FLINK je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:davorkat je napisal/-a:Živjo,
najprej naj povem, da ne moreš primerjat francoza z japoncem,sploh na ne najslabšega francoza z nojbolšim japoncem.
Če bi se rad vozil po servisih vzemi Renoja, če bi se rad vozil po cesti pa Toyoto.
LP Davor
Emmmm....ja,to si pa butnu vn ja....se bom raj zadrzal.
Lp
predvidevam da si ponosni lastnik nonstop servisiranega renoja in nikoli toyote
kolega je delal na servisu od bmwja- potem so na istem servisu popravljal toyote in baje da se je dejansko poznalo manj napak
poznam ljudi, ki imajo veliko težav z toyoto, subarujem,..., pa seveda tudi francozi
tko je vsi se kvarjo
zdej kolk maš smolo, pa bošđ dobu res slab avto, ki je bil narejen tik pred malico...
nujno si morš pogledat oba- yaris mi je rahlo dolgočasen, čeprav mislim da bi se osebno odločil zanj
lp
Lej sploh nism navijal tle za cliota al pa govoril d je reno boljsi ali karkol.ampak da je clio najslabsi francoz(poglej kter avto je avto leta, kterih se najvec proda) in da je yaris najbolsi avto toyote. in ben ti ne zagotavla k avto kupis kok bos mel problema. verjetno je clio bol na udaru saj se jih prodal zdalec najvec in posledicno jih je vec na servisu-so tudi taki k nimajo problemov.in verjemi, kokr ti pravis, tudi toyote se kvarijo.
Lp
kljukec je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:davorkat je napisal/-a:Živjo,
najprej naj povem, da ne moreš primerjat francoza z japoncem,sploh na ne najslabšega francoza z nojbolšim japoncem.
Če bi se rad vozil po servisih vzemi Renoja, če bi se rad vozil po cesti pa Toyoto.
LP Davor
Emmmm....ja,to si pa butnu vn ja....se bom raj zadrzal.
Lp
predvidevam da si ponosni lastnik nonstop servisiranega renoja in nikoli toyote
kolega je delal na servisu od bmwja- potem so na istem servisu popravljal toyote in baje da se je dejansko poznalo manj napak
poznam ljudi, ki imajo veliko težav z toyoto, subarujem,..., pa seveda tudi francozi
tko je vsi se kvarjo
zdej kolk maš smolo, pa bošđ dobu res slab avto, ki je bil narejen tik pred malico...
nujno si morš pogledat oba- yaris mi je rahlo dolgočasen, čeprav mislim da bi se osebno odločil zanj
lp
Lej sploh nism navijal tle za cliota al pa govoril d je reno boljsi ali karkol.ampak da je clio najslabsi francoz(poglej kter avto je avto leta, kterih se najvec proda) in da je yaris najbolsi avto toyote. in ben ti ne zagotavla k avto kupis kok bos mel problema. verjetno je clio bol na udaru saj se jih prodal zdalec najvec in posledicno jih je vec na servisu-so tudi taki k nimajo problemov.in verjemi, kokr ti pravis, tudi toyote se kvarijo.
Lp
sej ubistvu sploh nisem repliciral nate ampak na neumen post od davorkat
gre za to da so toyote morda relativno manj pokvarljive, vendar poznam kar nekaj ne prav ponosnih lastnikov toyot, ki so več na servisih kot na cestah
gre sam za to da se vsi avti kvarjo- važn je sam kakšno srečo maš
lp
DJRawer je napisal/-a:Mam cliota že slabi dve leti in nobenih težav, tko da ne vem kaj vsi piskate da crkuje to, crkuje un....To so same prazne besede, ki nimajo nobene podlage! Moj ata je do zdej zamenju vse cliote kar jih je blo(od prve do zadnje geneacije) ni imel z nobenmu nobene težave, ma zdej tut tanovga in je zelo zadovoljen z njim. Tut jest sem se voz znjim in je res 1a. Nimam nobenih pripomb. Ima maino 1.2 pa se mi sploh ne zdi tko zamorje, je kr poskočen.
Morm pa priznat da se nisem vozu s tanovmu yarisom ampak že oblikovno mi je OSEBN dost zgrešen, pač ni me prtegnu!!
Kot sklepaš že iz mojga odgovora sem za CLIOTA....ne morš falit
Lp
BMW Motorsport je napisal/-a:Če si pa že vidu Mercedesa v taki situaciji ti pa loh sam čestitam, ker si vidu enga najbolj redkih prizorov na cesti.
Če je pa Mercedes kje zanesljiv so pa to njihovi motorji. Edina stvar k jih na Autobahnu ustav so počasni avti na prehitevalnem pasu al pa nesreča.
BMW Motorsport je napisal/-a:Če si pa že vidu Mercedesa v taki situaciji ti pa loh sam čestitam, ker si vidu enga najbolj redkih prizorov na cesti.
Če je pa Mercedes kje zanesljiv so pa to njihovi motorji. Edina stvar k jih na Autobahnu ustav so počasni avti na prehitevalnem pasu al pa nesreča.
[SlasH] je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Če si pa že vidu Mercedesa v taki situaciji ti pa loh sam čestitam, ker si vidu enga najbolj redkih prizorov na cesti.
ne le da sem videl mercedesa v okvari, sem to tudi doživel..pred leti nam je crknila vsa elektronika v čisto novem E-ju..ga nismo mogl premaknt za pol metra..Avto na vlačilca in iz gorenjske do ljubljane s taksijem namesto z avtom, ki ga tako kuješ med zvezde.
Tile novi E-ji so dost nezanesljivi..kr vpraši mau lastnike..
Glede cliota in yarisa: Dones sem peljal yarisa 1.3..moram reči, da sem bil kar navdušen nad avtom. Je lepo izoliran, zelo prostoren in ima veliko uporabnih predalčkov po celotni armaturi. Oprema Sol ima kar nekaj poslastic: 9 zračnih vreč, odklepanje brez ključa in avtomatsko klimo.
Seveda ima tudi nekaj slabih lastnosti: armatura izgleda na nekaterih koncih nekoliko površno spojena, motor se je zelo slabo odzival ( morda, je razlog v temu, da ima avto šele nekaj čez 1000 kilometrov).
Kot celota je avto zelo dober paket za katerega zahtevajo kar zajeten kupček denarja - 3.3mio (1.3 Sol + kovinska barva).
BMW Motorsport je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Če si pa že vidu Mercedesa v taki situaciji ti pa loh sam čestitam, ker si vidu enga najbolj redkih prizorov na cesti.
ne le da sem videl mercedesa v okvari, sem to tudi doživel..pred leti nam je crknila vsa elektronika v čisto novem E-ju..ga nismo mogl premaknt za pol metra..Avto na vlačilca in iz gorenjske do ljubljane s taksijem namesto z avtom, ki ga tako kuješ med zvezde.
Tile novi E-ji so dost nezanesljivi..kr vpraši mau lastnike..
Glede cliota in yarisa: Dones sem peljal yarisa 1.3..moram reči, da sem bil kar navdušen nad avtom. Je lepo izoliran, zelo prostoren in ima veliko uporabnih predalčkov po celotni armaturi. Oprema Sol ima kar nekaj poslastic: 9 zračnih vreč, odklepanje brez ključa in avtomatsko klimo.
Seveda ima tudi nekaj slabih lastnosti: armatura izgleda na nekaterih koncih nekoliko površno spojena, motor se je zelo slabo odzival ( morda, je razlog v temu, da ima avto šele nekaj čez 1000 kilometrov).
Kot celota je avto zelo dober paket za katerega zahtevajo kar zajeten kupček denarja - 3.3mio (1.3 Sol + kovinska barva).
.., ki ga je seveda plačal Mercedes-Benz. Garancija je kr dolga pr Mercedesu. Vozen mora bit 30 let če se ne motm.
INFINITI je napisal/-a:On misli tisto garancijo na mobilnost in res piše 30 let. Mislim da ima audi celo neomejeno; samo mi ni jasno gaj naj bi se tukaj garantiralo; saj to ni tisti road assistance, ko ti avto crkne pa ti ga odšlepajo ti pa avtomatično dobiš al nadomestno od trgovca al pa namestitev v hotelu.
Tako da mislim da je tisti podatek o 30 let bolj risanka
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 13 gostov