Morda je salon Ated res OK. A prvi post deluje po načinu pisanja kot prosti spis iz neke imaginarne "srednje šole marketinga". Kolikokrat ponovi "
salon Ated" (vedno tudi salon, da zgleda bolj šik in resno?), kjer so ga "že takrat prepričali", ga "navdušili" itd itd. In vse napake takoj na lastne stroške popravijo. Naj jim bo! Na prepričanih je nebeško kraljestvo!
Najprej pa seveda natančna lokacija, kasneje ponovljena. Da bomo lažje našli, tisti, ki se jim ne da iskat dilerjev, pa zadovolj(e)ni že vnaprej.
Tako se IRL enostavno nihče ne izraža, razen če je po naročilu - preveč je tudi ponavljanja, da bi bilo verodostojno - zasmrdelo mi je celo po subliminalnem nagovarjanju, kar kaže, da so imeli prste vmes tudi marketingarji (morda amaterski?). Tu niti ne omenjam, da so se registrirali samo, da pohvalijo Ated.
Po statistiki je september najprimernejši čas za nakup avtomobilov (največ jih je prodanih prav septembra), drugo najprimernejše obdobje je začetek pomladi (lahko tudi prej, če je mila zima). Očitno je velesposobni in ambiciozni direktor (
Aleš Pristavec ?? - ga kdo pozna?) velel prijateljem marketingarjem (profiji ali ne, ni pomembno), da je čas za oživitev (očitno uspešne) zgodnjepomladanske akcije, malo zamude (skoraj oktober) bomo pač razumeli, saj je folk v Nemčiji ali Italiji moral najprej kupit nove avte, da so se lahko losali starih, ki so nato pristali v velikih količinah na Ated-ovem dvorišču.
Takim postom enostavno ni za zaupat, ne glede na to, koliko je Ated dobra (slaba?) firma, so preveč očitno naročeni in tudi tempiranje samo na zanimiva obdobja je jako sumljivo.
Je pa res, da če že uslužbenci tako hvalijo svojega
Šefa (delodajalca? - morda kar iz Ljubezni?), pristavim še jaz piskrček: Take vrste reklama je za nekatere res manipulacija, a se je lahko spomne samo ambiciozen
Mož širokega in odprtega duha. Če tak duh pripomore tudi k poštenosti in morebitni nepokvarljivosti avtov (nakup samo boljših preverjenih avtov v tujini), pa tudi OK.
Dovolite mi o malce dvoma.
Če pa sum o poceni reklami ni upravičen, se vsem prizadetim in hudokrvnim vnaprej opravičim (pravi pravni center

)
lp
PS - Je kdo zasledil podobno pisane poste še na kakšnem drugem forumu?
PPS - ne bodi len (pa tudi, da ne bi komu krivice storil) sem malo poguglal in tu so rezultati s slo forumov:
3 graje in nobene pohvale (razen v tej temi, seveda). Če koga zanima bolj objektivna slika, ima tu eno grajo
http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic ... 5150#65150 ,
dve graji pa tu (na naslednji strani)
http://forum.bmwslo.com/showpost.php?p= ... stcount=20