Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Liong206
Nov uporabnik

Napisal/-a Liong206 Sr maj 25, 2005 8:50 pm

Samo namig. Pri 206 se ti splača gledat quiksilver opremo, to je nadgradnja XS opreme in ima serijsko več opreme.
Js prodajam 206 1.6 quiksilver
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=353412
ima vso možno opremo od 206, tudi varnostni paket 6x airbag, ki je bil posebej naročen.

Od XS opreme se pa razlikuje potem, da ima ALU dodatke (pedala, ročica za menjalnik, kljuke od vrat, pa pokrovček od goriva) -> isto kot S16, serijsko ima radio CD + obvolanske kontrole in računalnik, pa 4x gumijaste tepihe + pladenj v kufru, pa serijsko ima kovinsko barvo

Liong206
Nov uporabnik

Napisal/-a Liong206 Sr maj 25, 2005 8:53 pm

P 207 bo enkrat v drugi polovici 2006 zunaj...

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Sr maj 25, 2005 8:58 pm

maniac je napisal/-a:od vseh teh bi jst izbral brez dvoma alfo 147, ampak če majo tvoji starci predsodke glede kvalitete, pol naj tud na golfe...pozabjo in grejo malce bolj proti vzhodu (japan power).

po tem kriteriju bi izbiral med hondo civic in toyoto corolo!

drgač pa tud megane je "svetlobna leta" boljši od golfa (ampak ravno tko daleč od nepokvarljivega), ki je priznajte si, že precej zastarel in zanj pod nobenim pogojem ne bi odštel skoraj 3 mio!

lp

dej še napiš da je alfa 8mio svetlobnih let pred vsemi avtomobili pa bomo veseli.
nebi o tem kaj VW kaj japanci in kaj Alfa,prow?

acx
Novinec

Napisal/-a acx Sr maj 25, 2005 9:24 pm

jest ti volkswagna al pa audija A3 priporočam

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Sr maj 25, 2005 9:30 pm

Liong206 je napisal/-a:Samo namig. Pri 206 se ti splača gledat quiksilver opremo, to je nadgradnja XS opreme in ima serijsko več opreme.
ima vso možno opremo od 206, tudi varnostni paket 6x airbag, ki je bil posebej naročen.

Od XS opreme se pa razlikuje potem, da ima ALU dodatke (pedala, ročica za menjalnik, kljuke od vrat, pa pokrovček od goriva) -> isto kot S16, serijsko ima radio CD + obvolanske kontrole in računalnik, pa 4x gumijaste tepihe + pladenj v kufru, pa serijsko ima kovinsko barvo

spustiš kej ceno? ;)

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Sr maj 25, 2005 10:51 pm

"dej še napiš da je alfa 8mio svetlobnih let pred vsemi avtomobili pa bomo veseli.
nebi o tem kaj VW kaj japanci in kaj Alfa,prow?"

prov.

me veseli, da se strinjava :P

lp

p.s.:alfe še nisem imel, imel sem pa že nekaj renojev in vw-jev, alfa pa je pred konkurenti samo pri oblikovanju.

Liong206
Nov uporabnik

Napisal/-a Liong206 Če maj 26, 2005 6:41 am

DoubleG je napisal/-a:
Liong206 je napisal/-a:Samo namig. Pri 206 se ti splača gledat quiksilver opremo, to je nadgradnja XS opreme in ima serijsko več opreme.

spustiš kej ceno? ;)

Ja, bi se dalo kej zment ;)

alesy
Novinec

Napisal/-a alesy Če maj 26, 2005 6:43 am

Če bi jaz zdajle mel tolk dnara, bi si kupil Passata variant diesel.
Ker pa kupuješ krajši avto, bi pa sam reku, da neki porihtanih avtov jaz nebi nikol vzel.
Raj vzamem normalen avto, pa ga potem sam porihtam, če ti je to v tako veselje.
Dejstvo je da čim je avto porihtan, se ve da ga je mel kak mulc, ki ponavadi zelo slabo skrbijo za svoje konjičke. Avto je ponavadi karamboliran "čene ga nebi prodajal" in velik bol zdelan. Da bi pa zarad tistih plastičnih dodatkov preplačeval avto, pa mislim da je treba mal razmišli z glavo.
Zdaj se bojo usuli name, zakaj tako mislim in da to ni res. Mogoče sem imel jaz slabe izkušnje, pa nasploh ko vidiš porihtan avto na cesti, lahk vidiš kak tera in uničuje avto. Nisem še koga videl, da bi lepo normalno vozil!
Pač to je zgol moje mnenje in izkušnje.

Uporabniški avatar
maserati
Nov uporabnik

Napisal/-a maserati Če maj 26, 2005 7:20 am

alesy je napisal/-a:Če bi jaz zdajle mel tolk dnara, bi si kupil Passata variant diesel.
Ker pa kupuješ krajši avto, bi pa sam reku, da neki porihtanih avtov jaz nebi nikol vzel.
Dejstvo je da čim je avto porihtan, se ve da ga je mel kak mulc, ki ponavadi zelo slabo skrbijo za svoje konjičke. Avto je ponavadi karamboliran "čene ga nebi prodajal" in velik bol zdelan. Da bi pa zarad tistih plastičnih dodatkov preplačeval avto, pa mislim da je treba mal razmišli z glavo.
Zdaj se bojo usuli name, zakaj tako mislim in da to ni res. Mogoče sem imel jaz slabe izkušnje, pa nasploh ko vidiš porihtan avto na cesti, lahk vidiš kak tera in uničuje avto. Nisem še koga videl, da bi lepo normalno vozil!

Se podpišem pod tole.
+ če sam predelaš avto je to še večji užitek

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če maj 26, 2005 8:25 am

alesy je napisal/-a:Če bi jaz zdajle mel tolk dnara, bi si kupil Passata variant diesel.

se strinjam!!!

samo ni vedno tako prijatelj je imel golva IV porihtanega v nulo, pa ni nikoli turiral.. Je pa res da je to od posameznika odvisno samo je najbrž 95% takšnih, ki se radi "španajo" :D

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če maj 26, 2005 12:55 pm

etoga fantje, danes sva s fotrom obiskala use tele autohiše in sem si avte dodobra ogledal

najprej sm šu do pežoja (na celovški). gledu sm 206 1,6 16v quicksilver. avto je fuuul hud, tak srebrn, 15' so gor serijsko, 6 zvočnikov, cd player, 106 konjev. 2.730.000 SIT

pol sm šu do volksvagna kjer sva vidla polota, se not usedla in obrnila. avto trd, neudoben. ne glede na ostale prednosti je tale minus prehud

pol sva šla do audija. gledala sva audi a3 1,6 (čist serijski) hud, sam predrag (4,5 mio)

pol sva šla pa še do renoja. čist sm navdušen nad cliotom. 115 konjev, zraven bi dobu še sony mp3 avtoradio, 4 zvočnike (visokotonca + 2 13' JVC), Alu feltne 15' (F1 sport - take k grejo na RS) pa fuul hude barve. 2.800.000 SIT

js sm nad cliotom sicer ful navdušen, sam bomo verjetno kupil 206ko, ker je tastarim bl ušeč. drgač bi meu pa tako hudga originalnga cliota, sam jebatga, un je tut fajn.

alesy
Novinec

Napisal/-a alesy Če maj 26, 2005 1:08 pm

VW Polo praviš da je trd in neudoben. Nisem vedu. Jaz sem vedno mislu, da mora polo bit hud za majhne avte. Res je da še nisem sedel v njem, sam ga kr hvalijo drugače. Ne vem.
Dobro je vedet kaj več.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Če maj 26, 2005 1:22 pm

Mislm, da ste malo prekmalo obupal. Pejte še kak rabljen avto pogledat, sej niso vsi zjebani.Novega se pomoje ne splača kupovat, ker se dobi leto, dve starega za bistveno manjši denar.

Če si pa res želiš alfo 147, kot si povedal zgoraj, pa samo poskrbi da se oče zapelje krog, dva z njo in jo bo hotel imet, pejte eno pogledat pa je. ;)

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Napisal/-a Sky_Walker Če maj 26, 2005 1:24 pm

Jaz ti Cliota priporočam, mam ga sam 03 letnik Billabong in sem zelo zadovoljen z njim avto je zelo mehek, in v tem razredu avtomobilov je dobil največ točk med avtomobili glede varnosti. Tak da... pač moje mnenje
RK Slovenija

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če maj 26, 2005 1:33 pm

etoga, sem novi lastnik Peugeota 1,6 16v Quiksilver (110 ks)

isti k tale, sam de ma alu feltne

Slika

fotr je pravkar nakazal ves moj denar (900k sit) + ostalo na pežojev tekoči račun.

avto dobim v sredo 1.6. (takrat maturo pišem :))

hvala za vse nasvete, koristili so mi.
Zadnjič spremenil DoubleG, dne Če maj 26, 2005 1:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

alesy
Novinec

Napisal/-a alesy Če maj 26, 2005 1:34 pm

Ja renaulti so znani po udobju in mehkobi, sam ne vem če glih po zanesljivosti.
Kar se tiče Peugeota teh novih 206 dieslov je tudi dosti problemov. Za bencinarja mislim da ni. Moj stric ma Peugeota 206 diesla in 206 sw bencinarja, pa pravi, da če bi kupoval še enkrat nebi Peugeota vzel. Bi raj šel nazaj na Nissana .

Baje so tudi Seati trdi . Kaj pravite vi?

alesy
Novinec

Napisal/-a alesy Če maj 26, 2005 1:44 pm

DoubleG je napisal/-a:etoga, sem novi lastnik Peugeota 1,6 16v Quiksilver (110 ks)

isti k tale, sam de ma alu feltne

Slika

fotr je pravkar nakazal ves moj denar (900k sit) + ostalo na pežojev tekoči račun.

avto dobim v sredo 1.6. (takrat maturo pišem :))

hvala za vse nasvete, koristili so mi.

No dobro če ste se tak odločili.
Upam, da ti bo fajn služil.
Pa srečno vožnjo ti želim!

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če maj 26, 2005 4:21 pm

heh, zdele je pa pršlo do scene.

ugotovil so, da je biu auto že prej rezerviran (kakšnih 5 min prej) in bomo jutr zjutri vidl če je auto naš al ne. odvisno do tega kako se bo un odloču, k ga je prej rezerviru

problem je u tem, ker je to edini avto tega tipa u sloveniji.

če ga naujo zrihtal bom pa verjetno kliota kupu. grem pa jutr oba preizkusit, sicer ne z identičnimi motorji, a bom vidu kako se avto obnaša

Liong206
Nov uporabnik

Napisal/-a Liong206 Če maj 26, 2005 4:28 pm

DoubleG je napisal/-a:heh, zdele je pa pršlo do scene.

ugotovil so, da je biu auto že prej rezerviran (kakšnih 5 min prej) in bomo jutr zjutri vidl če je auto naš al ne. odvisno do tega kako se bo un odloču, k ga je prej rezerviru

problem je u tem, ker je to edini avto tega tipa u sloveniji.

če ga naujo zrihtal bom pa verjetno kliota kupu. grem pa jutr oba preizkusit, sicer ne z identičnimi motorji, a bom vidu kako se avto obnaša

Lohka prideš pogledat še mojega P 206 1.6 quiksilver... star 7 mesecev in ima dobrih 6000 km, kot nov ;) Moj ima še varnostni paket 6x airbag, ki ga je treba doplačat

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če maj 26, 2005 4:41 pm

rabljenega avta ne bomo kupoval (pač odločitev)

al bi mi ti to dau sam za sprobat, kot testno vožnjo?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov