HEC je BIL
Vzame pa vsak kak vzame. Saj je vseeno bomo vsiskup en

Pa ne pozabit boxarske rokavice doma :P :P :P :P

gerchy je napisal/-a:Norden .. vec je pa le ...ops:
![]()
![]()
Ampak vseeno ti bom postregel z nekaj zanimivostmi:
Alfin motor je 16V, mercedesov ni. Mercedes ima navor pri 3750, alfa pri 4600 (porazno). Morda pa je za soliden navor pri alfi kriv Boschev motronic (ha?) ...![]()
Sicer se rad spuscam v debate, kjer Norden na veliko povelicuje superiornost alf, pa bom ostalim uporabnikom prihranil trud, saj tovrstne teme dandanes rade zaidejo 100 let nazaj - predvsem pa zgresijo bistvo - tema pristane pri letalih iz druge svetovne vojne.
Dobro so namrec vidne frustracije in kompleksi dolocenih uporabnikov.
Primer se nahaja tukaj:
http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... =7&fpart=1
Naj se debata nadaljuje v duhu audija A2 ...
xandrej je napisal/-a:Jes daj ga udri ga udri... smešno pa je kdo se oglaša:
gerchy - BMW fan
skull23 - AUDi fan
Horse - VW fan
Eliminato - Nemčija fan
Kobreti - A3 fan
Gofly - VW fan
Andrej316 - BMW fan
Matcho - Audi fan
Spirit - Seat fan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Faj ne mejte pubeci. Adijo.
Snuff je napisal/-a:ThARippA je napisal/-a:snuff, od kje ti da so ga nehali izdelovati? Kolikor sem jaz bral naslednika res ne bo imel, izdelujejo ga pa še, lani so mu celo manjši facelift naredili.
Peljal ali sedel v njem pa še nisem, tako da ne morem nič povedati.
Audia a2 in tt so prenehali izdelovati zaradi premajhne prodaje navedenih vozil
gerchy je napisal/-a:
P.s.: se vedno cakam, da najdes motor z VEC navora. Mislim, da je to lazja matematika. Bo slo?![]()
tomaz40 je napisal/-a:Sicer bom spet ruknil v osir ampak ajde. Da ne bo dolgčas.![]()
Strinjam se s xandrejem. Namreč ni popolnoma nič pljuval po znamkah avtomobilov ampak po komentarjih ala: ''Sej je nemc pol je že dober!!''
Spet eni, ki živijo za nemške avtomobile, mislijo da so prijel boga za j***a, ker na avtu piše Made in Germany. In to je tut vse kar je kritiziral xandrej, ne pa vaših avtomobilov.
Nemški avtomobili so zelo dobri in temu ni mo oporekati, ampak prav tako so zelo dobri tudi Francoski, Švedski, Italijanski, Kragujevški,... (aja ne Kragujevški so dejansko j***a)
Tko da to kar eni govorijo, da so nemci pač The ultimate driving machine NI RES. Sorry ampak to je subjektivna ocena.
Pač ljudje niste zmožni dat objektivnega mnenja, ker ste švabo feni, tko kot so eni makaroni feni (xandrej), pa žabar feni (jaz),...
Čeprav mislim da sem jaz dokaj objektiven, ker sem alergičen na take izjave.
LP Tomaž
xandrej je napisal/-a:Joj eni še vedno ne znajo brat. Za ene je bila izjava HEC za druge ki jemljejo kak pač jemljejo pa je bil napad oz. pljuvanje... Kak kdo. Hecal sem se pa se opravičujem tistim ki so vzeli stvar za pljuvanje in napad... Bom se odolžil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov