ultralord je napisal/-a:308 mi je zunanjost zelo všeč ampak mi toliko majn notranjost.....
najbolj butasta zadeva je tisti obratomer, ki se ne vrti v pravo smer....definitivni pa v razredu zmaga pa volanček...

ultralord je napisal/-a:308 mi je zunanjost zelo všeč ampak mi toliko majn notranjost.....
metor je napisal/-a:Tudi sam imam nov 308 z 1.2 thp motorjem, allure in nekaj dodatkov. Z avtom sem nasplošno zelo zadovoljen, če bi še enkrat kupoval bi edino za astro pogledal. Motor se mi zdi prožnejši od 1.6 thp, ki sem ga parkrat vozil. Je razmeroma tih, v prostem teku in pri normalnih voznih obratih ga sploh ne slišiš. Prožnost se pozna pri višji hitrosti recimo 80-100, 100-130 itd. tam je razlika in po merjenjih prehiti 1.6 155. Nasplošno je posebej odličen za avtocestno vožnjo. Edina stvar ki me moti je menjalnik, če bi še enkrat kupoval definitivno avtomatik. Ročni je občasno zatikajoč, ima razmeroma dolge hode, in nemara hitrega pretikanja. Vsaj pri mojem je tako, na servisu so rekli, da je normalno.
metor je napisal/-a:] in po merjenjih prehiti 1.6 155. [/b].
metor je napisal/-a:Res ne zgrešiš, če vzameš avtomatik, sem testiral in se res dobro obnese. Itak imaš tudi način ročnega pretikanja.Poraba se mi vrti od 5,9 do 6,2 potovalnem računalniku, mešane vožnje. Vozim pa normalno, ne vozim vedno eco.
@ for : No ja vsak ve zase, ti si le imel 1.6 thp veliko časa in lahko najlažje primerjaš. Meni motor definitivno ni slab. Se mi pa zdi čudno, da tako porabo težko desežeš. Sem pa opazil, da motorju ustreza raje kak obrat več, kot manj. Po tvojem pisanju se mi zdi, da ga držiš prenizko, kar zna tudi višat porabo vredno testirat. Pod 2k obratov ne grem ceprav indikator kaze menjavo in voznjo s 1700 obrati. Rad se zavrti ni treba ga sparat
Tommaazz je napisal/-a:ne pomoje je boljše da je volkswagnov DSG pol si pa non stop na servisih ko moj kolega LOL...evo razlike med thp 156 in thp 130 http://www.zeperfs.com/en/duel5327-4720.htm
Polo78 je napisal/-a:@For, kot so ti napisali že nekateri drugi, 3-valjniki so prihodnost in to je dejstvo. Je pa verjetno še dosti prostora za izboljšave, to se pa strinjam. Me pa resnično zanima, če si že vozil fordovega 1.0 ecoboosta. Če si ga in ti ni bil všeč, potem ti 3-valjniki res ne ustrezajo in na tej točki neham težit.Če ga pa nisi, so pa to, kot sem zapisal v prejšnjem postu, predsodki ali pa posploševanje zaradi ene ali dveh slabih izkušenj.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov