Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

BigBadBeef
Nov uporabnik

Re: Rabljen Hyundai Coupe - napake, nakup?

Napisal/-a BigBadBeef To okt 14, 2014 4:08 pm

Ja no, saj to ravno pravim.

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 Če okt 16, 2014 7:31 am

1.6i 16v motor je popolnoma zadosti za naše cestne razmere in če nisi "vaški" dirkač. Pri 2.0 je precej dražja cestnina in pa seveda zavarovanje. 8)

BigBadBeef
Nov uporabnik

Napisal/-a BigBadBeef Če okt 23, 2014 10:28 am

Zmaj78 je napisal/-a:1.6i 16v motor je popolnoma zadosti za naše cestne razmere in če nisi "vaški" dirkač. Pri 2.0 je precej dražja cestnina in pa seveda zavarovanje. 8)

Ja, zato pa bi mel 1.6. Pravzapral sem ga že kupil, Vredu potegne, kljub prevoženim 208 kkm, registracija me je 400€ stala. :DDD
Samo zadnjo prečno štango bom moral menjat ker je samo za silo zašvasana!

Kupil sem ga v ponedeljek, danes je četrtek, moja mati je bla en mesec zaprta, njena zaprtost je sedaj ozdravljena! :twisted:

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Če okt 23, 2014 11:11 am

BigBadBeef je napisal/-a:
Zmaj78 je napisal/-a:1.6i 16v motor je popolnoma zadosti za naše cestne razmere in če nisi "vaški" dirkač. Pri 2.0 je precej dražja cestnina in pa seveda zavarovanje. 8)

Ja, zato pa bi mel 1.6. Pravzapral sem ga že kupil, Vredu potegne, kljub prevoženim 208 kkm, registracija me je 400€ stala. :DDD
Samo zadnjo prečno štango bom moral menjat ker je samo za silo zašvasana!

Kupil sem ga v ponedeljek, danes je četrtek, moja mati je bla en mesec zaprta, njena zaprtost je sedaj ozdravljena! :twisted:

Am, kuga? Kaj je to zaena alter poezija?

BigBadBeef
Nov uporabnik

Napisal/-a BigBadBeef Če okt 23, 2014 11:35 am

Zaprta kot zaprtje kot to da težko spraviš blato iz sebe. Kaj res ne znaš brati med vrsticami al kaj? Skoraj se je posrala ko sem ga na ravnini naturiral! :D

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Napisal/-a Zmaj78 Če okt 23, 2014 12:11 pm

Čestitke za nakup in SREČNO VOŽNJO!

Če si pri volji, prilepi kakšno fotko, da vidimo kakšnega stroja si kupil in katere barve. 8)

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če okt 23, 2014 12:42 pm

Mami bi pomagalo pri zaprtosti tudi donat mg z le 0,5l prostornine =P
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Če okt 23, 2014 12:45 pm

Mimo grede, avto ne gre nič bolje kot kakšen Polo 1.6, tako da vsaka ti čast za ozdravljenje.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Če okt 23, 2014 1:16 pm

BigBadBeef je napisal/-a:Zaprta kot zaprtje kot to da težko spraviš blato iz sebe. Kaj res ne znaš brati med vrsticami al kaj? Skoraj se je posrala ko sem ga na ravnini naturiral! :D

Znam, znam, ampak takšne krilatice bi človek pričakoval od lastnika športive, ne pa Coupe-ja 1.6. :mrgreen: Pa glej da ne bo še kaj drugega odprlo če ga misliš gonit...

BigBadBeef
Nov uporabnik

Napisal/-a BigBadBeef Če okt 23, 2014 1:27 pm

f.taunus je napisal/-a:Mimo grede, avto ne gre nič bolje kot kakšen Polo 1.6, tako da vsaka ti čast za ozdravljenje.

Stal pa je je mogoče 1/3 tolko kot pa polo z enako prevoženimi kilometri, imam pa klimo, avtoradio z OP AMPom, trde fedre pa sedeže ki te na miru držijo. 0-100 tam nekje 9 sekund, ostalo pa je kak je. vrata se zaprejo lepše kot pa pri novem avtu. :twisted:

Daedalus je napisal/-a:Znam, znam, ampak takšne krilatice bi človek pričakoval od lastnika športive, ne pa Coupe-ja 1.6. :mrgreen: Pa glej da ne bo še kaj drugega odprlo če ga misliš gonit...

Včasih je že malo fajn če ti kaka bemfa zateži... nebom ga pa zdaj maltretiral. Je skoraj škoda takega lepega avteka da bi ga tak nažgal da bi bati pri haubi ven pogledali. :huh:

Zmaj78 je napisal/-a:Če si pri volji, prilepi kakšno fotko, da vidimo kakšnega stroja si kupil in katere barve. 8)

Temnozelen, brez rje, letnik 99. Edini feler je za silo skup našvasana prečna štanga on zadnjega mosta. Bom dal slike če najdem kabel od telefona da jih naložim... =P
Je pa temu podoben:
Slika

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če okt 23, 2014 1:55 pm

BigBadBeef je napisal/-a:Stal pa je je mogoče 1/3 tolko kot pa polo z enako prevoženimi kilometri, imam pa klimo, avtoradio z OP AMPom, trde fedre pa sedeže ki te na miru držijo. 0-100 tam nekje 9 sekund, ostalo pa je kak je. vrata se zaprejo lepše kot pa pri novem avtu. :twisted:

Včasih je že malo fajn če ti kaka bemfa zateži... nebom ga pa zdaj maltretiral. Je skoraj škoda takega lepega avteka da bi ga tak nažgal da bi bati pri haubi ven pogledali. :huh:

A ti si ta avto dejansko peljal ali ga še sanjaš? 1,6 coupe nikoli ni imel 9 sekund do 100, glede na tehnične podatke prej 12. Prav veliko BMW-jev s tem ne boš nažgal :lol: :roll:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če okt 23, 2014 2:13 pm

Ta coupe od leta 1997 do 1999 z 1.6 motorjem ima pred mnogimi leti 0-100km/h 9,8s realno nekje +10s zdaj pa mogoče okrog 11s
Lp

Uporabniški avatar
miraldinjo
Novinec

Napisal/-a miraldinjo Če okt 23, 2014 2:19 pm

Čestitam za nakup, srečno in varno :vrum

Pa čimprej mali servis nared, tudi velikega ne bilo slabo opravit, da boš imel mir nekaj časa. Edino če ga misliš imet eno registracijo pa potem odpad..

BigBadBeef
Nov uporabnik

Napisal/-a BigBadBeef Če okt 23, 2014 2:23 pm

Ne razumeš, ne pričakujem da bom jaz njega prehiteval, lahko pa preprečim da on prehiti mene. Na teh ovinkastih cestah kjer sem jaz doma ni veliko placa za prehitevanje.

Pa čimprej mali servis nared, tudi velikega ne bilo slabo opravit

Mam že olje pa filtre v prtljažniku, veliki servis pa je 2016. Kot sem rekel, zadnjo prečno štango menjat...

Uporabniški avatar
miraldinjo
Novinec

Napisal/-a miraldinjo Če okt 23, 2014 2:24 pm

pskoda je napisal/-a:Ta coupe od leta 1997 do 1999 z 1.6 motorjem ima pred mnogimi leti 0-100km/h 9,8s realno nekje +10s zdaj pa mogoče okrog 11s

Že nov je imel 0-100kmh 11.2sec:

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=13847

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če okt 23, 2014 2:40 pm

miraldinjo je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Ta coupe od leta 1997 do 1999 z 1.6 motorjem ima pred mnogimi leti 0-100km/h 9,8s realno nekje +10s zdaj pa mogoče okrog 11s

Že nov je imel 0-100kmh 11.2sec:

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=13847

U jebemti, potem ga twingo z 0,9 mašinco rukne za šalo
Lp

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Napisal/-a Zmaj78 Če okt 23, 2014 2:47 pm

Sem ravno želel napisat, pa ste me prehiteli, ker sem imel v glavi podatek da ima pospešek NEVERJETNIH 11 sekund ali tam okrog, nikakor pa ne pod 10. :D

Kar se tiče Bmw vozil, jah boš s tem avtkom malo kratek, zadaj bo ostala kvečjemu kakšna 316i stare serije, pa še tista bo šla mimo, ko ti že dosežeš svojo končno hitrost. :D

Sicer pa imamo nekateri tega Kupejca za uživat in jaz se prav lepo peljem z njim, poraba pa s pomočjo LPG-ja res smešno nizka, odprt šibedah pa še dodatno pričara nasmeh. :mrgreen:

Osebno mi zelena barva ni ravno najljubša, ampak tebi je očitno všeč, tako da sem vesel, da si našel svoje prevozno sredstvo. =P

BigBadBeef
Nov uporabnik

Napisal/-a BigBadBeef Če okt 23, 2014 4:07 pm

Zmaj78 je napisal/-a:Osebno mi zelena barva ni ravno najljubša, ampak tebi je očitno všeč, tako da sem vesel, da si našel svoje prevozno sredstvo. =P

Problem je da bi rad dal zelene dodatke v notranjost (osvetlitev števcev, volanski obroč) itd. pa jih moj lokalni dobavitelj nima. :(

Pusti ti mehke avte, to je za stare dedeke z protoni pa jugeci, vozit tak nisem že tak dolgo užival od takrat ko sem imel svojega kadeta 1.7 dizla ko sem na odpadu našel športne fedre ki so mu pasale. :twisted:

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Napisal/-a Zmaj78 Če okt 23, 2014 4:19 pm

Men je tudi uživancija za vožnjo tale Coupe, ampak je tudi moj stršan kot sto mater, kar mi ob fotrovskem načinu vožnje in znotraj omejitev, niti ne ustreza preveč. oops

Zeleno osvetlitev boš zlahka naredil, uporabi zelene "kondomčke" in imaš takoj zeleno osvetlitev, strošek pa zanemarljiv. Lahko daš mogoče tudi kakšne ledice noter, znajdi se. :D

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Če okt 23, 2014 4:34 pm

BigBadBeef je napisal/-a:Včasih je že malo fajn če ti kaka bemfa zateži... nebom ga pa zdaj maltretiral. Je skoraj škoda takega lepega avteka da bi ga tak nažgal da bi bati pri haubi ven pogledali. :huh:

BigBadBeef je napisal/-a:Ne razumeš, ne pričakujem da bom jaz njega prehiteval, lahko pa preprečim da on prehiti mene. Na teh ovinkastih cestah kjer sem jaz doma ni veliko placa za prehitevanje.

Ti krona dol pade, a, če bemfa zateži? Kolk pi*k pa dobiš za vsakega BMW-ja ki te ne prehiti?
Kaj ti je BMW naredil da si tako nastrojen proti njim? Jebela, a res ni pametnejših problemov za reševat na tem svetu kot frustracije z znamkami... :roll: Drugače pa nisem mislil na bate, mislil sem na kaj drugega (tvoja glava na volanu npr., če boš divjal).

Drugače pa srečno vožnjo, Hyundaji so zelo hvaležna vozila in sem ziher, da (če ga ne boš razbil na 3. ovinku) bo zdržal še dolgo. Moja znanka Accenta maltretira že 15 let pa kar gre in gre z minimalnimi stroški.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov