pad je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:puntota ti lahko samo priporočam, ne crkuje tak kot seveda vsi pravijo. mašine so dobre. edino kaj je duhtunga na glavi skoraj obveznospusti na nekje 80-120k km , pa pri okoli 100k km crknejo zadne vilce. ampak stroški so mali, kot za vsak drug del. tak da če je kaka okvara, nič bat ker so deli napol zastojn, avto je prostornejši kot clio
Mamo doma Punto 55 sole L99 prvoženih 39 tisoč km,prvi lastnik.Pa ti povem da so z njim sami problemi. Menjano tesnilo glave pri 30-tisoč km ,2× termostat, motor že tut ni klh naj bolj suh pa še čez tehničnega je decembra komi prilezu zarad plinov![]()
Tako da moje mnenje ne FIJATA
Uh... mogoče ni prav, da takole šinfam.. ampak vseen... En moj znanec ima Punta l.99 pa je do sedaj menjal katalizator, lambdo, tesnilo na glavi motorja, na pokrovu ventilov, zadnje puše, za nameček pa potrebuje tudi drug menjalnik, ker mu je zdajšnjega razneslo. Pa še avto pri teh letih rjavi. V tem primeru gre za slabo ohranjen Punto... Ni rečeno, da so vsi taki!!! Sem se pa vozil v Puntu in gre lepo. Good whwn not broken