Kristus je napisal/-a:@Rjuhar jaz mam samo 2miljona pa se to sem mislo z registracijo vred skompletirat...........zdaj ce pridem k tebi me to stane se vec vlak plus nekaj morn jest pa proba table ,pol pa lahko kruh pa najbol poceni pasteto zrem pol mescaja tak je
![]()
Jaz sem prekratek za te velike ladje v stilu alfe ali raznoraznih bemflov,ker me pokopleje registracija V malih flaskah je strup pravijo in se res je eni se pa zezajo pa pravijo da drek za analizo tudi
jaka-z je napisal/-a:poišči clio rs ali audi a3 turbo (daš na čiptuning in maš pravo raketo)
kris je napisal/-a:Še bolje kot audi 1.8 T (150 km) je kot sem že prej napisal leon 1.8 T ki ima 180 km potem ga pa še čipaš in prideš ziher na 210-220 km, pa cena leona je ziher še nižja kot od audija sam ga je kr težko dobit.
killah bee je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:poišči clio rs ali audi a3 turbo (daš na čiptuning in maš pravo raketo)
OK clio RS ni lih primeren za samo čipanje,ker naj nebi velik dobil,brez ostalih predelav. Audi 1.8T pa z čipanjem prideš iz 150KM na okol 180-190KM. Ga je imel kolega čipanega,pa je kar letel,sam čutil pa nisi nič
jaka-z je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:poišči clio rs ali audi a3 turbo (daš na čiptuning in maš pravo raketo)
OK clio RS ni lih primeren za samo čipanje,ker naj nebi velik dobil,brez ostalih predelav. Audi 1.8T pa z čipanjem prideš iz 150KM na okol 180-190KM. Ga je imel kolega čipanega,pa je kar letel,sam čutil pa nisi nič
čipanje je mišljeno le za audi, ker je med rs in audi beseda ali
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov