danci1973 je napisal/-a:Hehe, malo se še stegni, pa si kupi zaresen zimski avto (zimske gume so vključene)...![]()
https://shorturl.at/cpFX7
limas je napisal/-a:- Subaru Legacy oz. Impreza
- Audi A3 ali A4
- razni mali terenci ala Toyota RAV 4, Suzuki Vitara
- VW Passat oz. mogoče tudi Bora
- Jaguar X-Type
Tisti pravi avto, ki bi se počutil odlično na hribovitem in zasneženem terenu je subaru, ampak kot sem že omenil, jih v vrednosti okorg jurja-dva najeda rja. Po čudežu lahko dobiš dokaj ohranjenega. Panda 4x4 je lahek in dinamičen avto kljub majhni moči, pa tudi ne rjavi.
Malo mimo tematike, ampak zelo majhen procent ženskih voznic obstaja, ki so sposobne suverene vožnje po zasneženem hribovskem terenu. Če sem bolj konkreten, jih je mogoče v Sloveniji manj kot prstov na roki. Fobija, stres, nizka samopodoba, neobvladanje avta, popolnoma zgrešen občutek za trakcijo... Vem iz prve roke, ker sem dve desetletji vozil po tisti notranjski - severnoprimorski - rovtarski regiji.
Na tvojem mestu bi načrtoval razne kombinacije kako naj žena dobi prevoz do doma - sodelavci, kolegi, sosedje, javni prevoz...
V teh grabnih sem se nagledal še in še prestrašenih ženskih obrazov, pa tudi veliko osramočenih moških. In dovolj je že en zasnežen dan v letu.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov