Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ To okt 12, 2004 10:16 pm

Čojko je napisal/-a:Preberi si tole: http://www.citroenbilten.com/forum/view ... p?tid=2444

Je sicer že nekoliko stara zadeva in povezve na ZX-e ni več. Slike tistega ZX-a o katerem smo debatirali tudi ni več tam. Jih pa imam shranjene na računalniku in če te zanima bom kakšno pripel tja gor. Ja pa to tale avto, ki se še vedno prodaja: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=155115#

Rdečega Zx-a ni več zaslediti, lahko pa pokličeš Uroša na Trgoavto in ti bo znal kaj več povedat. Za tistega ta zadnjega, ki ga je imel kolega Marko pa ne vem če ga ima še in kaj misli narediti z njim. Kakor ga poznam mu še vedno stoji v garaži in čaka na boljše čase - si je treba čas vzet. Če te zanima lahko preverim.

Za kake druge Zx-e 2.0i 16v pa žal ne vem.

Lp Čojko

Hvala za linke! :wink:

Tisto sem prebral, pa me zanima, ce je ta zeleni tisti avto, o katerem ste govorili na Citroen forumu in ce mogoce poznas lastnika (Adina)...? Rdeci je pa se na TrgoAvtu, samo meni ga prvic tudi ni odprlo -zagledal sem ga sele, ko sem kliknil za izpis vseh ZXov. Mi lahko das stevilko od Urosa, da ga poklicem in se pozanimam (in prosil bi te, ce mi lahko na PM sporocis svoje ime, da bom rekel, kdo mi je dal njegovo stevilko)? Zanima me tudi tisti od tvojega kolega Markota, ce se ti da pozanimat. Upam, da nisem prevec tecen in da ti bom lahko kdaj vrnil uslugo... :D

Hvala za trud in LP :hi

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko To okt 12, 2004 10:33 pm

Lastnika Adina ne poznam, je pa bil tisti ZX cel razbit in je zelo slabo porihtan (havba štrli vsaj za 1 cm v luft, luči so zamaknjene, barva se lušči na vratih, itd,itd.)
Tisti rdeč ZX na Trgoavtu tudi ni nevem kaj. Sem ga enkrat julija bolj na brzino in samo od zunaj pogledal - bo pa res pognal korenine, če ga ne bo kdo odpeljal (prednja leva guma je bila že precej na tleh).

Ti kar pokliči na prodajo rabljenih vozil in vprašaj po Urošu. Sicer pa imaš pod oglasom njegov mail in njegove tel. številke. Ti bo že on povedal kako in kaj. Če pa boš prišel avto pogledat in se boš resneje zanimal zanj pa lahko vskočim za 5 minut.

Za Markotovega se jutri pozanimam in ti javim kako in kaj.

Lp Čojko
Citroen Xsara HDi

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Sr okt 13, 2004 4:19 pm

Čojko je napisal/-a:Za Markotovega se jutri pozanimam in ti javim kako in kaj.

Zaenkrat me tale se najbolj zanima... Thx za posredovanje :wink:

Alannnnn
Nov uporabnik

Napisal/-a Alannnnn Pe okt 22, 2004 3:44 pm

Zx coupe 2.0 16v zelene barve iz Kp.je se vedno naprodaj-041 6790 41.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=155115

Avto ni bil cel razbit,ampak je bil le odspredaj in je bilo potrebno menjati samo odbijač.Havba strli zato ker je zvit pant.

Pozdrav Čojkotu in ostalim, Adin

:D [/img]

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Pe okt 22, 2004 8:08 pm

Alannnnn je napisal/-a:Zx coupe 2.0 16v zelene barve iz Kp.je se vedno naprodaj-041 6790 41.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=155115

Avto ni bil cel razbit,ampak je bil le odspredaj in je bilo potrebno menjati samo odbijač.Havba strli zato ker je zvit pant.

Pozdrav Čojkotu in ostalim, Adin

:D [/img]

Pozdravljen in dobrodosel na forumu!

Lepo, da si se oglasil. Mi lahko poves kaj vec o svojem avtu? Zanima me, koliko casa ga imas, zakaj ga prodajas, pa ce je o njem znane kaj zgodovine -je bil uvozen ali kupljen pri nas, kdo ga je servisiral, kaj je bilo zamenjano in kaj bi bilo po tvojem mnenju se treba... Lahko mi posljes tudi na PM.

Lp Jerry

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko Pe okt 22, 2004 9:35 pm

@Jerry
Si klical Markota? Tisti bi znal bit res en dobro porihtan avto za daljše obdobje vožnje brez večjih problemov.

Kaj pa tisti na Trgoavtu?

Lp Čojko
Citroen Xsara HDi

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So okt 23, 2004 2:57 pm

Čojko je napisal/-a:@Jerry
Si klical Markota? Tisti bi znal bit res en dobro porihtan avto za daljše obdobje vožnje brez večjih problemov.

Kaj pa tisti na Trgoavtu?

Lp Čojko

Kolikor se spomnim, mi se nisi dal telefona od Markota... :?:

Tisti na Trgoavtu je pa bolj tako :roll: Bo treba se veliko dela, da bo lep. Ponudil sem jim 350.000 SIT, oni pa vztrajajo na 500.000, kar je za avto v taksnem stanju veliko prevec, tako da se nismo nic zmenili. Po mojem sem jim ponudil zelo dobro ceno za tisto razvalino 8)

Uporabniški avatar
Z_tech
Nov uporabnik

Napisal/-a Z_tech Po okt 25, 2004 12:35 pm

Pozdravljen Jerry, praviš, da si ga uspel za silo porihtat :twisted: Me zelo veseli!! Če boš še res enga nabavil potem pa lahko res sestaviš eno superzverino. Vso srečo!! :twisted: :twisted: Pa varno se vozi :lol:

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Po okt 25, 2004 4:59 pm

Z_tech je napisal/-a:Pozdravljen Jerry, praviš, da si ga uspel za silo porihtat :twisted: Me zelo veseli!! Če boš še res enga nabavil potem pa lahko res sestaviš eno superzverino. Vso srečo!! :twisted: :twisted: Pa varno se vozi :lol:

Hvala :wink: Bom sporocil, ko bo kaj novega...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov