speedfreak je napisal/-a:rs je že cool sam skoda k je renault ( s tem mislim na polozaj za volanom in podobne cvetke), sam motor je pa poslastica, sploh v ta novem
SAVINJCAN je napisal/-a:Doc206 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:men tud 1.6 16v pije tam okrog 7, ga moram res orng tišat, da pridem na 8,5
dej nemi s takimi... jst ti ga spravim takoj na 15 :P![]()
potem pa si res kr frajer
Black Jack je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:rs je že cool sam skoda k je renault ( s tem mislim na polozaj za volanom in podobne cvetke), sam motor je pa poslastica, sploh v ta novem
Se strinjam s tabo...sicer sam osebno nimam cliota ima ga pa punca od brata in ko se js vozim sedim tko kot v traktorju.tak občutek imam za volanom....morm rečt da sedeži so udobni, samo položaj volana mi ni všeč....preveč je v armaturko....drugače pa verjamem da RS mašina da ogromno od sebe...
... verjetno je A4 300 kg težji če ne več in ima pri tej teži še kakih 44 oslov manj ... saj je cool avto samo ne primerjat med seboj neprimerljivih avtomobilov A4 1.8 gre z Laguno 1.8 ... L.p. Madludvik je napisal/-a:jaz sem RS kupil pred slabim letom in povem, da bo moj naslednji avto spet RSpred tem sem vozil avdi a4 1.8 in je bil svetlobno leto za RS-som tudi glede stabilnosti,hitrosti,pospeskov.....
gdo je vozil ze gdaj RS verjetno ve zakaj,ni boljsega adrenalinskega uzitka ,kot ko obrate spravis prek 5200 ,enostavno se mu vtrga
Po forumu brska: aygo in 9 gostov