sevnican je napisal/-a:larcy je napisal/-a:OK, ok ste me ze prepricali. Ze iscem druge mozosti. Hvala.
Drugace pa, ja, kredit! Kako pa? mislim da danes redki kupujejo avto drugace.
Ja, na splosno je pri tipih to drugace in znajo biti bolj varcni. Pri meni pa denar kar zginja, tako da se mi zdi bolje da mi trgajo z racuna, bom vsaj vedela kdaj se ustavit in zacet jesti star kruh.
Jaz sem drugačega mnenja. Prvo si nekaj našparaš, kupiš avto v svojih zmožnostih, na gotovino, ne na kredit. Avto voziš, v tem času nekaj našparaš in tega prodaš in kupiš dražje vozilo. In tako naprej. Enkrat že prideš do malo boljšega vozila, pa ti ga ni treba vzet na kredit.
Eni se pa hočejo že za prvi avto zapufati do konca.
Vuso je napisal/-a:Okusi so različni, ampak nekaj me je zmotilo.Res še nisem vozil VW traktorja, ampak bi rad videl tistega, ki ima s TDI 90 porabo 5 l.To mislim na povprečno porabo in ne na matranje po AC s 100km/h.Možno, da se motim, ampak, če je tole res letim takoj naslednji teden po traktor.Govorim o povprečni porabi na recimo 10k km.
Jaz tudi lahko napišem, da mi alfa žre 7,3 litre, ker sem imel enkrat tako porabo.Takole se poraba ne ocenjuje.
The Edge je napisal/-a:atko je napisal/-a:drugače pa čez pet let boš za njega še vedno dobila boljši denar kot pa kupiš sedaj novega clia ali pa kakšnega koli opla.
daš za njega mnogo več na začetku, dobiš za njega pol več...sam pri cliotu pa daš manj na začetku pa dobiš manj na kocnu.
rok46 je napisal/-a:tega so call ˝mojstra miho˝ sploh ne poslušej,ker kadar koli bo kak debata o rablenem avtomobilu znamke VW,ga bo tkoj hvalu ko da je iz samega zlata...to majo zanga najmanjšo porabo,najbol letijo,najbolšo opremo,najbolšo lego,skratka na konc pridemo celo do zaklučka da je VW najbolši avto...skratka upam da te bo minilo tole,pa boš mal premislna pa si rekla,ne jst pa res nočm za 6,7 let star avto šele začet plačevat kredit...sicr pa poglej kako se zdj prodajajo beetli ko so tolk stari,kako se bojo šele potem ko bo star 11,12 let...in s tem mislim slabo.kupi raje leto ali 2 star avto,še bolš novega pa bo.če pa hočeš bit fina že zarad tega ker boš mela beetla ( ene pač take so ), pol pa kr v nakup
Mojster Miha je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:tega so call ˝mojstra miho˝ sploh ne poslušej,ker kadar koli bo kak debata o rablenem avtomobilu znamke VW,ga bo tkoj hvalu ko da je iz samega zlata...to majo zanga najmanjšo porabo,najbol letijo,najbolšo opremo,najbolšo lego,skratka na konc pridemo celo do zaklučka da je VW najbolši avto...skratka upam da te bo minilo tole,pa boš mal premislna pa si rekla,ne jst pa res nočm za 6,7 let star avto šele začet plačevat kredit...sicr pa poglej kako se zdj prodajajo beetli ko so tolk stari,kako se bojo šele potem ko bo star 11,12 let...in s tem mislim slabo.kupi raje leto ali 2 star avto,še bolš novega pa bo.če pa hočeš bit fina že zarad tega ker boš mela beetla ( ene pač take so ), pol pa kr v nakup
Kaj je s tabo pacient ? Za psiho in zdravstvene težave so drugi naslovi
Pa preden pišeš bedarije - poglej si malce tehnične karakteristike BEETLE : drugim novim avtomobilom za omenjen denar in boš ugotovil, da tisto kar ti pišeš v svojih bedastih izpadih na tvojo žalost drži - v korist VW-ja
Navajanje tehničnih karakteristik je dejstvo - za pacietne tvoje sorte pač hvaljenje in podobno
Pa uspešno zdravljenje![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov