Za razbijat ? Predlagam macolo

Se hecam - verjetno imaš v mislih avtoakustiko - obstaja tema tudi za to področje pa poglej oz vprašaj
LP
VLEKAR je napisal/-a:aja 2.5 V6 calibra pije manj kot 2.0 16 v??
tukaj se bom pa še česa novega naučil
2.5 V6 po mojih izkušnjah(VR6) ne pade pod 15,če se kolk tolk peleš,če pa na 2000obratov "cigulš" pa sm matraš use skp
da pa goneš,uhh pol smo pa tm ko treba spet magno uporabt:)
SENATOR je napisal/-a:[
Ne govori neumnosti!!
Vsi vejo da je golf vr6 pil kot zolna, ne mores ga pa primerjati z oplovim motorjem.
Jaz ti povem: kolega ima calibro V6 pa mu pije povprecno 9-11 litrov, ce se prav potrudi pa tudi okrog 8.
Pa se nekaj, meni Senator ki je 3.0 24V pije 12,5 povprecno......zato ne ti meni o 15 litrih. Tolk o tem.
LP
viLLa je napisal/-a::D![]()
![]()
kupla sm kr 2.0 16v
1998ccm 110kw/150KM za 250 jurjev, sm mal dol spustila
Mdonca ko to potegnehja prej sm vozila skodo...
No mrcinica ni nč rjasta bo pa treba ročno popravt pa zobati jermen zamenjat
pa luči nč ne svetjo pa notranja razsvetljava ne dela pa kaj sm še pozabila?
Hmmm? Aja kupit bom mogla nekj da razbija![]()
Kaj priporočate
Neyo-Neyo je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:[
Ne govori neumnosti!!
Vsi vejo da je golf vr6 pil kot zolna, ne mores ga pa primerjati z oplovim motorjem.
Jaz ti povem: kolega ima calibro V6 pa mu pije povprecno 9-11 litrov, ce se prav potrudi pa tudi okrog 8.
Pa se nekaj, meni Senator ki je 3.0 24V pije 12,5 povprecno......zato ne ti meni o 15 litrih. Tolk o tem.
LP
tole bi pa res rad vidu da 2,5 V6 calibro spravš na 8 litrov to je ista fora k je en tuki pr nas govoru k ma audija A6 2.8 quattro automatic pa je reku da mu 8 pijesamo jaz mu ne verjamem pa sm mu že reku da mu plačam povn tank pa se greva pelat pa noče
k je meu prjatu doma 2.8 quatro a6ko pa sva ga pohodila in je pokazal 57 litrov trenutna k ej avto an mestu laufu je bla pa 13,4 litra če se je vozu k povž ga je pa mogoče spravu na 12
toliko o tem
viLLa je napisal/-a::D![]()
![]()
kupla sm kr 2.0 16v
1998ccm 110kw/150KM za 250 jurjev, sm mal dol spustila
Mdonca ko to potegnehja prej sm vozila skodo...
No mrcinica ni nč rjasta bo pa treba ročno popravt pa zobati jermen zamenjat
pa luči nč ne svetjo pa notranja razsvetljava ne dela pa kaj sm še pozabila?
Hmmm? Aja kupit bom mogla nekj da razbija![]()
Kaj priporočate
VLEKAR je napisal/-a:besed o porabi je škoda,ker usakemu vozniku avto drugače pije
samo pa prvič slišim da bi- poudarjam-šescilinderski motor pil 9L
se pa začudim nekaterim da jim različni avti pijejo zelo malo glede na kubikažo,
namreč kako lahko nekomu avto pije še 1x manj kot drugemo pa oba vozita enako
a je tu kak strokovnjak ki mi lahko to objasni
Pa naj svetujejo samo tisti ki imajo pod sedežem V6 ali dalje,ker fantiči z raznimi sportivami 1.6-se mi zdi da si še ne predstavljate kaj je V6 motor in dalje-kar se porabe tiče,da ne bo nesporazuma!
moja izkušnja VR6,GTI III,calibra 2.0 16 v,2.0,pa razni terenci npr. frontera 2.4 i,... pred časom ko so to še bili "avtomobili",pa ne vem kako bi lahko katerega izmed teh pripeljal na 9L ali še manj?? z zmerno vožno,ne mislim tiščanja,če se tipči potem poraba ni važna
pa LP
VLEKAR je napisal/-a:besed o porabi je škoda,ker usakemu vozniku avto drugače pije
samo pa prvič slišim da bi- poudarjam-šescilinderski motor pil 9L
se pa začudim nekaterim da jim različni avti pijejo zelo malo glede na kubikažo,
namreč kako lahko nekomu avto pije še 1x manj kot drugemo pa oba vozita enako
a je tu kak strokovnjak ki mi lahko to objasni
Pa naj svetujejo samo tisti ki imajo pod sedežem V6 ali dalje,ker fantiči z raznimi sportivami 1.6-se mi zdi da si še ne predstavljate kaj je V6 motor in dalje-kar se porabe tiče,da ne bo nesporazuma!
moja izkušnja VR6,GTI III,calibra 2.0 16 v,2.0,pa razni terenci npr. frontera 2.4 i,... pred časom ko so to še bili "avtomobili",pa ne vem kako bi lahko katerega izmed teh pripeljal na 9L ali še manj?? z zmerno vožno,ne mislim tiščanja,če se tipči potem poraba ni važna
pa LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov