amun je napisal/-a:Velikega avtomobila ne rabim. Od opreme bi rad da ima vsaj klimo, abs in servo, ostalo me ne zanima tako. Predvsem bi rad kvaliteten avto. Audija bi vzel 1.6, 75kW. Mislim da je zame dovolj. Pa tudi pri registraciji bi prišparal.
Ključno vprašanje je verjetno to, kateri avto za to ceno, mi bo povzročal najmanj težav.
Mislim, da so audiji kar dobro narejeni. Glede lagune pa mislim tako...avto je lep, mogoče malenkost prevelik, vendar me je najbolj strah statistike renaulta. Veliko ljudi je nezadovoljnih in imajo težave že z NOVIMI renaulti. Seveda so tudi tisti, ki imajo srečo in naletijo na dober avto.
Skoraj raje bi vzel starejšega audija, kot pa tvegal z renaultom.
Ne vem, zdaj sem res zbegan.
Lp,
Simon
robertos_664 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Točno tako. Japonec, (korejce bi jaz preskočil), BMW.
zakaj pa bi preskočil korejce, če človek rabi zanesljiv avto? a BMW je bolj zanesljiv
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov