TOMA je napisal/-a:Mislima, da je BMW prot Audiju neprimerna primerjava. Lahko primerjas BMW z Mercedesom, Audi pa je po mojem mnenju za kaksen razred nizje.
Shatzy je napisal/-a:TOMA je napisal/-a:Mislima, da je BMW prot Audiju neprimerna primerjava. Lahko primerjas BMW z Mercedesom, Audi pa je po mojem mnenju za kaksen razred nizje.
Nažalost je tko ja, ampak popolnoma neupravičeno...audi ma kvaliteto že dolg na zelo visokem in konkurenčnem nivoju...
audi4ever je napisal/-a:zakaj le? pač vsak izmed nas forumašev je verjetno bolj ali manj naklonjen eni znamki, s to razliko, da se eni oklepajo in držijo ene znamke kot pijanec plota, drugi pa smo bolj za vse znamke in so mi všeč audiji ampak ne bi pa mogel rečt, da je pa zdej to to in samo to in ničesar drugega :P
TOMA je napisal/-a:Mislima, da je BMW prot Audiju neprimerna primerjava. Lahko primerjas BMW z Mercedesom, Audi pa je po mojem mnenju za kaksen razred nizje.
andrej777 je napisal/-a:Se pa strinjam da je Audi po mnenju večine kakšen razred nižje. Samo se jih (mogoče prou zarad tega) pri nas proda več kot BMW-jev in mercedezov ker so nekak bolj ljudski vozovi. Audi je pomoje skupaj z VW.
audi4ever je napisal/-a:ej zdej razpravljat kaj je boljše in kaj ne, kaj je bolj kot vw in kaj bolj bmw se mi ne zdi smiselno, ker bi lahk razprava trajala v nedogled. lepo da so ti bolj simpatični bmw-jijs sm pač bolj za audi kot bmw in se mi ne zdi primerna primejava z vw-jem.
TOMA je napisal/-a:Moje mnenje ostaja. razlika med BMW, Mercedesom ter Audijem je ze v kolesnem pogonu. Za pravi vrhunski avtomobil potrebujes zadnji pogon. Zdi se mi tudi, da Audi v zadnjem casu izgublja prepoznavnost, saj je prevec podoben ostalim VW znamkam. Sam osebno zelo tezko locim kaksnega passata in Audija, imajo pa prav tako enake motorje. Ce bi si ze zazelel Audija bi kupil Seata ali Skodo in odstel polovico denarja manj, ko pa bi si zazelel resnicno vrhunski avto in doloceno mero ekskluzivnosti pa BMW ali Mercedes.
LP
Kar se pa cene tiče, in doplačevanja, pa ni nemca, ki bi serijsko v osnovnem paketu ponujal vse...vem da smo se še nedavno s kolega "norca" delali, ko je kupil novega 320d za +8m SIT, pa je imel zadnje šajbe na roke za odpirat, kolega je imel pa Hyundaia Pony-ja, ki je komaj skup še stal, vreden še cca 50.000sit pa je imel serijsko vse šipe na štrom in je še delalo!!!...seveda ne primerjam BMW-Hyundai...to je bila ŠALA!!! ampak tako je pač pri nemcih s temi doplačili
andrej777 je napisal/-a:audi4ever je napisal/-a:ej zdej razpravljat kaj je boljše in kaj ne, kaj je bolj kot vw in kaj bolj bmw se mi ne zdi smiselno, ker bi lahk razprava trajala v nedogled. lepo da so ti bolj simpatični bmw-jijs sm pač bolj za audi kot bmw in se mi ne zdi primerna primejava z vw-jem.
Lej nevem. sem že koga slišal da je reku da bo nov avto kupu. In reče: "nevem kakšnega passata al pa A4-ko." Ni sem pa še slišal da bi kdo reku passata al pa BMW-ja trojko. In dejansko če postavš passata pa audija uštric razlika ni tako velika. Ne rečem da je slab in ocena "ljudski avto" ni bla mišljena kot žalitev. Sigurno je audi bolj za širše množice kot BMW če ne zarad druzga že zarad pogona in jih je pri nas tudi več na cesti zato ljudje tut mal drugače gledajo na njega.
Po domače : trcjalke bojo nardile večji pok če se prpeleš z novim BMW-jem ali MB domov kot pa z audijem.
TOMA je napisal/-a:Verjamem, da Pri Audiju uporabljajo enko kvalitetne materiale, vendar pa zal to v tem cenovnem razredu ni vec dovolj. Tukaj se mi zdi zelo pomembna tudi ekskluzivnost, ki pa je Audiju zal zmanjkuje.
TOMA je napisal/-a:enostavno se mi zdi, da se Audi izgublja v ostalih hisnih znamkah (vW, Seat, Skoda). Avtomobili so si po mojem mnenju prevec podobni. Meni bi se zdelo neumno, da bi kupil Audija recimo 1.8 T, enak motor imata pa se Skoda in Seat. Ko kupis BMW recimo 323, ves da je ta motor samo v BMW in ne tudi v kaksnih cenejsih razlicicah avtomobilov.To je ekskluzivnost, lahko recemo tudi enkratnost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost