maniac je napisal/-a:od vseh teh bi jst izbral brez dvoma alfo 147, ampak če majo tvoji starci predsodke glede kvalitete, pol naj tud na golfe...pozabjo in grejo malce bolj proti vzhodu (japan power).
po tem kriteriju bi izbiral med hondo civic in toyoto corolo!
drgač pa tud megane je "svetlobna leta" boljši od golfa (ampak ravno tko daleč od nepokvarljivega), ki je priznajte si, že precej zastarel in zanj pod nobenim pogojem ne bi odštel skoraj 3 mio!
lp
Liong206 je napisal/-a:Samo namig. Pri 206 se ti splača gledat quiksilver opremo, to je nadgradnja XS opreme in ima serijsko več opreme.
Js prodajam 206 1.6 quiksilver
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=353412
ima vso možno opremo od 206, tudi varnostni paket 6x airbag, ki je bil posebej naročen.
Od XS opreme se pa razlikuje potem, da ima ALU dodatke (pedala, ročica za menjalnik, kljuke od vrat, pa pokrovček od goriva) -> isto kot S16, serijsko ima radio CD + obvolanske kontrole in računalnik, pa 4x gumijaste tepihe + pladenj v kufru, pa serijsko ima kovinsko barvo
DoubleG je napisal/-a:Liong206 je napisal/-a:Samo namig. Pri 206 se ti splača gledat quiksilver opremo, to je nadgradnja XS opreme in ima serijsko več opreme.
Js prodajam 206 1.6 quiksilver
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=353412
ima vso možno opremo od 206, tudi varnostni paket 6x airbag, ki je bil posebej naročen.
Od XS opreme se pa razlikuje potem, da ima ALU dodatke (pedala, ročica za menjalnik, kljuke od vrat, pa pokrovček od goriva) -> isto kot S16, serijsko ima radio CD + obvolanske kontrole in računalnik, pa 4x gumijaste tepihe + pladenj v kufru, pa serijsko ima kovinsko barvo
spustiš kej ceno?
alesy je napisal/-a:Če bi jaz zdajle mel tolk dnara, bi si kupil Passata variant diesel.
Ker pa kupuješ krajši avto, bi pa sam reku, da neki porihtanih avtov jaz nebi nikol vzel.
Raj vzamem normalen avto, pa ga potem sam porihtam, če ti je to v tako veselje.
Dejstvo je da čim je avto porihtan, se ve da ga je mel kak mulc, ki ponavadi zelo slabo skrbijo za svoje konjičke. Avto je ponavadi karamboliran "čene ga nebi prodajal" in velik bol zdelan. Da bi pa zarad tistih plastičnih dodatkov preplačeval avto, pa mislim da je treba mal razmišli z glavo.
Zdaj se bojo usuli name, zakaj tako mislim in da to ni res. Mogoče sem imel jaz slabe izkušnje, pa nasploh ko vidiš porihtan avto na cesti, lahk vidiš kak tera in uničuje avto. Nisem še koga videl, da bi lepo normalno vozil!
Pač to je zgol moje mnenje in izkušnje.
alesy je napisal/-a:Če bi jaz zdajle mel tolk dnara, bi si kupil Passata variant diesel.
Ker pa kupuješ krajši avto, bi pa sam reku, da neki porihtanih avtov jaz nebi nikol vzel.
Raj vzamem normalen avto, pa ga potem sam porihtam, če ti je to v tako veselje.
Dejstvo je da čim je avto porihtan, se ve da ga je mel kak mulc, ki ponavadi zelo slabo skrbijo za svoje konjičke. Avto je ponavadi karamboliran "čene ga nebi prodajal" in velik bol zdelan. Da bi pa zarad tistih plastičnih dodatkov preplačeval avto, pa mislim da je treba mal razmišli z glavo.
Zdaj se bojo usuli name, zakaj tako mislim in da to ni res. Mogoče sem imel jaz slabe izkušnje, pa nasploh ko vidiš porihtan avto na cesti, lahk vidiš kak tera in uničuje avto. Nisem še koga videl, da bi lepo normalno vozil!
Pač to je zgol moje mnenje in izkušnje.
DoubleG je napisal/-a:etoga, sem novi lastnik Peugeota 1,6 16v Quiksilver (110 ks)
isti k tale, sam de ma alu feltne
fotr je pravkar nakazal ves moj denar (900k sit) + ostalo na pežojev tekoči račun.
avto dobim v sredo 1.6. (takrat maturo pišem)
hvala za vse nasvete, koristili so mi.
DoubleG je napisal/-a:heh, zdele je pa pršlo do scene.
ugotovil so, da je biu auto že prej rezerviran (kakšnih 5 min prej) in bomo jutr zjutri vidl če je auto naš al ne. odvisno do tega kako se bo un odloču, k ga je prej rezerviru
problem je u tem, ker je to edini avto tega tipa u sloveniji.
če ga naujo zrihtal bom pa verjetno kliota kupu. grem pa jutr oba preizkusit, sicer ne z identičnimi motorji, a bom vidu kako se avto obnaša
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov