ironmaiden je napisal/-a:am.....zakaj swifta ne....razlog?
IgorMM je napisal/-a:atmosferski motorji (navadni) naj gredo v pokoj, doba turbo motorjev je prihodnost. če že kupuješ novo vozilo, glej da ima motor z turbino, vožnja 100x boljša, ter kasneje se neboš z glavo v zid razbiju in spraševou kako kariolo si kupu
Blinder je napisal/-a:Mazda je izjema. Pa mazda tudi razvija skyactiv turbo motor tak da atmosferski so res preteklost.
cena velja ob nakupu vozila preko RENAULT FINANCIRANJA.
Loky2 je napisal/-a:IgorMM je napisal/-a:atmosferski motorji (navadni) naj gredo v pokoj, doba turbo motorjev je prihodnost. če že kupuješ novo vozilo, glej da ima motor z turbino, vožnja 100x boljša, ter kasneje se neboš z glavo v zid razbiju in spraševou kako kariolo si kupu
Prednost turbo mlinčkov je v porabi če lepo voziš in razporejeni moči ter navoru napram NA mašinam. Oče ima nov 1.2 tsi 105 konjski mlinček jaz pa 13 let staro mazdo 1.4 75 konjsko in ne boš verjel mi moj avto bolj ustreza kot takle mlinček in sedaj pozimi nimam težav vozit v kakršnih kolih razmerah za razliko od očeta ki ga je zanašalo.
Sam bi avtorju teme svetoval fiesto
ban je napisal/-a:Kaj ima zanašanje avta veze z motorizacijo
ban je napisal/-a:Loky2 je napisal/-a:IgorMM je napisal/-a:atmosferski motorji (navadni) naj gredo v pokoj, doba turbo motorjev je prihodnost. če že kupuješ novo vozilo, glej da ima motor z turbino, vožnja 100x boljša, ter kasneje se neboš z glavo v zid razbiju in spraševou kako kariolo si kupu
Prednost turbo mlinčkov je v porabi če lepo voziš in razporejeni moči ter navoru napram NA mašinam. Oče ima nov 1.2 tsi 105 konjski mlinček jaz pa 13 let staro mazdo 1.4 75 konjsko in ne boš verjel mi moj avto bolj ustreza kot takle mlinček in sedaj pozimi nimam težav vozit v kakršnih kolih razmerah za razliko od očeta ki ga je zanašalo.
Sam bi avtorju teme svetoval fiesto
Kaj ima zanašanje avta veze z motorizacijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov