bass je napisal/-a:O imiđu pa nebi... se audiji in pasati skrijejo.
Provokacija namenjena "kregariji" ali pa mogoče znaš to tudi obrazložit z dejstvi ?
LP
MALIJOHN je napisal/-a:Master7 je napisal/-a:Okej brez zamere, samo tole je pa zelo neumna primerjava.![]()
Kot prvo.
Koliko km boš delal? Kaj ti je pomembno pri avtu. 2 mio razlike je že novi avto manjšega razreda. Izbiraš med ročni ter avtomatikom. Vprašaj se kaj želiš? Vozilo srednjega razreda ali vozilo srednjega višjega razreda. 2.0 T ti nebo pil samo 3l več, v praksi se pokaže kot dokaj požrešen motor.
Kar se tiče vožnje. Iskušnja z Audijem a6 3.0 TDIQ avtomatik, zelo dobro vodljiv, dobri pospeški, lepa končna, kakovostno narejen znotraj, pohvala Recaro sedežem. Za več podatkov vprašaj, ker ne vem kaj te zanima.
Vw Passat 2.0 (140) TDI4Motion ročni, dobra vodljivost, v primerjavi z Audijem slabša, solidno sestavljen vendar dolgočasen, meni osebno je rit zelo grdo dizajnirana. Se pa oba avtomobila smatrata za "poslovna" vendar eden od njiju prinaša imidž.
Vseeno nerazumem tvoje dileme, mešaš jabolke in hruške.
Dilema: Na eni strani veliko "IMIDŽA" ali na drugi "RACIONALEN NAKUP" in malo manj imidža.
![]()
Pa verjemi da je danes še kako pomemben še posebi v poslovnem svetu
kromfelna je napisal/-a:2MIO je cena za imidž, drugače pa je vse ista liga. Ni tu nekega mešanja med jabolki in hruškami. V notranjosti ni razlike v velikosti, sedeži so v obeh avti enaki, tako pa je tudi pri drugih sestavnih delih obeh avtomobilov. Enako je bilo z prejšnjimi modeli A6-tk in Passat-ov. Druga oblika, vse drugo enako.
Isto sranje, drugo pakovanje. Vprašanje je le ali hoče audija ali volkswagna.
Turbo bencinci se pa vozijo enako varčno kot turbo dizli, s tem, da se bencinca s turbino da lepše tiščat.
kromfelna je napisal/-a:2MIO je cena za imidž, drugače pa je vse ista liga. Ni tu nekega mešanja med jabolki in hruškami. V notranjosti ni razlike v velikosti, sedeži so v obeh avti enaki, tako pa je tudi pri drugih sestavnih delih obeh avtomobilov. Enako je bilo z prejšnjimi modeli A6-tk in Passat-ov. Druga oblika, vse drugo enako.
Isto sranje, drugo pakovanje. Vprašanje je le ali hoče audija ali volkswagna.
Turbo bencinci se pa vozijo enako varčno kot turbo dizli, s tem, da se bencinca s turbino da lepše tiščat.
Master7 je napisal/-a:Si gledal kakega Volvota S60, Lexus, Saab? To so tudi zanimiv avtomobilčki.
Gen|uS je napisal/-a:js ti priporočam saaba 9-5 ker majo ljudje še večji rešpekt ko pa do audija in to preverjeno z moje strani pa sm en frklc za volanom. V saabu 9-3 prejšn model sm se vozo 3 dni in niti enkrat se mi ni gdo nalimo za rit al pa izsilu pa tut ljudje bol gledajo ker je avto redek, medtem ko audija a6 vidiš že na usakem vogalu na cesti je pa stanje drugih voznikov isto
rok46 je napisal/-a:js bi tud raje za kakim lexusom pogledal,ker A šestic je že precej na cesti,pa 2.0T mi nikakor ne diši,se bojim da bo prešvohno tole za tako velko kravo,ampk še zmer ni tko napačen motor kot je bil v prejšnji šestici 2.4 ... kaj pa bmw serija 3? al pa 5? 1 leto stari se po dost smešni ceni prodajajo,pa je noro lep avto to in za vozt perfekten
kromfelna je napisal/-a:Od enih uporabnikov tu gor mi ratuje slabo. Res se dosti krat zajebavam in pišem norije, ampak vi pa ste sposobni resni spisat takšne bedarije... in s takšnim načinom razmišljanja se bi vi radi dvignili nad rajo? Vas ne reši noben Audi ali BMW. Da se bi z denarjem dalo kupit še kaj drugega kot pa železo in plastiko. Tukaj bi bila rešitev.
MALIJOHN je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:js bi tud raje za kakim lexusom pogledal,ker A šestic je že precej na cesti,pa 2.0T mi nikakor ne diši,se bojim da bo prešvohno tole za tako velko kravo,ampk še zmer ni tko napačen motor kot je bil v prejšnji šestici 2.4 ... kaj pa bmw serija 3? al pa 5? 1 leto stari se po dost smešni ceni prodajajo,pa je noro lep avto to in za vozt perfekten
Od kolega mama ma novega a6 2.4 pa prav da se voz z 9-10 litri okol. Pa veste kako mame vozjo. Sam je razlika med 2.0t in 2.4 v mestni porabi 3-4l (po prospektu)
lp
rok46 je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:js bi tud raje za kakim lexusom pogledal,ker A šestic je že precej na cesti,pa 2.0T mi nikakor ne diši,se bojim da bo prešvohno tole za tako velko kravo,ampk še zmer ni tko napačen motor kot je bil v prejšnji šestici 2.4 ... kaj pa bmw serija 3? al pa 5? 1 leto stari se po dost smešni ceni prodajajo,pa je noro lep avto to in za vozt perfekten
Od kolega mama ma novega a6 2.4 pa prav da se voz z 9-10 litri okol. Pa veste kako mame vozjo. Sam je razlika med 2.0t in 2.4 v mestni porabi 3-4l (po prospektu)
lp
za novega ne vem,sam pri starih A6 je bil motor 2.4 bol ko ne sfaljen...kolko naj bi teb žrl turbak?
Mojster Miha je napisal/-a:bass je napisal/-a:O imiđu pa nebi... se audiji in pasati skrijejo.
Provokacija namenjena "kregariji" ali pa mogoče znaš to tudi obrazložit z dejstvi ?
LP
8AK je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:bass je napisal/-a:O imiđu pa nebi... se audiji in pasati skrijejo.
LP
dejstva? v očeh slovenceljnov boš b****, k****n, i**** ki je kupu italjansko sranje,ki se skoz kvari, pije olje in pred tvojimi očmi gnije. Ti se jim boš pa v glavo režu , ko boš užival v vožnji enako opremljenega, enako zanesljivega, a 3mio cenejšega avtomobila![]()
Glede oblike pa vsak sam ve kaj mu bolj paše. Meni sigurno Alfa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov