Sploh veš kaj bi rada ?

strelka je napisal/-a:
Kaj pa je zate konkurenca? Meni se zdi, da za denar pri Juliji dobiš dosti avta (sploh glede na moč motorja).
pskoda je napisal/-a:Kolikor sem jaz gledal ima 308 1.6 thp 155 konj in 9,3s do 100km/h(ne morem verjet, da rabi toliko časa) alfa 170hp pa 7,8 kar je ogromna razlika
Kankurenca hm, dalo bi se razglabljat ampak po mojem mnenju spada v Golfov razred tam pa konkurence ne manjka. In ja za malce več kot 19k€ sem dobil pri peugeotu 308 več opreme, sicer motor 131KM ampak zame je povsem dovolj, če bi kakšen kos opreme dau proč bi za ist denar dobil 1.6thp 157KM, ki pa je že kar zmogljiva zadeva sploh k je lažji kot Gulietta.
Kar me je pri alfi motilo glede na 308 in golfa pa še:malce trša, malo glasnejša na avtocesti. To je tud to, nad motorjem 1.4TB popolnoma navdušen, kar se ostalega tiče tudi. Ko vse preračunaš pa pride cena nekje pričakovano vzdolž z golfom.
Js sm gledou svoje prioritete ti pa glej svoje čene bi itak vsi vozili golfe, ki overall zmaga v vsem razen ceni
metor je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kolikor sem jaz gledal ima 308 1.6 thp 155 konj in 9,3s do 100km/h(ne morem verjet, da rabi toliko časa) alfa 170hp pa 7,8 kar je ogromna razlika
Po uradnih podatkih iz kataloga je tako, pri peugeotu, kar se bencinskih motorjev tiče:
0-100km/h/ top speed/ navor
1.6THP125---> 8,9/ 203/ 200
1.2e-thp130---> 9,6/ 201/ 230
1.6THP156---> 8,0/ 215/ 240
Pri AR osebno vidim samo en problem, da zelooo izgubi ceno oz vsaj kolikor sem jaz gledal ko sem letos kupoval nov avto
StajercS je napisal/-a:OFF: Kaj je dinamična mestna vožnja? Prva,druga v rdečo območje do naslednjega semaforja?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov