Maister je napisal/-a:edit / mod: Pravilnik: 1.2 - prepovedano je žaljenje in zmerjanje drugih udeležencev (članov) ali pa tretjih oseb, ki jih ni prisotnih na forumu!!!
Ivan36 je napisal/-a:"Cena izbranega vozila: 19.390,00 €"![]()
A tega za Kia XCeed 1.0 T-GDI LX JOY 15.999 € pa ne ker je KIA https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 20LX%20JOY sedaj bo pa o opremi nakladal in pazi o dobavnem roku vozila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Večji lepši in prodajan
![]()
Tile iz zalog so pa šrottt
Maister je napisal/-a:Zanimam se za nakup tega avtomobila.
Kot prvo bi prosil, če mi kdo lahko okvirno pove razlike v opremi med JOY, EX WAY, PRIME?
Vem, da naj bi bila v joy najmanj opreme oziroma najbolj oskubljena toda zanima me kaj katera ponuja. Ker vsak ima kakšne druge prioritete.
Potem me zanima kaj priporočate diesla ali bencinarja? Konkretno me najbolj zanima 1.5 T-GDi ISG 7DCT EX WAY-118 kW (160 KM), 1482 ccm, bencinski motor, avtomatski menjalnik.
Kakšna je dejanska poraba, če imaš malo bolj teško nogo. Itak pa je treba teh 160 konjev izkoristit, če ne vseeno, če vzameš tistega z 116 konji. Posebej ker imam namen malo večkrat iz čez Ljubelj in podobne prelaze.
In pa razlika v cenah? Namreč v vsakem salonu so drugačne cene. OK razumem da je to začetna cena potem pa še vsako malenkost zraven nabijejo toda kot primerjavo sem gledal tukaj
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... E%20AKCIJA
kjer so najbolj ugodni pa ne vem ali tudi dejansko so oziroma koliko bi bila cena na koncu, ko avto odpeljem. V opisu pa tudi nič ne piše kaj ponujajo za to ceno glede na to opremo EX WAY.
Kateri salon priporočate na območju Gorenjske, Osrednjeslovenske... Sem iz Gorenjske okolice Kranja tam nekje do 100 kilometrov naokoli.
Imam pa gotovino, nobenega njihovega financiranja ne potrebujem oziroma na kakšne obroke in podobno.
xxl je napisal/-a: Kaj več, iz prve roke, vam lahko pove tisti, kateri ima takšen avto. Jaz vam več ne morem pomagat.
Maister je napisal/-a:xxl je napisal/-a: Kaj več, iz prve roke, vam lahko pove tisti, kateri ima takšen avto. Jaz vam več ne morem pomagat.
Ne vem kaj se potem bašeš zraven, če nimaš pojma.
Še enkrat!
To kar ti nakladaš vse že dobro vem. Vsak se najprej pozanima preko spleta ali v samih salonih. Toda določenih informacij pa ni in take mene zanimajo. Samo to sem tudi spraševal kar nisem našel.
Če ne znaš normalno kumunicirat oziroma ti je teško to poiskat oziroma pomagat vseeno, če se ne oglašaš.
Sedaj te imam pa dost, če nimaš pojma od določene znamke se ne baši zraven, sam sebe poslušaj.
Forum in teme bodo na višjem nivoju, če bodo komentirali tisti, kateri ima takšen avto.
svetilnik je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:"Cena izbranega vozila: 19.390,00 €"![]()
A tega za Kia XCeed 1.0 T-GDI LX JOY 15.999 € pa ne ker je KIA https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 20LX%20JOY sedaj bo pa o opremi nakladal in pazi o dobavnem roku vozila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Večji lepši in prodajan
![]()
Sicer ne razumem tvojega pisanja... toda kaj želiš povedati?
xxl je napisal/-a:Ali veš o čem pišeš, ali bo spet obtoževanje, da želim? To je cena z financiranjem in max 30% pologom+190 priprava +490 barva, cena za gotovino 18 200+190 priprava+490 barva, če daš več kot 30% je cena 19600+190+490. Še je ugodno?
MOŽNOST FINANCIRANJA BREZ POLOGA
- 7 letna tovarniška garancija
- Možnost testnih voženj
- Možna menjava staro za novo
Ivan36 je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:"Cena izbranega vozila: 19.390,00 €"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Večji lepši in prodajan
![]()
Sicer ne razumem tvojega pisanja... toda kaj želiš povedati?
Naslov teme je ? Zakaj sedaj Fiesta ? Pa še dražja in pa samo 120KS??? Tisti Kia so že v SLO in redy za skeširat po 16.000€![]()
![]()
![]()
Sam resno toliko KIA XCeed nisem srečal od tistih prvih Kia Sephia prva serija!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov