Ejga sosed, ka ti pise tam sred stevcov - kako se bere - Kur.c?
Pa ze ti ena lucka gori. c c c
Pugi (sosed) lučka gori zato, ker imam kontakt, in mi kaže da je napajanje vključeno iz akumulatorja (trenutno radio)
Lahko bi vedel!
Glede napisa pa nam komentiral!
[BMW]PWR je napisal/-a:Sorry ampak sam sem mel pred nedavno AX 1.1 First pa bom tkole reku:
Res je če se zaletiš te lohka kar pokoplejo z avtom vred, mogoče mau prej stiskanja v obliki krste ampak bi kr šlo. Kar se pa tiče vožnje, oz pospeškov bom pa povedal kr iz izkušenj, sm se vozu po obvoznici 195kmh(sigurn štev laže) sam me z peugeot 206(kok je bil nevem, sam kj preveč ne) ni mogu prehitet, pospeške ma pa tud gut(govorim v rangu njegove klase), tko da if u didn't drive this car don't talk about it!!!
No ja sej drgač pa ne se kregat, bomo še bivši lastniki teh avtov mislnli da smo jih pod ceno prodal k se tok pogovarjate![]()
Pro2Type je napisal/-a:Sam ne se kregat zarad AX-a. Je čist ok avto, dobr leti za svojih 50 km (vsaj moj 1.0 izvedba letnik 97/98) pa leti po ravnini tud do 165 km/h, pokur pa celih 5.5-6 l/100 km. Res da ni preveč varn, sam gre pa dost ok za svojo prostornino in moč.
Če pa kdo ne verjame da je vožnja z AX-om lahko polna adrenalina, naj se pa oglasi pa ga pelem en krog!
LP![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov