Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po jan 24, 2005 5:25 pm

ThARippA je napisal/-a:Jst bi v enačbo dodal še Volvo S60, ki je meni med naštetimi mogoče še najbolj všeč.

Kot so že zgoraj rekli, slabega avta v tem razredu ne moreš več kupiti, glavne so tvoje preference.

BMWji slovijo po vodljivosti, imidž pa imajo, kot si že rekel - šminkerski. Jst bi rekel, da je BMW za tiste, ki res želijo uživati v zadnjem pogonu (ok, saj so MB tudi RWD, samo niso taki užitkarski kot BMW) ali pa na vsak način želijo biti opaženi.

Za MB bi rekel, da je skoraj pol razreda višje od ostalih, in to tako po imidžu kot tudi po ceni vzdrževanja. Rekel bi, da so to avti za tiste, ki imajo več kot drugi in se tega dobro zavedajo. Z avtom ne dirkajo, divjajo ali izzivajo na semaforjih, ampak lepo vozijo po omejitvah in uživajo v tem, da imajo Mercedesa. In v nevoščljivih pogledih.

Audi je med nemško trojico mogoče še najbolj racionalen nakup - avto, ki ima dober imidž, katerega vzdrževanje ni problematično ali pregrešno drago. Po sami kvaliteti izdelavi je pred ostalima konkurentoma (če govorimo o novi generaciji A4), v večini elementov (razen prosotornosti) je nadpovprečen, nikjer ni najboljši, po drugi strani pa je povsod boljši od večine. Navdušuje tudi poraba TDi motorjev. Slabost pa je to, kar je tomaž rekel - kradejo ga radi, plus to da ga ima danes že praktično vsak, samo da potem pet let pije deževnico in žre suh kruh. Pa TDiji so glasni :)
Če bi že kupoval A4 bi vzel rabljenega 1.9 TDi 130KM, ki jih je kot dreka in trave in tudi hitro gre v promet, ali pa novega 2.0TFSI po faceliftu. Samo ta pri tebi ne pride v poštev, ker ga pred enim letom še ni bilo.
Saab je pa avto za posebneže - na ulici ne izstopa, hkrati pa je praktično popoln v vseh pogledih. Meni osebno ni všeč plastika in design v notranjosti, zunaj pa so mi zelo lepi. Skratka, avto za tiste, ki si želijo (in privoščijo) dober avto, pa nočejo zavistnih govoric in pogledov med sosedi in na ulici. Pri nas jih je malo, kar je hkrati dobro in slabo (servisi, rezervni deli, ...).

Za volvo S60 bi pa rekel, da je nekakšen križanec med audiji in saabi - Kot saab je švedsko nevsiljivo eleganten, kvaliteten, s poudarkom na turbo motorjih, a z rahlo unikatno armaturno ploščo in sredinsko konzolo, varen in čvrst. Kot audi pa ima nekaj več imidža in cel kup malih detajlov, ki razvajajo tako voznika kot sopotnika, prednji pogon in odličen dizel motor. Avto predvsem za tiste, ki se želijo voziti varno in udobno, čeprav se z močnejšimi različicami da tudi prav fino dirkati.

Lepo si to napisal,se kar podpisem pod to!Jaz bi se vsekakor odlocil za SAAB 9-3,dokaj atraktiven avto,sportnega izgleda,pa kakovost,varnost,trpeznost!Jedina mana ni rezervnih delov(vsaj neoriginala ne) in pa dragi servisi!Bi pa premislil tudi o BMW 320d!Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Po jan 24, 2005 5:39 pm

Demo je napisal/-a:
SubaruFreak je napisal/-a:Definitivno SAAB:
Najhujse izgleda..
Bogata serijska oprema
Zelo varen avto ...

Glede izgleda....a ni to stvar vsakega posameznika?
Glede varnosti avtomobila....vsi zgoraj našteti avtomobili so zelo varni (vsaj kar se NCAP tiče)

Ja mogoce je res prevec pristransko napisano... In je tudi res, da so vsi po NCAP varni... Sem pa zasledil, da je saab 9.3 dobil vse zvezdice na zadnjem testiranju...
Pa se tkole je: Mercedezov, BMW-jev , Audijev in Volvov je kot listja in trave, medtem ko je SAAB-ov malo na nasih cestah. Glede na faktor: da smo vsi vec ali manj individualisti in nam je vsec, ce imamo kaksno stvar ki jo nima ravno vsak - potem tudi SAAB zmaga.

Odlocitev je pa tko na posamezniku samem kaj bo kupil.
Od danih moznosti na zacetku te teme, bi sam izbral SAAB-a 9-3.

Lepo se imejte
Slika

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive Po jan 24, 2005 6:21 pm

Odkar je tu Saab Slovenija, ni več problemov glede servisov ter rezervnih delov (centrala je Dunaj, tako da, 2 dni pa je vse tu).
Kar se tiče izgleda je res to stvar posameznika, je pa dejstvo, da je napran prejšnim Saabom zelo napredoval v smislu dinamičnosti.
Kar se tiče cockpita: spet stvar okusa, meni so Saabi všeč, saj imajo vse zelo logično ter ergonomsko zasnovano. Vse pa ima svoj pomen: npr. postavitev ključa na sredino->ker je bilo ob trčenjih pri drugih vozilih opažen velik odstotek poškodb na predelu kolena, ker je le-ta butnil ob ključ, ga je Saab lepo prestavil na sredino. Lastniku pa je definitivno vseeno kje prižge svoje vozilo. Saab je tudei izumil pasove,meglenke, ogledala za mrtvi kot, gretje sedežev, webasto itd. tako da kar se tiče izumov (predvsem na področju varnosti) je absolutno vodilni.
S 60 pravite? lušten avto, a vendarle ima zadaj bistveno manj prostora kot 9-3, poleg tega je tudi S60 že dokaj serijski v SLO, medtem ko pa gre pri 9-3 še vedno za exota...

In pozabite že razne a4,3jke ter cje.ker so to vozila za en kakovostni razred nižje. Verjemite. Saj so lepi, saj imajo veliko tehničnih novosti, ampak način izdelave, kvaliteta, koliko časa jih preizkušajo preden jih dajo na trg, krog kupcev, način trženja-tu pa so to serijske, masivne tovarne.
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po jan 24, 2005 10:35 pm

SubaruFreak je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:
SubaruFreak je napisal/-a:Definitivno SAAB:
Najhujse izgleda..
Bogata serijska oprema
Zelo varen avto ...

Glede izgleda....a ni to stvar vsakega posameznika?
Glede varnosti avtomobila....vsi zgoraj našteti avtomobili so zelo varni (vsaj kar se NCAP tiče)

Ja mogoce je res prevec pristransko napisano... In je tudi res, da so vsi po NCAP varni... Sem pa zasledil, da je saab 9.3 dobil vse zvezdice na zadnjem testiranju...
Pa se tkole je: Mercedezov, BMW-jev , Audijev in Volvov je kot listja in trave, medtem ko je SAAB-ov malo na nasih cestah. Glede na faktor: da smo vsi vec ali manj individualisti in nam je vsec, ce imamo kaksno stvar ki jo nima ravno vsak - potem tudi SAAB zmaga.

Odlocitev je pa tko na posamezniku samem kaj bo kupil.
Od danih moznosti na zacetku te teme, bi sam izbral SAAB-a 9-3.

Lepo se imejte

:pivo Se popolnoma strinjam
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jan 24, 2005 10:49 pm

exclusive je napisal/-a:Odkar je tu Saab Slovenija, ni več problemov glede servisov ter rezervnih delov (centrala je Dunaj, tako da, 2 dni pa je vse tu).
Kar se tiče izgleda je res to stvar posameznika, je pa dejstvo, da je napran prejšnim Saabom zelo napredoval v smislu dinamičnosti.
Kar se tiče cockpita: spet stvar okusa, meni so Saabi všeč, saj imajo vse zelo logično ter ergonomsko zasnovano. Vse pa ima svoj pomen: npr. postavitev ključa na sredino->ker je bilo ob trčenjih pri drugih vozilih opažen velik odstotek poškodb na predelu kolena, ker je le-ta butnil ob ključ, ga je Saab lepo prestavil na sredino. Lastniku pa je definitivno vseeno kje prižge svoje vozilo. Saab je tudei izumil pasove,meglenke, ogledala za mrtvi kot, gretje sedežev, webasto itd. tako da kar se tiče izumov (predvsem na področju varnosti) je absolutno vodilni.
S 60 pravite? lušten avto, a vendarle ima zadaj bistveno manj prostora kot 9-3, poleg tega je tudi S60 že dokaj serijski v SLO, medtem ko pa gre pri 9-3 še vedno za exota...

In pozabite že razne a4,3jke ter cje.ker so to vozila za en kakovostni razred nižje. Verjemite. Saj so lepi, saj imajo veliko tehničnih novosti, ampak način izdelave, kvaliteta, koliko časa jih preizkušajo preden jih dajo na trg, krog kupcev, način trženja-tu pa so to serijske, masivne tovarne.

No...ko sem sedel v sabu, mi ni popolnoma nič na višjem nivoju deloval kot Meca, BMW ali Audi...sploh ne plastika v notranjosti :?
In koga danes briga, kaj je Saab izumil pred 30 leti...mene en k...., ker danes Saab ni več tisto kar je bil...9-5 je še nekako nosil gene 9000 ki je bila ena najboljših saabovih vozl, v 9-3 pa so se enostavno pri GM-u vmešavali v stroške...
Ampak najbolj me moti tisti hvalospev pogruntavščinam izpred 30 let...to majo danes že vsi...mene res ne zanima kdo je kaj izumu, ko kupujem avto DANES! BTW...drugače mi je super avto! Samo ne vem koga briga zgodovina...Tudi Saab ni več to kar je bil, da ne bi o masovni proizvodnji govorili...sej ni Rolls Royce
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Po jan 24, 2005 11:11 pm

evo se neki slikc:
Slika
No ce pa tole ni raketa:
Slika
pa se notranjost:
Slika

No pa se en model, takorekoc subaru z saabovo masko:
Slika
Slika

pa za primerjavo zadnje slikice z imprezo:
Slika

LP
Slika

Uporabniški avatar
Patrik
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrik Po jan 24, 2005 11:15 pm

Kar se tiče pa Subaru-ja , ki ste ga omenili, pa samo to : "zverina" !!!

Ta Forester 2.5 T ima pospešek 6,3 - he he he , mora bit zanimivo ko švigne ta "škatlast" (se opravičujem, ampak oblika Forester-ja mi tako deluje, vendar s tem ne mislim nič slabega, prav nasprotno ) avto mimo kakšnga "frajerja".....verjetno ustvari zanimiv izraz na obrazu, he he.....

Kako je s tem projektom Saab-Subaru ? - a ne gre tukaj za Saab 9-2, ki se prodaja v USA , po velikosti v klasi Golfa, ima pa krepko čez 200 KM, al se motim ? :roll:

Se pa seveda strinjam z vsemi vami : - Bmw, MB, Audi, Saab, Volvo, Subaru - ; vse to so dobri avti !

Lep pozdrav vsem ! 8)
It's fun to be wild !

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z To jan 25, 2005 12:29 am

exclusive je napisal/-a:Odkar je tu Saab Slovenija, ni več problemov glede servisov ter rezervnih delov (centrala je Dunaj, tako da, 2 dni pa je vse tu).

ti pa si specialc, a sodeluješ pri razvoju avtomobilov da take vn mečeš

saab ni masivna serijska proizvodnja? :?
dlje kot avto preizkušajo slabše je za tovarno kar se stroškov tiče in se jim enostavno nebi izšlo če bi tko pretiraval kot ti misliš

npr. vem za audi (verjetno je tudi BMW ter MB) da materiale, ki so zaprti tako da se jih ne vidi in jih ne morajo ocenjevati vizuelno, preizkušajo različni ljudje (za to posebej usposobljeni) kako so prijetni na otip, kaj jih moti... pa tudi sam vonj v avtu poskušajo čimbolj nevtralizirat da ni neprijetnih vonjav po kakih materialih in podobno tako da nobenega nebi motilo...

sicer si pa velik povedu s tem da poznaš direktorja za saab v slo. in mi je jasno zakaj je potem saab nad vsemi. Saab se mi dopade, ampak sem prov mal odpora dubu do te znamke ko prebiram tvoje izjave

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive To jan 25, 2005 9:59 am

jaka-z, sploh nisi dojel moje poante.

To če poznam direktorja Saab SLO, nima nobene veze, zakaj bi potem ta avto metal nevem koliko v višave, dejstvo pa je, da je od teh omenjenih definitivno najbolj varna naložba.

Kar se tiče preizkušanja vozila, pa me žal spet nisi razumel. S tem sem mislil povedati, da dlje ga preizkušajo, bolj so avtomobili kvalitetni:
Poglej si Mercedes-Benz, ki vsako leto da nov avto vn in kaj je rezultat ? padec kvalitete v zadnjih 8ih letih, kot ga še ni bilo. Potem pa poglej firme kot so: Volvo, Saab, Lexus, Subaru= no kaj je pa tukaj? tukaj pa vozila pridejo šele na toliko in toliko časa vn, ker jih preizkušajo na toliko daljšo dobo, da ja vidijo če bo vse ok, da je s tem boljša kvaliteta enostavno zagotovljena. To sem hotel povedati.

Slide, kar se tiče izumov=oprosti malo bi te lahko brigalo, saj mislim, da imamo tudi sedaj (ravno zaradi te preteklosti) tudi ostali marsikaj od tega.
Res je, da kupec novega 9-3 ne bo najbrž nič lažje živel, če bo vedel da je Saab izumil meglenke, je pa vseeno en podatek, ki samo še dodatno podpre tezo o tem, da Saab je eden izmed vodilnih na področju varnosti. Ok pustimo preteklost, gremo k sedanjosti: senzor za tlak, postavitev ključa na sredino, 2.generacije Saabovih vzglavnikov. Ali pa k prihodnosti: ob frontalnem trku pri pešcu, naj bi se havba za 15 stopinj dvignila in pri brisalcih naj bi se odprl airbag, s tem bi bila glava pešca zaščitena. Oprosti, ampak predstavljaj si da bi bil ti ta pešec-bi rajši videl da bi te nabil audi, bmw, merc, ali Saab ? ;) ...

Morda ste me nei malo narobe razumeli, dejstvo pa je, da sem sporbal, vozil (in nekatere tudi imel) vsa ta omenjena vozila. Poleg tega poznam način izdelave vseh, videl že vse tovarne od teh vozil, prebral marsikaj o raznih statistikah o zadovoljnosti strank ter kvalitetah teh omenjenih vozil, zato mislim, da res imam nekaj osnove, da lahko moje trditve podprem. Audi, Bmw, Mercedes so definitivno krasni avti, in v oblikah in v tehnologiji, tudi motorji so odlični. Vendar žal se je v času ko je vse tako drago, ko so servisi tako dragi, ko so vlečna službe npr. tako drage enostavno potrebno postaviti bolj na realna tla, emocije malo izključiti ter gledati kot prvo na kvaliteto ter na varnost, potem šele na to kakšno kromano lajšto ima okrog in podobne nepomembnosti.
In če gledamo najprej na te stvari, absolutno zmaga Saab, pa ste lahko nekateri največji zagovornikov Nemcev, ampak to so dejstva in se jih nism jaz spomnill.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 25, 2005 10:06 am

jaka-z je napisal/-a:

ti pa si specialc, a sodeluješ pri razvoju avtomobilov da take vn mečeš

saab ni masivna serijska proizvodnja? :?
dlje kot avto preizkušajo slabše je za tovarno kar se stroškov tiče in se jim enostavno nebi izšlo če bi tko pretiraval kot ti misliš

npr. vem za audi (verjetno je tudi BMW ter MB) da materiale, ki so zaprti tako da se jih ne vidi in jih ne morajo ocenjevati vizuelno, preizkušajo različni ljudje (za to posebej usposobljeni) kako so prijetni na otip, kaj jih moti... pa tudi sam vonj v avtu poskušajo čimbolj nevtralizirat da ni neprijetnih vonjav po kakih materialih in podobno tako da nobenega nebi motilo...

sicer si pa velik povedu s tem da poznaš direktorja za saab v slo. in mi je jasno zakaj je potem saab nad vsemi. Saab se mi dopade, ampak sem prov mal odpora dubu do te znamke ko prebiram tvoje izjave

Saab je že v serijski proizvodnji in se dela na traku, tko da o tem je brez veze razglabljat. Kar se tiče pa delov, so pa deli tukaj res od 2 do 10 dni, odvisno za kakšno napako gre. Dalj kot 14 dni ne čakaš na avto vključno z popravilom, pa v tem času dajo nadomestno vozilo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy To jan 25, 2005 11:24 am

Nekje sem prebral, da sedežov za Saabe ne delajo oblikovalci, ampak ergonomi...al kako se reče folku, k se zajbava z ergonomijo... :oops: Pa tale 9-3 res doobr zgleda...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jan 25, 2005 1:30 pm

exclusive...narobe me razumeš...če kupujem avto danes, me prav malo briga, kaj je dosegel pred 30 leti, če danes to dobim že pri vseh avtomobilih! Sem na nek način hvaležen da so kaj pogruntali, a jim to danes nič več nič ne nuca, danes Saabi niso več najbolj varni avtomobili, tako kot je veljalo včasih...pa nisem rekel da NISO varni, da ne bo pomote, ravno obratno, zelo varni, ampak tiste zgodbe o švedih so DANDANES le še mit... ;)
Enostavno mi njihovi stari izumi pri vloženem denarju v avto ne pomenijo nič, ker za isti denar in mogoče meni ljubšo obliko, pogon, motorje, dobim drugje tudi tiste njihove pogruntavščine!
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive To jan 25, 2005 4:00 pm

Slide je napisal/-a:exclusive...narobe me razumeš...če kupujem avto danes, me prav malo briga, kaj je dosegel pred 30 leti, če danes to dobim že pri vseh avtomobilih! Sem na nek način hvaležen da so kaj pogruntali, a jim to danes nič več nič ne nuca, danes Saabi niso več najbolj varni avtomobili, tako kot je veljalo včasih...pa nisem rekel da NISO varni, da ne bo pomote, ravno obratno, zelo varni, ampak tiste zgodbe o švedih so DANDANES le še mit... ;)
Enostavno mi njihovi stari izumi pri vloženem denarju v avto ne pomenijo nič, ker za isti denar in mogoče meni ljubšo obliko, pogon, motorje, dobim drugje tudi tiste njihove pogruntavščine!

To je pa res ja. Maš prav.
Slika

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak To jan 25, 2005 4:07 pm

Patrik je napisal/-a:Kar se tiče pa Subaru-ja , ki ste ga omenili, pa samo to : "zverina" !!!

Ta Forester 2.5 T ima pospešek 6,3 - he he he , mora bit zanimivo ko švigne ta "škatlast" (se opravičujem, ampak oblika Forester-ja mi tako deluje, vendar s tem ne mislim nič slabega, prav nasprotno ) avto mimo kakšnga "frajerja".....verjetno ustvari zanimiv izraz na obrazu, he he.....

Kako je s tem projektom Saab-Subaru ? - a ne gre tukaj za Saab 9-2, ki se prodaja v USA , po velikosti v klasi Golfa, ima pa krepko čez 200 KM, al se motim ? :roll:

Se pa seveda strinjam z vsemi vami : - Bmw, MB, Audi, Saab, Volvo, Subaru - ; vse to so dobri avti !

