavno temperaturo kajšele da je motor pravilno utečen. Pomoje ne dobiš enga, da bi z testnim počel tako, kot bi bil svoj. To se na začetku ne pozna na dolgi rok pa verjemi.
Jaz vsakega, ki sem ga dobil za test sem ga žgal ko psa
Resno??? Kaj pa policisti pa omejitev na cesti? Dokler mi tega nista napisala sploh nisem pomislil na to. Jaz pa vsakega testnega, ki ga vozim še bolj pazim kot svojega. Šok.
pskoda je napisal/-a:Vag grupa je šrot od šrota samo dela se da ni oz ljudi prepričuje da ni. V 21 stoletju ne zna naredit en spodoben motor in vse kar naredi hudič jemle oz komaj garancijo preživijo pa še to ne vsi in ko prideš prodajalcu in hočeš en spodoben povprečen avto ti on takoj nabije 25keur!!!??? za kaj? za rjavo crkovino?
Glede oddaje in neodvisnih testov bom probal najti na netu in tisto "sem slišal" spremenit v zvok in sliko
nekaj sem najdel, ampak je nekje še več napisanega o tem - http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilno ... abe/347059
ban je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Vag grupa je šrot od šrota samo dela se da ni oz ljudi prepričuje da ni. V 21 stoletju ne zna naredit en spodoben motor in vse kar naredi hudič jemle oz komaj garancijo preživijo pa še to ne vsi in ko prideš prodajalcu in hočeš en spodoben povprečen avto ti on takoj nabije 25keur!!!??? za kaj? za rjavo crkovino?
Glede oddaje in neodvisnih testov bom probal najti na netu in tisto "sem slišal" spremenit v zvok in sliko
nekaj sem najdel, ampak je nekje še več napisanega o tem - http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilno ... abe/347059
Učinek norih gob
borut.z je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:metor je napisal/-a:Joj izmed vseh si se ravno za testnega golfa odloču, ki je logično poceni ampak ne zastonj. Vzemi nekaj novega magari P308 ali Golfa sam vzemi novega res. Testnih ne kupovat jas nebi nikol tud, če bi mogu 2k€ več dat. Sj veš testni avti se ponavad terajo, ki sploh niso ogreti na delavno temperaturo kajšele da je motor pravilno utečen. Pomoje ne dobiš enga, da bi z testnim počel tako, kot bi bil svoj. To se na začetku ne pozna na dolgi rok pa verjemi.
Jaz vsakega, ki sem ga dobil za test sem ga žgal ko psa
Resno??? Kaj pa policisti pa omejitev na cesti? Dokler mi tega nista napisala sploh nisem pomislil na to. Jaz pa vsakega testnega, ki ga vozim še bolj pazim kot svojega. Šok.
thunderbolt je napisal/-a:Boris, katalog so ti v kaksni izmed avtohis verjetno dali. Odpri na stran 38/39, kjer so nasteti asistencni sistemi: jasno je oznaceno, da je front assist doplacljiv. To deluje prek radarja pod tablico, ki je kvadraten, cca. 5x5 cm. Ce ne verjames, pa pojdi sprobat tistega testnega iz linka, pa po moznosti v kaksne skatle in ne v drug avto ali zid.
pskoda je napisal/-a:Ne vem za točno tega golfa, ampak sam vag ni nič posebnoega glede kvalitete pač šrot kot vsi ostali.
ps.: ko je govora o vw sem gledal oddajo, ko je testirala neka neodvisna inštitucija porabo avtomobila VW in Fiat je VW goljufal za 50% (se pravi če ima porabo 5l je realno 7,5l) Fiat pa samo za 20%.
Po trčenju avtomatsko zavira vozilo
Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC), ki je za
novi Golf na voljo kot dodatna oprema, zaznava
razdaljo in relativno hitrost glede na vozila, ki vozijo
pred vami. Senzor nadzoruje območje do 200 m pred vozilom. Pri vožnji v koloni ali v prometnih zastojih sistem vozilo zavira do zaustavitve, skladno s situacijo pa ponovno spelje v treh sekundah.
Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) je na voljo
v kombinaciji s sistemom za nadzor prometa Front Assist in mestno funkcijo zaviranja v sili.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov