fastfury je napisal/-a:A ve kdo mogoče kok ma BMW 323 pospešek do 100, končno pa porabo?
Slide je napisal/-a:Mislm da ima do 100 kar okroglih 8, če me spomin ne vara
Poraba je odvisna od teže noge, ampak tukaj bi kakšen lastnik lažje povedal, pomoje okrog 10...
Končna je pa 231km/h
Tukaj govorim seveda za model E36..ima pa šestvaljnik vsekakor svoj čar...zarad njega ponavadi naraste poraba...ker bi ga skos tiščal da bi zvok poslušalops:
fastfury je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Mislm da ima do 100 kar okroglih 8, če me spomin ne vara
Poraba je odvisna od teže noge, ampak tukaj bi kakšen lastnik lažje povedal, pomoje okrog 10...
Končna je pa 231km/h
Tukaj govorim seveda za model E36..ima pa šestvaljnik vsekakor svoj čar...zarad njega ponavadi naraste poraba...ker bi ga skos tiščal da bi zvok poslušalops:
V bistvu me je zanimalo za 323 model E46, bom moral Bimmerja počakat.
DJ Dry Visage je napisal/-a:Ce kupujes bmw 323i e46 pa se ti nemudi... pocak se ene dve leti (mogoce mal vec al pa manj), ga bo mami prodajala. Letnik 99 pa ma danes 33oookm k ga ma sam za v sluzbo (cca 1,5km v eno smer). Je pa dobra oprema, npr. sportni zici (usnje+blago), tovarnisko spuscen, kovinsko modra barva (ta svetla), beli smerokazi. Avto je res kot se sika.

killah bee je napisal/-a:AudiQUATTRO je napisal/-a:Evo prodam ti jest Hondo CRX Vti z 160KM,pa še kabriolet je,oglas in sliko maš v podpisu.
Lp.AudiQUATTRO
Pa te imamo, prosim omakni oglas stran,dovoljen je samo oglas iz avtooglasnika in ne avtoneta
![]()
Adervajs aj giv ju a mark on jur avatar
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov