Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jun 17, 2004 11:17 am

saj men se tut zdi da se je debata začela zarad pospeškov in ne zarad varnosti, pl vas je pa odnesl nekam..........
dajte se mal ohladit, no prosim, da ne bo ratal forum like mobisux...
Slika

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Če jun 17, 2004 11:26 am

Sam ne se kregat zarad AX-a. Je čist ok avto, dobr leti za svojih 50 km (vsaj moj 1.0 izvedba letnik 97/98) pa leti po ravnini tud do 165 km/h, pokur pa celih 5.5-6 l/100 km. Res da ni preveč varn, sam gre pa dost ok za svojo prostornino in moč.

Če pa kdo ne verjame da je vožnja z AX-om lahko polna adrenalina, naj se pa oglasi pa ga pelem en krog!

LP :D

Slika
Slika
Zadnjič spremenil Pro2Type, dne Če jun 17, 2004 11:45 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 17, 2004 11:39 am

Ejga sosed, ka ti pise tam sred stevcov - kako se bere - Kur.c? :wink:
Pa ze ti ena lucka gori. c c c :?
Slika

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pro2Type Če jun 17, 2004 11:47 am

Pugi (sosed) lučka gori zato, ker imam kontakt, in mi kaže da je napajanje vključeno iz akumulatorja (trenutno radio) :!: :!:

Lahko bi vedel!

Glede napisa pa nam komentiral! :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 17, 2004 11:50 am

Uf, nisem vedel, a to ko je na lucki plus pa minus ni neki v zvezi z akumulatorjem? Js mam tud podobno lucko, sam da je pri men cist rdeca. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če jun 17, 2004 3:30 pm

Jo, ko ga boste vozil, vs bo pa itak strah da bi na gas prtisnli, da ne bo avto razpadu, tako da bo šlo v drugi 30... :)

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Če jun 17, 2004 3:48 pm

Tle sm zasledil, da vas je ene par napisal, da naj ne govori če da ni peljal. No jaz sem ga peljal in moram rečt da je avto APNO!!!! Filing maš da boš poletel z njem ko je pa tako nestabilen pri visokih (beri višjih od 50) hitrostih. Smo enkrat primerjal (hvala bogu me ni blo v avtu ;) ) Saxo 1.0 in AX 1.0 pa je saxo bolje potegnil (aja pa saxo je še težji), tko da....

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Če jun 17, 2004 4:07 pm

Sm tok za tiste ki tle ful pametujete: Mogoče AX ni najboljši avto in niti najbolj varen ne, sm fora je v tem, ko gledam vaše avtomobile, ki pa pač tud nisa nevem kakšne super rakete.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jun 18, 2004 9:26 am

lenivec je napisal/-a:ja tale lučka vedno gori ko je kontakt ni pa avto vžgan.

drugač pa kot so že rekli ne govorit o pospeški AX-a dokler ga niste vozli.

Jao, a lah nehamo s temi neumnostmi. Pismo a msiles da se nikol nisn vidu lucke za akumulator? O pospeskih pa res nebi.
Slika

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc So jun 19, 2004 12:40 pm

mogoče pa je bil avto od kake ome, pa ga je sinčeku dala pa ga ta porihtal, sam kilometri so pa 1x manjši kot pri mojem pa je moj '93 letnik, drugač pa onega proti zdrsavanju nima vsaj ne v orginalu,..

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So jun 19, 2004 10:48 pm

jah ASR sm bil presenečen! :shock:

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix So jun 19, 2004 10:48 pm

Pugi napiše:
Ejga sosed, ka ti pise tam sred stevcov - kako se bere - Kur.c? :wink:
Pa ze ti ena lucka gori. c c c :?

Pro2Type pa nazaj:

Pugi (sosed) lučka gori zato, ker imam kontakt, in mi kaže da je napajanje vključeno iz akumulatorja (trenutno radio)

Lahko bi vedel!

Glede napisa pa nam komentiral!

Mislim, ej!
Pugi - kera fora. :har
Pro2Type - stari, daj se skuliraj, no. Kaj ne razumeš zajebancije. Huh! Eni so pa trdi tule gor.
Dobro, tole je blo Off Topic.

Glede AX pa: V AX ME ŽIVEGA NE DOBIJO VEČ NOT, KER ME JE KOLEGA, KO JE KAZAL POSPEŠKE 1,0 MAŠINE IN LEGO PRI 160 km/h SKORAJ UBIL! Mislim, večje truge še ni blo na cesti. Mogoče ma pa GT par uteži not za "boljšo lego".

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pro2Type Ne jun 20, 2004 12:02 pm

Dobr sej sm se jaz tud zezal. Mislm kdo pa ne ve če je lučka pa gor akumulator narisan da ni to za to lučka?

Sej ql :D

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To jun 22, 2004 5:01 pm

[BMW]PWR je napisal/-a:Sorry ampak sam sem mel pred nedavno AX 1.1 First pa bom tkole reku:

Res je če se zaletiš te lohka kar pokoplejo z avtom vred, mogoče mau prej stiskanja v obliki krste ampak bi kr šlo. Kar se pa tiče vožnje, oz pospeškov bom pa povedal kr iz izkušenj, sm se vozu po obvoznici 195kmh(sigurn štev laže) sam me z peugeot 206(kok je bil nevem, sam kj preveč ne) ni mogu prehitet, pospeške ma pa tud gut(govorim v rangu njegove klase), tko da if u didn't drive this car don't talk about it!!!

No ja sej drgač pa ne se kregat, bomo še bivši lastniki teh avtov mislnli da smo jih pod ceno prodal k se tok pogovarjate :cry :har

Avto ma še kar dobre pospeške tudi problemov je z njim ponavadi malo tudi poraba ni velika kot pa že marsikdo pred mano mam zelo velike pomisleke o varnosti tega avtomobila - sem mel priložnost na lastne oči videt nesrečo med jugecom in ax-om verjetno mi ni potrebno razlagati kateri od teh dveh je bil totalka.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jun 23, 2004 11:53 am

Pro2Type je napisal/-a:Sam ne se kregat zarad AX-a. Je čist ok avto, dobr leti za svojih 50 km (vsaj moj 1.0 izvedba letnik 97/98) pa leti po ravnini tud do 165 km/h, pokur pa celih 5.5-6 l/100 km. Res da ni preveč varn, sam gre pa dost ok za svojo prostornino in moč.

Če pa kdo ne verjame da je vožnja z AX-om lahko polna adrenalina, naj se pa oglasi pa ga pelem en krog!

LP :D

ampak bi še rad živu :lol: :lol: :lol: joke

no drugač za GT pa drug ax nimam nič proti me je pač zanimal ta ASR!!
vrjamem da avto lepo laufa itd.....

LP venom 8)

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Sr jun 23, 2004 12:32 pm

No bom pa še jst
Avto mi je grd! in ga nebi imel.glede varnosti sploh nam govoru in glede občutkov ko se peleš v avtu tud ne!! JE PAČ STARO :!:
Kakšen je pa občutek k se peleš z jugecom al pa stoenko :?: k ste vsi tok brihtni :!:
Glede pospeškov pa sam :shock: in mašince je pa več kat zadovoljivo za tako škatlo :twisted:
Mene je en AX tok scat pelu da sem sam gledu! twingo pa jprebližn tok hitr kot moj!
Aja pa še poraba je 5l pa če ga gonš :P
@omelo; ti si pa tok brihtn glede avta pa tok kritiziraš ampak tud sam nimaš nevem kazga stroja pa glih tko je kišta od avta :!: :evil:
Aja pa to je moje mnenje !
in brez zamere :wink:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov