No, pa da še jaz dodam malo. Bil sem na testni vožnji z novim RS-om in padla je odločitev

. Zunanjost RS-a mi je z detajli, kot so izbočeni blatniki, reži za odvajanje vročega zraka izpod motornega pokrova , dvojni izpuh, zelo dinamična ("agresivna") in hkrati dovolj "čistih" linij, da avto deluje skladno kot celota. Tudi notranjost je za mojih 186 cm in 3 člansko družino dovolj prostorna. O udobju ne bom veliko govoril, ker je bilo prevoženih premalo km, čeprav so bili prvi vtisi dobri. Položaj za volanom mi osebno ustreza skoraj v celoti; še najbolj me moti nekoliko prekratek sedalni del. No, zdaj pa edini minus, ki si ga za moje pojme in okus zasluži tale RS: preveč plastičen izgled armaturne plošče. Sicer ni tako hudo kot se bere, vendar bi si zaslužil bolj kvalitetno izbiro materjala.
Vožnja in lega sta me navdušili in pognali adrenalin po žilah. Kaj več o vodljivosti in legi na cesti ne bom pisal, kajti kot sem omenil že zgoraj, je bilo prevoženih premalo kilometrov.
Pa naj bo zdaj zadosti, omenil bi še le to, da sem trenutno lastnik Megana II 1.9 dci grandtour.
P.S.: Mad, a si mogoče z Miljskih hribov?