Daco je napisal/-a: Pooblascenci so mi za isto stvar govorili da me bo prislo okol 200k.
CupraR je napisal/-a:Glede 1.8T: 150 ps ma K03 turbino; 180ps K03S, 210 in 225 K04. To so te čist osnovne razlike![]()
![]()
K03 gre tm max na 220 realnih, K03S na 240, K04 tm 270 ps... Seveda ne samo z čipom![]()
![]()
Računaj da če uzameš 1.8T bo treba 99% menjat LMM. Un 1% ostane če ga je lastnik sam menjal v roku 2 let![]()
![]()
Glede servisov, uni normalni (olje, filtr) so dost pocen, čim se pa kej več menja se pa kr nabere. Računaj da so za tak motor svečke po 4000 itd...
Drgač bi sam 150ps verzijo uzel, vendar samo zaradi registracije ker 180 verzija dost več ponuja. Predvsem podvozje in zavore so precej boljše...Sam te pa +130kw ubije![]()
enkat na leto
![]()
CupraR je napisal/-a:J. ga servis kr nanese, mislm da je isti k za 150ps in 180ps :P :P
LMM gre povsod v pm.. tut pr TDI :P :P
Za K03S sm lepo napisal: 180ps.. V tej klasi je sam Ibiza z 157ps![]()
, mel je pa še A4 165ps če se ne motm, sam zo novejši letniki.
Hm poraba: pr samo mestni vožnji, taki lepo dinamični je poraba tm 11-11,5l.. zame malo glede na konje...Govorim za Leona (210ps..)
Daco je napisal/-a:Dario pa ti znas brat? :P
Ti je napisal, da mu pije 11l po mestu z 1.8T leonon (cipanem na 210KM).![]()
Glede velikega servisa je pa tko, da se ga kao dela pri 1.8T motorjih na 180kkm (kar mi bo folk tuki takoj oporekal - jst se zmer verjamem Zvonetu, ki je pooblasceni mehanik, enako so mi rekli tudi na Verovskovi in pri Debevcu) oziroma na pet let (so mi rekli pri Debevcu). No ker me je folk tok napsihiru, sm pol jst vseen naredil servis na pet let (pri 135kkm) in imam sedaj mir. Glede na slabe izkusnje folka (predvsem nasega mojstra Blue_GTI) z vodno pumpo, ki je rada spustila al je pa razgnal un plasticni rotorcek takrat ko ni bilo treba (med 120 in 180kkm) sem zamenjal tudi to, tako da imam sedaj naslednjih pet let upam da res mir. Tko da Slide, upam da nebo fotru sla pumpa
Daco je napisal/-a:Dario pa ti znas brat? :P
Ti je napisal, da mu pije 11l po mestu z 1.8T leonon (cipanem na 210KM).![]()
Glede velikega servisa je pa tko, da se ga kao dela pri 1.8T motorjih na 180kkm (kar mi bo folk tuki takoj oporekal - jst se zmer verjamem Zvonetu, ki je pooblasceni mehanik, enako so mi rekli tudi na Verovskovi in pri Debevcu) oziroma na pet let (so mi rekli pri Debevcu). No ker me je folk tok napsihiru, sm pol jst vseen naredil servis na pet let (pri 135kkm) in imam sedaj mir. Glede na slabe izkusnje folka (predvsem nasega mojstra Blue_GTI) z vodno pumpo, ki je rada spustila al je pa razgnal un plasticni rotorcek takrat ko ni bilo treba (med 120 in 180kkm) sem zamenjal tudi to, tako da imam sedaj naslednjih pet let upam da res mir. Tko da Slide, upam da nebo fotru sla pumpa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov