Glede na to da je ponosen lastnik 19-ke bi tut predlagal da si eno ubode, z malce več opreme recimo, ker so res pol cenejši kot Civic

Honde so res drage, kokr sm že reku

HajdukS je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Iz lastnih izkusenj, je Honda cisto enak avto kot ostali in DA enako pokvarljiv k ostali. Jaz imam z mojo Alfo velik manj blemov kot moja punca z Honda, pa je ta samo 2 leti stara in 20k kilometrov. Honde so cist fajn avti, ampak dalec od tega, kar se zadnje case govori iz ust mulcov in marketinga.
Hahaha.. verjamem da ti je lepo zivet v zmoti... uzivaj se naprej.
Casper7 je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Casper7 je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Iz lastnih izkusenj, je Honda cisto enak avto kot ostali in DA enako pokvarljiv k ostali. Jaz imam z mojo Alfo velik manj blemov kot moja punca z Honda, pa je ta samo 2 leti stara in 20k kilometrov. Honde so cist fajn avti, ampak dalec od tega, kar se zadnje case govori iz ust mulcov in marketinga.
Če je pa Italjan primerljiv z Japoncem dam pa jz tiča stran![]()
Lp.
Daj ga. Jaz vem kako je kaj, ker vozim oboje. Ti pa verjetno imas doma samo kosilnico in komentiras govna.
Ta "kosilnca" te poje v vseh smislh tuk da ti jasn ni kaj se ti je zgodil.
Pa če maš tako alfo kukr je na slikc bi se jz še enkt uprašu kdo ma "kosilnco".
Lp.
kaWsk je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Casper7 je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Iz lastnih izkusenj, je Honda cisto enak avto kot ostali in DA enako pokvarljiv k ostali. Jaz imam z mojo Alfo velik manj blemov kot moja punca z Honda, pa je ta samo 2 leti stara in 20k kilometrov. Honde so cist fajn avti, ampak dalec od tega, kar se zadnje case govori iz ust mulcov in marketinga.
Če je pa Italjan primerljiv z Japoncem dam pa jz tiča stran![]()
Lp.
Daj ga. Jaz vem kako je kaj, ker vozim oboje. Ti pa verjetno imas doma samo kosilnico in komentiras govna.
ti imaš samo ZELO dobr primerek alfe ter slab primerek honde (oz. tvoja punca)
Dejch je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Iz lastnih izkusenj, je Honda cisto enak avto kot ostali in DA enako pokvarljiv k ostali. Jaz imam z mojo Alfo velik manj blemov kot moja punca z Honda, pa je ta samo 2 leti stara in 20k kilometrov. Honde so cist fajn avti, ampak dalec od tega, kar se zadnje case govori iz ust mulcov in marketinga.
Hahaha.. verjamem da ti je lepo zivet v zmoti... uzivaj se naprej.
Ma ti si cela zmota clovek. Furam oboje in bom si delu zmoto. Zakaj ze?Sepravi ti zivis v v zmoti, ker mislis, da si heterosexualec, ker par debilov prbije, da si pedr?? Kere kretenske kle bers. Meni osebno nima ta honda kej iskat, sploh pa kje si se slisu kej za hondo, razen v NFS underground. Provokacijske dajete, take dobite nazaj. Ajde lubike uzivite se naprej.
CupraR je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Daleč od tega da morebit ljubitelj, drugo je pa da kr neki u tri krasne nabija![]()
![]()
enih ensotavni nimajo treh čistih v glavi...
No bolj mi je smešna izjava sploh da avto pri 150 000 kilometrih začne delovat vredu.... Preden, da koga žališ osebno se vprašaj kolikokrat zapelješ v luknjo samo to v teh kilometrih kolkokrat je bila nažgana do blokade na mestu... (pridem na kako srečanje tu in tam pa vidim) pa take scene...
Če pa ti nimaš treh čistih v glavi pa če hlih pišeš o nabijanju postov si malo poglej kolliko nabitih imaš sam preko 2400 postov... Mislim, da si pravi strokovnjak ali pa imaš dosti za povedat...
Mislm če lej kakšne pišeš: se pravi vsaka Honda je tišana do blokade na mestu, seveda ko je mrzla![]()
![]()
![]()
![]()
Moja jo dolker ni olje 90 stopinj jo od blizu ne vidi.
Se edino strinjam da je dost takih pacientov, vendar od tazga pač ne kupiš avtoitak že po krajšem pogovoru z lastnikom hitr ugotoviš kolk ima v glavi itd kako skrbi za avto itd....
Sploh pr 6G 1.4 ni panike,s e velik avtov dobi od folka ki nima lih 20 let in nič v glaviin je zato fajn nakup.
Pač pr 150.000 prevoženih morš itak pr vseh avtih računat da se določene stvari menjajo, oz obnovijo. Pač amortizerji, sklopka itd... vsendar te stvari so normalne. Ti pa prihrani velik živcev če nimaš nepotrebnih okvar itd...
In tle so japonci vsi v prednosti!! kar se tiče okvar in same tehnike. Je pa res da so slabši na področju dizajna, ergonomije, tut za akustiko so slabši itd...
Sam za enga k rab avto da mu dela bp je takle 1.4 Civic fajn nakup. Dost solidna registracija, poraba v mejah normale (7-8l) okvar pa res ni večjih, sploh na motorju, sveda če je bil lepo redno servisiran oz lepo čuvan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov