oscar je napisal/-a:OK ,fiat fani ker res nikoli nisam imel fiata ne bom sodu o njem ampak ta dotična brava je krš ,tip je mu baksuz ker je nabasal na ta avto

TOMA je napisal/-a:Imel sem samo enega fiata (namerno pisano z malo) in lahko z gototovostjo rečem, da nikoli več.
Razlog, generalna na 98000 km. Avto je bil Fiat Punto 55 , bil sem prvi lastnik in sem ga vzorno vzdrževal.
TOMA je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:TOMA je napisal/-a:Imel sem samo enega fiata (namerno pisano z malo) in lahko z gototovostjo rečem, da nikoli več.
Razlog, generalna na 98000 km. Avto je bil Fiat Punto 55 , bil sem prvi lastnik in sem ga vzorno vzdrževal.
Kaj ti smatraš kot generalna?
Menjavo batnih obročkov.
lenivec je napisal/-a:TOMA je napisal/-a:Razlog, generalna na 98000 km. Avto je bil Fiat Punto 55 , bil sem prvi lastnik in sem ga vzorno vzdrževal.
definiraj generalno. če misliš s tem da ti je mašinca ribnila ker je dihtunga na glavi spustla ti pa tega nisi opazo, avta nisi vzorno vzdrževal.
drugač pa ti težko kdo verjame ki avto pozna da je to res. ker če redno vzrdržuješ sta 1.1 in 1.2 motorja zlo hvaležna in trpežna.
Po forumu brska: Google [Bot], Zodd in 13 gostov