Kaj jaz vem. Resno bi ti priporočal Megana, saj Renault Sport res zna poskrbeti za super lego na cesti in zelo mamljive performanse
Konec koncev z nobenim nebi zgrešil
Še vedno sem za Megana:P
Sokol je napisal/-a:Se pravi ga z megananom sigurno nebom pihnil![]()
A mogoče se kdo kaj ve ima ta megan RS kakse vecje hibe npr.turbina, injektorji ,razna tipala.senzorji.....
Zdaj pa mi se samo povejte če jaz kupim avto v švici kako to poteka?
HVALA
Sonny je napisal/-a:Astra opc je 2 sekundi hitrejša kot Megane na Nurburgringu. Glede pričevanj ljudi, ki imajo ta avto, bi jaz nedvomno vzel Astro !
http://video.google.com/videoplay?docid ... =OPC+astra
Sokol je napisal/-a:Zakaj ga bo pa prodala,če smem vprašat?
Kaj jo na avto moti?
Tomcatter je napisal/-a:Sokol je napisal/-a:Zakaj ga bo pa prodala,če smem vprašat?
Kaj jo na avto moti?
Baje je tak trd da ni nikam z njim za it, pa na servisu so ji fajn zaračunali, ker je blo nekaj v motorju. Edini razlog za nakup pa je bil ker sta hotla samo nekaj kar bi noro šloIn to tut gre, čeprav mislim da je Astra hitrejša
Ampak daljša tura, in sta bla oba zmatrana do konca, bolj kot v scenicu 1. generacije brez klime
Sam avto gre pa res noro hudo v primerjavi z povprečnimi avtomobili, edino za vsakdan pa ni(za mlado družino mam to v mislih)
Tomcatter je napisal/-a:Sokol je napisal/-a:Zakaj ga bo pa prodala,če smem vprašat?
Kaj jo na avto moti?
Baje je tak trd da ni nikam z njim za it, pa na servisu so ji fajn zaračunali, ker je blo nekaj v motorju. Edini razlog za nakup pa je bil ker sta hotla samo nekaj kar bi noro šloIn to tut gre, čeprav mislim da je Astra hitrejša
Ampak daljša tura, in sta bla oba zmatrana do konca, bolj kot v scenicu 1. generacije brez klime
Sam avto gre pa res noro hudo v primerjavi z povprečnimi avtomobili, edino za vsakdan pa ni(za mlado družino mam to v mislih)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov