hunterS je napisal/-a:ja dej predlagi kazga

))) sam ne kake hyundaje...
Z Hyundaiem nikoli težav pa sem imel 2, poceni servis. Tisti stari so bili problem ker so rjaveli, novi nimajo tega problema (oz. novejši). Sedaj imam Renaula pa upam, da bo tudi servis poceni.
Sem prodal skoraj 15 let starega Hyundaia, ki je bil brez rje. Bilo je le malenkost in še to sanirano (očiščeno in premazano s lakom ker so bile manjše pikice, ki po popravilu so bile dejansko skoraj nevidne).
Če ne Hyundaia pa mogoče megane, laguna, peugeot 308, hyundai i30 (verjetno se že da dobiti za nekje takšen denar), i20, fiat bravo, punto?
Linkov sicer ne bom dajal, ker si nobenega od teh nisem ogledal in noben sorodnik ga ne prodaja tako da ne vem zgodovine.
Zame ni težko izbirat ker vem, da nemca ne želim saj so uvoženi, prevrteni (deljeno z vsaj 2 če ne že 3), malo pokjen kje (prodan kot nekaramboliran, garažiran)....... Glavni razlog je pa dolgočasnost. Ne želim vozit avta, ki mi je na smrt dolgočasen in zazeham že ko ga pogledam.
So bili pa moji ne nemci bolj udobni kot golf in nekaj let starejši. Govorim za golfa 5, za novejše ne vem.
Ne vem ali sem spregledal ali pa nisi omenil zato bom vprašal. Obstaja kakšna možnost, da daš pologa toliko in kupiš novejšega (novega ali malo rabljenega) in imaš nekaj obroka? Ne poznam situacije pri tebi ampak samo vprašam.
lp
darkside