Zmaj78 je napisal/-a:1.6i 16v motor je popolnoma zadosti za naše cestne razmere in če nisi "vaški" dirkač. Pri 2.0 je precej dražja cestnina in pa seveda zavarovanje.
BigBadBeef je napisal/-a:Zmaj78 je napisal/-a:1.6i 16v motor je popolnoma zadosti za naše cestne razmere in če nisi "vaški" dirkač. Pri 2.0 je precej dražja cestnina in pa seveda zavarovanje.
Ja, zato pa bi mel 1.6. Pravzapral sem ga že kupil, Vredu potegne, kljub prevoženim 208 kkm, registracija me je 400€ stala.![]()
Samo zadnjo prečno štango bom moral menjat ker je samo za silo zašvasana!
Kupil sem ga v ponedeljek, danes je četrtek, moja mati je bla en mesec zaprta, njena zaprtost je sedaj ozdravljena!
BigBadBeef je napisal/-a:Zaprta kot zaprtje kot to da težko spraviš blato iz sebe. Kaj res ne znaš brati med vrsticami al kaj? Skoraj se je posrala ko sem ga na ravnini naturiral!
f.taunus je napisal/-a:Mimo grede, avto ne gre nič bolje kot kakšen Polo 1.6, tako da vsaka ti čast za ozdravljenje.
Daedalus je napisal/-a:Znam, znam, ampak takšne krilatice bi človek pričakoval od lastnika športive, ne pa Coupe-ja 1.6.Pa glej da ne bo še kaj drugega odprlo če ga misliš gonit...
Zmaj78 je napisal/-a:Če si pri volji, prilepi kakšno fotko, da vidimo kakšnega stroja si kupil in katere barve.
BigBadBeef je napisal/-a:Stal pa je je mogoče 1/3 tolko kot pa polo z enako prevoženimi kilometri, imam pa klimo, avtoradio z OP AMPom, trde fedre pa sedeže ki te na miru držijo. 0-100 tam nekje 9 sekund, ostalo pa je kak je. vrata se zaprejo lepše kot pa pri novem avtu.![]()
Včasih je že malo fajn če ti kaka bemfa zateži... nebom ga pa zdaj maltretiral. Je skoraj škoda takega lepega avteka da bi ga tak nažgal da bi bati pri haubi ven pogledali.![]()
Pa čimprej mali servis nared, tudi velikega ne bilo slabo opravit
pskoda je napisal/-a:Ta coupe od leta 1997 do 1999 z 1.6 motorjem ima pred mnogimi leti 0-100km/h 9,8s realno nekje +10s zdaj pa mogoče okrog 11s
miraldinjo je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ta coupe od leta 1997 do 1999 z 1.6 motorjem ima pred mnogimi leti 0-100km/h 9,8s realno nekje +10s zdaj pa mogoče okrog 11s
Že nov je imel 0-100kmh 11.2sec:
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=13847
Zmaj78 je napisal/-a:Osebno mi zelena barva ni ravno najljubša, ampak tebi je očitno všeč, tako da sem vesel, da si našel svoje prevozno sredstvo.
BigBadBeef je napisal/-a:Včasih je že malo fajn če ti kaka bemfa zateži... nebom ga pa zdaj maltretiral. Je skoraj škoda takega lepega avteka da bi ga tak nažgal da bi bati pri haubi ven pogledali.![]()
BigBadBeef je napisal/-a:Ne razumeš, ne pričakujem da bom jaz njega prehiteval, lahko pa preprečim da on prehiti mene. Na teh ovinkastih cestah kjer sem jaz doma ni veliko placa za prehitevanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov