Ja cuj Zorc, prvo kot prvo - zdi se mi da je to kuj lep kupcek dnara (se pravi, da si dal okoli 250 jurjov za vse skupaj, no +cena avta.... no o tem smo se s pubeci menli tu, ampak nazadnje je prislo vun, da se splaca - ce je avto res tok nor, pa se 4x4, no pa vsa oprema, no in da nepozabimo na izgled avta, ki je pa cista 10, res - ta dizajn se mi je ze od zacetka dopado, ta linja "na spic", rit visoko...ipd.... po izgledu, je avto res zadetek v polno....dgrejtest, kaj te je te tak navduslo pri avtu, daj povej... no da ti povem, enkrat sem se ze pelal v 155, no in tocno v 1.8, hodo sem se v solo, pelal pa me je stari ki me je ucil tehnologijo... no te sem se se bol zalubo, nevem men se je ful dopadla tud noter, pa nasplosno pocutje, fedre taprave... dobra lega, zici noter, res avto kot se sika, sploh pa za tako hecno ceno, kot ga je moc dobiti... no pa ce je not se taprava masina - najmocnejsa "tako ko ma Zorc", te pa tak.... eh vse ostale besede so odvec!!
....no glede slik, upam da bos res kaj slikal Zorc, daj stisni eno noter na stevec, da vidim ki ma kaj, drugace pa vam lahko dam kaki link za net:
http://www.geocities.com/a155r/links.html
... no na tej strani ma en posnet tud zvok, ko jo zategne v 1, 2, 3 - to je ono ko pise:
155 Q4 engine sounds in mp3 format
... no ful svetovno je - lepo se cuje, kak vlece po obratih - jaz ze kuj cutim ko poslusam, ker vem kak je v 5 T (no obrati so malenkost pocasnejsi)... vendar vseeno ucinkoviti
Lp