Pri nas doma imamo 1.5dCi, vendar 65KM, ko smo kupovali ga z 80KM še ni blo. Imeli smo na začetku težave z elektroniko, ker se je kar armaturki utrgalo in so se števci med vožnjo izklopli (padli na 0) in vse kontrolne lučke so se prižgale, čez par sekund pa spet vse normalno. Na vožnjo samo ni imelo vpliva. No, v sklopu garancije so nam to po dveh obiskih sevisa zamenjali z novim (prvič so nam hotl podturit rabljen računalnik, mater jim

, pa jim ni ratal, ker se ga ni dal preprogramirat

). In kot je že nekdo napisal, žarnice grejo ful hitr, pa ne vem kaj je krivo. V dveh letih smo sigurn že ene 6 zamenjal. No, razen tega in pa dejstva da se občasno prižge lučka za airbag (ki pa ugasne ko mal prešlataš kontakte pod zicem, kar med vožnjo) zadeva dela in kuri malo, od 4.1 do 4.5 l/100km. Servisi pri Renaultu so po mojih izkušnjah OBUP. Tud na to malo misli. Pa zdi se mi dokaj glasen motor v notranjosti, čeprav ne vem kakšen je v Corsi.
Sedenje v Cliu mi je bolj v muko, sem velik 185 in če dam zic nazaj tko da mam noge tako kot je treba, potem ne dosežem volana in sedim zato zelo pokončno. Corsa, kolikor se spomnem ko sem sedel v njej, mi je delovala večje.
Drugače pa, kot je že nekdo napisal, Corsa deluje bolj odraslo. Jest bi vzel Corso. Tudi lepša mi je.