En frend ga ma 1,6 mašino, naja je enkrat skor ubou, k je mogu spelat u križišču (neprednostna- prednostna) avto pa u prvi prestavi sploh ni potegnu, k da bi s treto spelavu Zakon so Japonci pa nemci, vse ostalo je klasa 2
Brane_vrankar je napisal/-a:En frend ga ma 1,6 mašino, naja je enkrat skor ubou, k je mogu spelat u križišču (neprednostna- prednostna) avto pa u prvi prestavi sploh ni potegnu, k da bi s treto spelavu Zakon so Japonci pa nemci, vse ostalo je klasa 2
če kupuješ tipota mam teprawga zate. 1.4 mašina 70KM, 1994 letnik. Kupu sm ga od ene stare mamce leto pa pol nazaj. Takrat je mel 23.000!!!!!!!! kilometrov prevoženih. Zdej jih mam mal čez 60.000. Zaenkrat (morm potrkat) brez kakršnihkoli problemov. Menjal sem samo olje in filtre. Mašina je 100% ohranjena. Gor so pa še petkrake litke(alessio). Aja pa bordo rdeče barve je:)
ohranjen je super, od opreme ma pa centralno pa električne šipe.... nima klime:). Avto je biu ke now ko sm ga kupu. Gor je meu še prve gume (11 let stare!!!!!!!!!!!) Cena je pa 350.000, ker je vredn tega dnarja. Sej pravm na začetku se mi je zdel da sm ga mogoče mal preplačal ampak bolš to ke pa da zmečem še 200.000k za popravila:)
glede na to ceno se mi zdi bolje kupit tistega za 215k sit, kjer bi najbrž moral narediti še generalni servis z menjavo jermenov ipd., registiram ga, in imam potem nekaj let mir...pa še na 200k bi lahko ceno zbil...