... pozanimaj se koliko te bo prišel material - tesnilo glave in delo mislim, da bo to dvoje stalo več kot boš dal ti za avto pa še grelne svečke ... ko sem jih kupoval so stale kot zlato ... (ena za 4 Golfove) avto je četudi dober drag z isto vožnjo boš pri AX-u porabil 1.5 litra dizla/100 km manj ... pa cel Ax-ov dober motor te bo stal manj kot delo glave na Charadu ... L.p. MadDaihatsu je napisal/-a:To kaj sem jaz gledal niso imeli nic vec km kot bencinarji. Pa na oko motorcek ne zgleda slabo samo malo so se usteli v zmogljivostih ali pa materialih pomoje da je tako kot je.
Amopak dejstvo je da me se skoz lahko prime da kupim ravno TD le naletet moram na takega da vem da je ok in da bo me zdrzal vsaj leto dni ampak po oglasnikih je tega zelo malo bolj so povsod bencinarji. Vrjetno z razlogom zakaj je malo TD. Hehe.
Saj pravim ce za 60.000 kje najdem TD in je zdrzal 100.000 KM pa ne kaze nekih znakov da bo crknil se zna zgodit da bom celo tvegal. Bomo vidli.
Zaenkrat sem si rekel da ne in da nebom kupil kot sem ze napisal ampak dopuscam pa moznost tudi za to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov