Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

TaStar
Nov uporabnik

Kraj: Loka

Napisal/-a TaStar Pe jun 09, 2006 7:59 pm

ce si car kup Audija (ta avto k ga ti gledas je zakon - sploh motor). Toyota men deluje kot avto za upokojence, pa brez zamere. Aja pa se to v voznji bos v Audiju 100% bol uživu.
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
*sladka_mala*
Nov uporabnik

Kraj: Celje/velenje

Napisal/-a *sladka_mala* Sr jun 21, 2006 7:40 am

Hej...
Audija ne poznam tko dobr. Ti pa lahk za Toyoto povem, da bod zlo previden. Mi smo prvo kupili tud avensisa ni blo nič narobe. Potem ko smo pa drugo kupli letnik 2003 mamo pa same probleme. Ze ob dobavi novega avta smo dobili napačno rezervno kolo zraven, pa se je usedlo dno prtlažnika. Zlo rade žarnce crkujejo, v enem letu smo jih menjal 9x pa so potem dali neke ojačitve v fokuse kar bi naj pomagalo pa ni. Pol je blo še miljon takih bedarij. Menjava zavor, ker so grozno škripale, mašina je žrla preveč olja tako, da se je cela mašina menjala. Potem so pa še takšne malenkosti kot je guma pri vratih, slaba plastika-sploh tisti razni predlački ko so, itd... Tista reklama, da za servise porabiš minimalno časa sploh ne velja.
Tako, da ti vseeno priporočam audija.

LP

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr jun 21, 2006 7:49 am

Audi je le Audi! ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Pifi
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Pifi Sr jun 21, 2006 8:03 am

*sladka_mala* je napisal/-a:Hej...
Audija ne poznam tko dobr. Ti pa lahk za Toyoto povem, da bod zlo previden. Mi smo prvo kupili tud avensisa ni blo nič narobe. Potem ko smo pa drugo kupli letnik 2003 mamo pa same probleme. Ze ob dobavi novega avta smo dobili napačno rezervno kolo zraven, pa se je usedlo dno prtlažnika. Zlo rade žarnce crkujejo, v enem letu smo jih menjal 9x pa so potem dali neke ojačitve v fokuse kar bi naj pomagalo pa ni. Pol je blo še miljon takih bedarij. Menjava zavor, ker so grozno škripale, mašina je žrla preveč olja tako, da se je cela mašina menjala. Potem so pa še takšne malenkosti kot je guma pri vratih, slaba plastika-sploh tisti razni predlački ko so, itd... Tista reklama, da za servise porabiš minimalno časa sploh ne velja.
Tako, da ti vseeno priporočam audija.

LP

samo glej .. moj foter ma zdaj tretje leto corollo pa problema z njo ni blo zaenkrat še nobenega, še žarnce so prve not. tak da to je odvisno pomoje kak naletiš tudi. jaz bi se pa v tem primeru tudi odločo za audija.. ker mi je pač lepši.

lp
Slika
The Good, The Bad, The Ugly

Uporabniški avatar
*sladka_mala*
Nov uporabnik

Kraj: Celje/velenje

Napisal/-a *sladka_mala* Sr jun 21, 2006 8:29 am

Pifi je res odvisno kako naletiš. Zato sem mu pa rekla, da naj bo previden. Em je pa tak kljub vsem napakam, ki so bile na avtu Toyota ni hotela slišat. Pač je reku nikol več toyote, čeprav mu je avto dobr se mu je ta čist zasrala. Ker sam po servisih skače.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jun 21, 2006 8:48 am

Kaj sm jst opazu pr avensisu na testni vožnji..To govorimo o 116KM dieslu? No jst sm vozu tega, oprema sol, torej največ, pa brez navi je bil...Avto ni ravno poskočen, proti 130km tdiju je pravi lenuh, v ovinkih se kr preveč nagiba. Za težavo z menjalnikom ne vem, je pa res da sem vozil že 2 mitsubishija, ki sta mela težave z vzvratno, pri našem accordu tega ni. Ima pa audi manj prostora za potnike, predvsem na zadnjih sedežih, toyotina plastika ni prav nič cheap, daje pa avti v notranjosti malo boljši vtis prestiža, ampak nas to kaj hitro lahko zavede. Čričkov ni pri nobenem. Na testu so grajali pri toyoti 3 displeye, mene niso prav nič motili...To je moja izkušnja...Pri nas smo se od teh 2 pa + accord odločili raje za accorda, pa smo max zadovoljni...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov