Ne, svetilnost sploh ni slaba za halogenke ( sem imel prej C4 Picasso s ksenonom ) , izgled pa je drugačen, ker ima P3008 z LED opcijo drugačno masko ( črte so navpično, namesto vodoravno ) , drugačen odbijač s precej bolj poudarjenim "zobom" na lučeh, poleg tega pa halogenke svetijo rahlo rumenkasto, na vrhu pa dnevni LED "trak" snežno belo in nekako ni usklajeno.. Saj pravim, glede svetilnosti me ne moti, malce mi je žal zarad izgleda - spredaj sta precej dugačna, ni fora samo v žarometih
Če boš kupoval, se le stegni in vzemi LED kot opcijo.. Sam sem si sicer zdaj naročil LED žarnice od ene francoske firme, ki ima kar velik renome, imajo 5 let garancije in vse potrebne ateste, pa da vidim, kako se obnese. Pridejo upam konec tedna in jih zmontiram. Bel snop bo naredil čisto drug efekt.
Za grip control sem se odločil preprosto zato, ker se mi je zdelo smiselno doplačilo 400€, ker dobiš poleg grip controla še meni osebno lepša 18col platišča, celoletne Continentalke, ki so gor, niti pod razno niso slabe, pa še rezervno kolo je vključeno v tej ceni ! No, pa seveda še en lep velik osvetljen vrtljiv gumb krasi centralno konzolo, kjer bi bilo drugač prazno, hehe
Ampak: glede na to, da se nikoli ne vozimo po hribovju in sneg vidimo samo takrat, ko dejansko zapade na moji relaciji ( KAMNIK-LJ) in je ponavadi isti dan že splužen, mislim da bodo te gume čisto dobro služile, zato me nič ne skrbi, da mi me Pande in Jimniji prehitevali..

Še vedno pa lahko montiram letni in zimski komplet, ko bo potrebna menjava.. Skratka, meni je bil znesek 400€ čisto opravičljiv.. To je tako, kot jaz naprimer ne bi imel avta brez sončne strehe in s temno notranjostjo, nekomu pa je to totalen mimosun - meni je nenormalno všeč, da se v avtu počutim "svetlo" kot v dnevni sobi - ne maram "temačnih" zadev - prejšnji Pisacco je imel noter čisto svetlo alcantaro, pa je bil po 10 letih kot nov, no sej je še sedaj, ga nova lastnica tudi pazi