zigzog555 je napisal/-a: In defenitivno ni tok lep k smekerski avdi ampak mislim...
...ampak mi je bol pomembna stvar da bom kupu avto k bo delov in bom meu cim mn tezau...
Lp
ban je napisal/-a:Kolega k dela v Revozu vedno pravi, da je bolje imet 10 let starga nemca kot pa novga renaulta
ban je napisal/-a:Kolega k dela v Revozu vedno pravi, da je bolje imet 10 let starga nemca kot pa novga renaulta
void je napisal/-a:ban je napisal/-a:Kolega k dela v Revozu vedno pravi, da je bolje imet 10 let starga nemca kot pa novga renaulta
In na podlagi česa on to sklepa? Njegovega objektivnega mnenja in iz izkušenj obiskov fabrik drugih proizvajalcev?
Jaz sem delal v revozu do leta 2014 kot mehanik na popravilih. Nikjer v nobeni slovenski firmi ni takega reda in kontrole kot v Revozu. In je brez problema zgled slovenskim firmam. To je dejstvo, mogoče je samo v farmaciji ali pa prehrambeni industriji še hujše.
Mislim da ta tvoj kolega šraufa feltne gor na twingota in tam bo tudi ostau, ker nima pojma.
limas je napisal/-a:zigzog555 je napisal/-a: In defenitivno ni tok lep k smekerski avdi ampak mislim...
...ampak mi je bol pomembna stvar da bom kupu avto k bo delov in bom meu cim mn tezau...
Lp
Avtor teme je komaj polnoleten ali celo mladoleten, rad bi zašminkiral in hkrati imel čim manj težav, kupil bi takoj ampak mora še malo prišparati (zaposlen ali še ne?).
In tema je že na 3. straneh!
Pri "avdiju" velja že dolgoletno nepisano pravilo, da se avti ne prodajajo polpismenim osebam, pri škodi pa so bolj pragmatični in utegnejo zamižati na eno oko.
emozul je napisal/-a:Jaz ti lahko napišem za octavio.
Imam ta močno in je res dobra za vozit, sploh na avtocesti z avtomatiko.
Ne moram pa reči, da je brez napak in slabosti.
Imam ca. 70tkm, pa imam občasno probleme z vžigom (1X na 30 vzigov vergla), menjali so mi mikro jerman, občasni črički, bluetooth občasno šteka, pa še kaj bi se našlo. Pa sem dal avto na tester, kilometri štimajo (vsaj po elektronski knjigi), pa pregledat sem ga dal po enih točkah (vse OK).
Definitivno škoda ni slab nakup, vendar boš težko našel avto brez napak. Kupi avto od kakšne priznane avtohiše, z znano zgodovino, pa srečno.
Zakaj pa pije olje?void je napisal/-a:,,,
4. 2.0 TDI težave z počenimi glavami so že zdavnaj mimo, to je bilo v 95% pomenjano v garanciji že. Problemi so z EGR hladilnikih, kr dost je prepihanih glav dihtunge (možno da so to posledice menjav počenih glav na servisih), kisik sonde je klasika, tudi turbine velikokrat ne zdržijo veliko, določene serij nekaterih kataloških šob in VT pump problematične in semeringi glavne gredi ščijejo kot za šalo. Aja pa novejši 2.0 znajo pit kr veliko olja, govorim za letnik tam 2015 dalje. Ni pa pravilo, nekateri pa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov