poršejček je napisal/-a:oj joj joj!sm ucitno nekomu na zulj stopu!
nisem pluval cez bmw-je nikakor ne!sam osebno nimam nic proti njim in tudi nisem rekel da se porscheji ne kvarijo, je pa res da je to najmanj pokvarljiv avto (bo temu kdo oporekal???)
jaz sem pac rekel kar je bilo res (sam res da ne vem kako so z avtomobili ravnali ker nisem bil zraven) ampak po tvoji teorili slide bi lahko sklepal da je vsak bmw potem zgonjen?!
ce pravis da je avtounion nvil kilometre, pa da ga je kao njegou fotr tisou...in podobne base!
dj mi enga povej (starcki ne stejejo) ki si kupi bmw-ja in ga vozu do 14km/h in to samo ob nedeljah in redko kdaj cez 4000 obratou?
halo stari, sj nc ne recem dan danes moras met sreco ko kupis avtomobil, bilo katero znamko, sam prosim te ne zagovarjaj bmw-ja kot da je to svetska znamka!
jaz imam tudi znamko ki mi je vsec in avtomobile ki bi jih rad imel a jih zato se ne bom sel zagovarjat in trdit da so d-best in se in se...
ko sm se uclanil sem misliu da so tukaj gor bolj zreli ljudje (nekateri so zelo v redu da se ne bomo narobe zastopili) , ki so ti pripravljeni dat nasvet ne pa vsako tvojo izjavo spluvat u nulo!
kar se pa alfe 145 tice: ocitno ste nekateri fosili narobe zastopili!jaz nisem pristas alfe (so lepe nic ne recem in bi tudi kako imel), omenil sem jo samo zato ker se mi zdi da je za teh 900.000 SIT to zelo vredu avtomobil za dijaka ki se nima bohve kakih izkusen!
vi ki ste ponavadi "najpametnejsi" na tem forumu ste sigurno med 25-40 let ali kako leto gor ali dol, ste zaposleni, verjetno imate tudi druzine, in lahko najamete kredite in podobne pizdarije ter si omogocite nakup boljsega in bolj"in" avtomobila!
za vstop v avtomobilski razred pa se mi zdi alfa 145 kar primern avtomobil!
redki so ki si jo lahko pri 18 privoscijo brez pomoci starsev!
aja BTW a vi ste vsi imeli bmw-je, audi-je, volvo-te in podobno ko ste bili dijaki????
dvomim, marsi kdo od vas je mel komaj bicikl!
tak da, najverjetneje bom forum zapustil (vem da me ne boste pogresal in tega si tud ne zenem k srcu) vsake tok casa se bom se morda kaj oglasil to je pa tud vse!
RAZOCARALI STE ME
poršejček je napisal/-a:ja jerry premirje!zakopljimo sekiro![]()
sj nc ne recem, vi me kr popravlite sam z drgacnim tonom prosm!
nisem nagle jeze sam usega pa tud ne pozrem!
se zmer pa ustajam pri alfi 145 za 900.000
Loopz je napisal/-a:hehe...če bo šlo tkole naprej, boste bmw-jaši kmalu posekal hondaše v številu zavoženih debat...tesno vam sledijo alfisti:P ...
_Jerry_ je napisal/-a:poršejček je napisal/-a:ja jerry premirje!zakopljimo sekiro![]()
sj nc ne recem, vi me kr popravlite sam z drgacnim tonom prosm!
nisem nagle jeze sam usega pa tud ne pozrem!
se zmer pa ustajam pri alfi 145 za 900.000
Howgh!![]()
Ponizno izjavljam, da iskreno in od srca odsvetujem avto, kateri ima v znacki zmaja, ki zre majhne otroke in toplo priporocam morebitnemu potencialnemu interesentu za udoben, varen in varcen prevoz, da svoje ocke usmeri bolj severno, v smeri proti Bavarski... A je takle ton v redu? :P
Po forumu brska: Highupthere, Majestic-12 [Bot] in 16 gostov