Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor To sep 26, 2006 11:30 am

Čist dovolj je teh 100 in nekaj konjev za Bravota.
Ni vse v hitrosti, se da še kako drugače uživat v vožnji.
Hitro je hitro prehitro.
Slika

mitch007
Nov uporabnik

Napisal/-a mitch007 To sep 26, 2006 11:58 am

hehe, angel varuh :)

Kaj ap mi poetm predlagate , kakšne so potem te bolj poceni predelave za pridobit malo več konjičkov? Na forumu se mže zasledil da bi z brušenjem odmične gerdi pridobil še kakih 10 konjev,razmišlajm tudi da bi dal kašn športni filter+alu cev, kaj bi še lahko vgradil dal nekomu narest , da nebi prišlo drago ap da bi malo povečalo moč, pospeške, končno...tunaši razpištese (uni ta cheep :) )
Honda is the way to go

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl To sep 26, 2006 12:19 pm

potemtakem se ti bolj splača nabavit kazga dizla, recimo bravo jtd ki ima 105 konj,čipaš ga loh na ene 130 konj, in tist je že konkretna raketa

mitch007
Nov uporabnik

Napisal/-a mitch007 To sep 26, 2006 1:04 pm

nene , dizli mi ne potegnejo... (pa dražji je ...out of my limit ) sej pravim , če ma kdo kšn link do teh poceni tuningov ala brušenje odmične gredi , pa podobne zadeve če lahko mal napiše da nas vse mal poduči..???

LP , Mitja
Honda is the way to go

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac To sep 26, 2006 3:16 pm

Na brušenje odmičnih (zamenjava), nižanje glave, šp. filtre...pozabi, če si tolk brez denarja!

če hočeš moč, si kupi malce močnejši avto...pa mimogrede, tudi 1.6 bravo čist solidno leti ;)

če je dražja registracija (pazi, samo da nima več kot 170ks), vzameš pač na trajnik, pa še vedel ne boš, da plačuješ tistih par 10.000 sit letno več :!:

jst bi v tem cenovnem razredu gledal alfo 145, 146, bmw 3, kakšno hondo (accord, civic), tudi carina ni slaba, pa nisan primera...pol pa kaj večjega...kar pa ti ne rabiš/ne želiš

pa če te za denar matra, glej predvsem kako je avto ohranjen, vzdrževan in ne kakšne barve je in kake felge ma ;)

lp

mitch007
Nov uporabnik

Napisal/-a mitch007 To sep 26, 2006 10:04 pm

mhm, sam a ni brušenje glave recmo za 0.75 mm čist pocen , da ti pa par Konjev ?
Honda is the way to go

Uporabniški avatar
No.1 bambina
Nov uporabnik

Napisal/-a No.1 bambina Ne okt 22, 2006 2:12 pm

Ne bom spametovala, vendar ti ne priporočam fiata.
Sama imam fiat bravo 1.6 16V in so z njo same težave. avto imam 3 leta in je bilo v njega potrebno vložiti dobrih 600 tisočakov, da je funkcioniral svojemu namenu. Pa ne da bi bil ob nakupu v slabem stanju. Vožnja je povprečna za 1.6 motor. Pa ne da sem divjak na cesti. Slabosti so okvare servo volana- nenormalno lahka okretnost kar ni ravno fino pri višjih hitrostih, saj ob naglem menjanju voznih pasov dobesedno plavaš po cesti, saj bi se z hitrostjo naj zmanjševala mahkost volana. Bolezen fiatov je luščenje gume na kljukah, motorček zadnjega brisalca in dovod pralne tekočine...pogosto krat je pretrgan in kratka življenska doba rok.

obvezna menjava jermenov na 60.000 km, da ti ne zvije vseh 16 ventilov, in glave, saj se znebiš krepkih 250.000 tisočakov. Moji so bili menjani, vendar je preskočil jermen in me presneto vžgal po denarnici.

Zato sem se odločila da ga prodam. Odločila sem se za opla saj imajo bolj razvito tehnologijo in so bolj vzdržljivi... pa še cena jim ne pada tako hitro.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov