Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr jan 04, 2006 11:34 pm

tko bom povedu meu sm mazdo 3 leta in mi je delala brez problema nobene napke (no enkrat sm povozu žebelj pa je guma spustila) :oops: moj šef je meu mazdo 370.000Km prvi končniki skor nč ni menju na njej razen olja in filtrov pol jo je dav sinu in si spet kupu mazdo sicer tanovo in mu dela spet k urca sam sem si kupu hondo ker pač enostavno prisegam na japonce 8) drugače pa lahko povem mam doma tudi opel ascono letnik 89 (pač avto za rezervo) tuki pa moram pohvalt opla sem brez besed ta avto sm pa u bistvu z njem vozu že skoraj gorski rally u glavnm vse moje teste je prestal brez problema moram oment da sm z njem vozu pozimi po največjem snegu spomlad sm enkrat čez ene skale poletu itd u glavnm avto mamo doma zdej že 3 leta in res prisežem nikol nikol nismo menjal nobenga rezervega dela :o avto je do zdej 3 leta zaporedoma prišel čez tehnični pregled brez najmanjšega problema :o u glavnem moram pohvalt avto k ga res občudujem :lol: drugače pa čist tovja odločitev ker avto boš nabavla jaz priporočam toyoto in hondo 8) oba 2 sta odlična avta :-P
....

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne jan 15, 2006 1:55 pm

subaruja ji dej, bo vsej vedla zakaj ji žre 9 litrov, lix ;)

Uporabniški avatar
Gnusmas7
Novinec

Napisal/-a Gnusmas7 Po jan 16, 2006 10:31 pm

ne bom ti solil pamet kateri avto naj kupis
svetujem ti da gres na testno voznjo z mitsubishi coltom
potem se pa odloc :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov