...udobno prilepljen na rit tega prestrašenega policijskega vozila

ABT173 je napisal/-a:No Nixxon s tem se pa nebi strinju stabo med vsemi limuzinami tega razreda je po podatkih v reviji Mobil AUDI A6 "avto št. 1 v Evropi" če sm prov js razumel članek.
ABT173 je napisal/-a:Piše: Limuzina višjega razreda je pustila devet tekmecev iz finala daleč za sabo. Audi A6 jih je prepričal z enkratno vozno dinamiko in udobjem, razkošno opremo in izjemno prostornostjo. Tko da glede te vozne dinamike k pravš da BMW serije 5 pusti A6 sm v dvomu.
ABT173 je napisal/-a:Iz mojih izkušen pozim k smo bli s kolegom k ma tanovo 530d smo mogl se zicnt v prtlažnik da bi spelu en klanc k je biu sneg,pa ni šlo,djabe vsa elektronika.Sej vrjamem da avto dela rastur po suhem,sam za dež pa sneg bom pa skos v dvomu glede BMWja.
ABT173 je napisal/-a:Pa brez zamer loh da se js motm.
LP
Golfy je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Crkne ti lahko pa tako en kot drug. Odvisno kaj zadeneš.
Odvisno kako z njim delaš
andrej777 je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Crkne ti lahko pa tako en kot drug. Odvisno kaj zadeneš.
Odvisno kako z njim delaš
To pa itak. Samo se tut tam pa tam zgodi da pride kakšen "klopotec" iz tovarne. samo to se v garanciskem obdobju vse zrihta res pa si lahko nekaj časa brez avta.
PureTNT je napisal/-a:Audi je vsekakor povezan z udobjem. Udobna vožnja, udobno na meji zmogljivosti v ovinku, udoben med divjim pospeševanjem in...
...udobno prilepljen na rit tega prestrašenega policijskega vozila![]()
splash je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Audi je vsekakor povezan z udobjem. Udobna vožnja, udobno na meji zmogljivosti v ovinku, udoben med divjim pospeševanjem in...
res je že malo starejša tema, vendar ne najdem nobene originalne o audiju a6.
tale slika je re sodbra,sam MALIJOHN upam da še nisi kupil nove a6. takole resnično povem mnenje o tem avtu na da bi kakšnega lastnika žalil. trenutno ga imamo in je avto po mojem menju totalen poden. udobje je na nuli, res zeloooo daleč od mojih pričakovanj.
vsi so ga tako hvalili, sedaj pa vidim da je to kar ga hvaljo res slaba polovica. res da je 2.4 motor, sam udobje je povsod isto najbrž. motor je pa itak tko len, da se komaj premika.
še enkrat se oproščam če sem kogarkoli prizadel, vendar sem komaj čakal da se v avto usedim in ga sprobam, pa se ni splačalo toliko čakanja.![]()
splash je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Audi je vsekakor povezan z udobjem. Udobna vožnja, udobno na meji zmogljivosti v ovinku, udoben med divjim pospeševanjem in...
tale slika je re sodbra,sam MALIJOHN upam da še nisi kupil nove a6. takole resnično povem mnenje o tem avtu na da bi kakšnega lastnika žalil. trenutno ga imamo in je avto po mojem menju totalen poden. udobje je na nuli, res zeloooo daleč od mojih pričakovanj.
vsi so ga tako hvalili, sedaj pa vidim da je to kar ga hvaljo res slaba polovica. res da je 2.4 motor, sam udobje je povsod isto najbrž. motor je pa itak tko len, da se komaj premika.
še enkrat se oproščam če sem kogarkoli prizadel, vendar sem komaj čakal da se v avto usedim in ga sprobam, pa se ni splačalo toliko čakanja.![]()
MALIJOHN je napisal/-a:splash je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Audi je vsekakor povezan z udobjem. Udobna vožnja, udobno na meji zmogljivosti v ovinku, udoben med divjim pospeševanjem in...
Zdej si me pa presenetu. A ni bla kao naj naj poslovna limuzina leta al meki tazga. Pol že mora bit udobna. Motor 2.4 je pa itak totaln podn od motorjev pri audiju. Žre a ne gre nikamor. Avta še nism kupu. Mel sma pa plane okol zime na spomlad. Nekak me pa tud mika da bi novo A4 počaku ker em s tole k jo mam zdej KR PREVEČ NAVDUŠEN IN mislm da je eden najboljših avtov na sploh(malo pohval za audija). Bomo vidl
andrej777 je napisal/-a:Če si res kupu avto in se ti ne dopade je res šit.![]()
Samo zato so probne vožnje da se odločiš. Ker je res škoda da daš tolk dnarja za avto in vzameš nevemkolk let kredita pol se pa še nimaš veselja vozt v njemu.
![]()
Biskvitek je napisal/-a:če bi jst uzemov bi uzel BMW ja ampak 535d( to je res avto k potegne) sam ga ni na tvojmu seznamu drugo ne bi jemal, audija sm že vozu A6 3,0 TDI z s-line opremo in moram rečt da je avto res majka sploh se ti ne zdi da voziš tok velik avto poleg tega je še quattro kar je zelo dobrodošlo potegne tud in mislim da z njim ne bi smel imet problemov.... če se boš pa že odloču za BMW pol pa 535d
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov