peroRS je napisal/-a:Me pa motijo ta dvojna merila kle gor na a.com. Ene avte se označuje za šrot, pogreb, dolgočasne, plastične, konkretno tale Mazda, ki zgleda notri na nivoju Golfa trojke je pa kao ful moderna
HAhahahaha....sam res

peroRS je napisal/-a:Me pa motijo ta dvojna merila kle gor na a.com. Ene avte se označuje za šrot, pogreb, dolgočasne, plastične, konkretno tale Mazda, ki zgleda notri na nivoju Golfa trojke je pa kao ful moderna
TrijoAdijo je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Me pa motijo ta dvojna merila kle gor na a.com. Ene avte se označuje za šrot, pogreb, dolgočasne, plastične, konkretno tale Mazda, ki zgleda notri na nivoju Golfa trojke je pa kao ful moderna
HAhahahaha....sam restale mazga ima števc približno enake oblike ko fićo
)
peroRS je napisal/-a:Nisem mislil na opremo. Meni razne elektronske ročne, 20'' zasloni ipd. ne pomenijo nič.
Pač pri avtu za 14 jurjev in osnovno opremo se gleda na to, da je nov in opravlja svojo funkcijo.
Me pa motijo ta dvojna merila kle gor na a.com. Ene avte se označuje za šrot, pogreb, dolgočasne, plastične, konkretno tale Mazda, ki zgleda notri na nivoju Golfa trojke je pa kao ful moderna
peroRS je napisal/-a:Saj tudi Mazde ne dobiš, če moraš doplačat za transport. In si že preko 14 jurjev
peroRS je napisal/-a:S popusti je drugo, saj tudi pri drugih dobiš popuste.![]()
Sicer pa moj point je bil nekaj drugega. Še enkrat si preberi. Če pa ne razbereš, to ni moj problem. Itak je letelo na druge.
robertos_664 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Me pa motijo ta dvojna merila kle gor na a.com. Ene avte se označuje za šrot, pogreb, dolgočasne, plastične, konkretno tale Mazda, ki zgleda notri na nivoju Golfa trojke je pa kao ful moderna
HAhahahaha....sam restale mazga ima števc približno enake oblike ko fićo
)
misliš okrogle?
Polo78 je napisal/-a:
ON: Prenovljen Focus z 1.0 ecoboost motorjem je za moje pojme odlična kombinacija. Že prej všečen in dober avto je sedaj še boljši, tudi motorji niso problematični oz. ni slišat za kake težave. Mogoče edino razmislek pri izbiri močnejšega izmed obeh 1.0 motorjev, šibkejši je recimo dovolj za Fiesto, v Focusu bi sam osebno hotel malce več moči ampak to je zgolj moje mnenje.
mirkos je napisal/-a:Je pa brat rekel, da se po vožnji in materialih le težko Megane meri z novim Fokusom. Pa ne me zdaj linčat...to so samo njegove besede, oz. njegovo čisto subjektivno mnenje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost