edit mod
Predhodnega posta se NE citiraPovsem razumem tvoj point ja. Za novo vozilo, tako veš, da pri 19 ima malo kdo, razen če "tastari" založijo ali celo kupijo avto pa še to verjamem, da so redki primeri.
No nekaj pa sem le ozvedel torej, da ima passat velike stroške v primeru okvar, kar je nekako razumljivo. To, da bi imeli malo km, ter, da se to na polno zlorablja vem, ter kakor si navedel, je passat avto, ki je namenjen za dolge ture torej je temu primerno bil vozen verjetno iz strani večine. Vzdrževanje pa itak, če je že prvi lastnik zasral mašino pol jo tud 3ji z lepo vožnjo nebo rešil (pa še kaj drugega). Torej tu je jama brez dna ja.
Renault VG vozim se na šiht v LJ, na faks ni računice, je BUS mnogo cenejša izbira, je pa res, da golfa utakneš skoraj kamorkoli

Blaze11: ja kupujem svoj prvi avtomobilil, navedel pa sem, da sem ze kupil "vozila". Torej vem, na kaj moram biti pri kupovanju posebej pozoren predvsem pri prodajalcu. To sem imel v mislih.
Sicer pa še eno vprašanje, tako simpl.
V oči mi je, po daljšem premisleku padel tudi 1.9 SDI motor. Vem, v prvem postu sem ga odpisal, vendar me vseeno zanima kako je kaj z SDI?
Konkretno pri Golf 4, ima le ta 68KM, kar je, verjamem za 1.9 mašino malo švoh vendar po preračunenem zavarovanju sem ugotovil, da bi to lahko bil ok nakup?
Torej če razumem prav, SDI se od TDI mašine razlikuje v tem, da nima turbine. Je še kaj, da SDI nebi imel?
Poraba, sem bral, da je majhna (okoli 5l na 100km). Ampak zanima me predvsem kako je avto, če se not usede 5 ljudi

A to kam gre, sploh v klanec? Mislim, ne potrebujem avta, zato, da bi se bahal z močjo ali hitrostjo, saj itak več ko 130 nimaš kje it.
Torej mnenja glede samega SDI motorja? + in -?
Lp