Lep pozdrav vsem ! 8)

S projektom Subaru-Saab je takole:

Kot veste je Saab delno v lasti GM-ja. in od leta 2002 je delno ( imajo nekako okoli 30% delnic) tudi Subaru pod okriljem GM-ja.

In kaj so storili: Saab je potreboval manjsi avto kot je 9-3... Tako so vzeli subaruja imprezo , GT oziroma WRX in na to obstojeco tehnologijo nataknili Saabovo masko.
slike si lahko ogledate na www.saabusa.com poiscite model 9-2x
potem pa poglejte se slike kaksne impreze : www.subaru.com ali pa www.subaru.co.jp

Razlika je samo v sprednjem delu avtomobila in pa v nekaj malenkostih v notranjosti.

Naprimer SAAB 9-7x, ki bo na voljo na ameriskem trgu spomladi in bo resnicna zverina, pa ni nic drugega kot bratranec najnovejsega Subarujevega SUV-ja B9 Tribeca.

Tolazim se stem, da so krizalli dve zlahtni avtomobilski znamki in s tem dobili zelo vsecen produkt.

Lep pozdrav.
Slika

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ To jan 25, 2005 7:03 pm

jaka-z je napisal/-a: vonj v avtu poskušajo čimbolj nevtralizirat da ni neprijetnih vonjav po kakih materialih in podobno tako da nobenega nebi motilo...

Zdaj si me spomnil... :? A kdo ve, kako SMRDIJO novi Renoji? :? FUUUUUUUUUUUUJ :!: Brez AmbiPura se ne da zdrzat (ceprav tisto tudi svinjsko smrdi) :P Se vidi, katera firma da nekaj na kvaliteto in katera ne... :EE

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To jan 25, 2005 9:14 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
jaka-z je napisal/-a: vonj v avtu poskušajo čimbolj nevtralizirat da ni neprijetnih vonjav po kakih materialih in podobno tako da nobenega nebi motilo...

Zdaj si me spomnil... :? A kdo ve, kako SMRDIJO novi Renoji? :? FUUUUUUUUUUUUJ :!: Brez AmbiPura se ne da zdrzat (ceprav tisto tudi svinjsko smrdi) :P Se vidi, katera firma da nekaj na kvaliteto in katera ne... :EE

sem mislil, da je tisti nenavaden vonj (imel sem 2 nova renoja) zanalašč dodan, saj veste, marketinška finta "vonj novega avtomobila", je bil pa pri renojih res močan in izrazit, bolj kot pa sem ga zaznal v drugih novih avtih, izginil je pa po cca dveh, treh mesecih.
lp pilgrim

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z To jan 25, 2005 9:21 pm

_Jerry_ je napisal/-a:

ja, ja maš prov ko smo mi nabavli novega cliota je skor eno leto močno "smrdelo" po novem

Uporabniški avatar
Patrik
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrik To jan 25, 2005 10:14 pm

Saab-Subaru, takšno sodelovanje torej...

Subaru driver-ji, a je res da letos decembra pride ven novi Forester ??? - za ta nakup bi se pa moj oče interesiral.... če kdo kaj ve, naj prosim napiše...

Lep pozdrav vsem ! 8)
It's fun to be wild !

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 26, 2005 10:04 am

Patrik je napisal/-a:Saab-Subaru, takšno sodelovanje torej...

Subaru driver-ji, a je res da letos decembra pride ven novi Forester ??? - za ta nakup bi se pa moj oče interesiral.... če kdo kaj ve, naj prosim napiše...

Lep pozdrav vsem ! 8)

Subaru forester je že prišel ven. 2.5T z 211KM in 6,3 sekunde do 100km/h je kr nora zadevca - cena pa je izpod 10.000.000
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Sr jan 26, 2005 10:07 am

nimajo Saab pa Opel (general motors) neke skupnega ?!?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov