http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=127069
Je dober!

japan power je napisal/-a:mene pa zanima kako je z golf II GTIji ? predvsem me mikajo "tašvohni" z 110KM, ker nimajo tako navitih mašin!
japan power je napisal/-a:en kolega je meu II GTI (79kw), pa mu je žru od 8-10l/100km, zdej ga je pa prodal, ker se mi je prevč zdel, pa je kupu cliota mk1 1.4, pa mu ta žre od 7.5 do 8.5!
PS: vozi pa precej agresivno
Speedy je napisal/-a:Torej, povejte mi, kako je z temi motorji, slišim da dokaj hitro potrebujejo generalno.
rezekvr6 je napisal/-a:ja bolš zate da se jih zadržiš teh komentarjev k nimaš pojma kakšen je to stroj a ti je jasno d**** en???valda da lohka to govoriš če si ga pa ne morš prvoščt.prvo kot prvo sploh ne veš razliko med V mašino in Vr6 mašino.k to zveš pol pa lohka kej za Vr6 govoriš????folk k si ga ne more prvoščt je sam lubosumen k ga nima in ne more doživet takih zvočnih efektov kot jih ima vr6.
rezekvr6 je napisal/-a:izogibi se ti rajš mene k****n neumen????kva maš ti pojma o tem avtu?valda da lohka take govoriš o vr6 če si ga pa ne morš kupt???(logično)kje boš pa pol lohka daju še za benz pa registracijo????pred vsem tem se morš pa še naučit avto vozt a veš?????ni vse 1 pa gas do daske?????
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov