Motorist1987 je napisal/-a:@Fiat007 skoraj enak predračun sem dobil v trgovini. Glej ravno tukaj se je pri meni pojavil problem, kako v enem letu privrčevati malo več kot 800.000SIT. Ko smo dajali stvar na obroke pa je bila obrestna mera popolnoma nesprejemljiva, tako da sem se potem lotil iskanja drugega avtomobila z veliko več opreme za manj denarja. Vem, da se ne da primerjati omenjenih modelov (Clio-Punto), ker je Punto nov. Bistveno vlogo je odigral denar, ki si ga prislužim z dijaškim/študentskim delom, seveda pa mi bodo kar veliko pomagali tudi starši.
fifi je napisal/-a:Saj ne gre za to kakšno vrednost bo imel avto ob prodaji, Honda bo imela pa večjo prodajno vrednost od Fiata, pač človek ne more spravit na leto tolk keša samo za obrok avta, kaj ti tukaj ni jasno?
fifi je napisal/-a:Nov model lahko pomeni tudi porodne težave pri novi tehniki. Star model Cliota je po najbrž bolj zanesljiv, tako da po mojem tu ni bila slaba odločitev še posebej, ker je oprema na precej višjem nivoju. Pač odvisno od preferenc vsakega posameznika, nekateri imajo radi nove in večje modele, drugim pa velikost ni toliko važna in dajo več na zanesljivost in dobro opremljenost starih modelov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov