q_verde je napisal/-a:pri alficah je eden velik problem, to so sportni avtomobili, ki pridejo v Slovenijo najveckrat zgonjeni in jih v tujini vecinoma vozijo adrenalina zeljni ljudje, ne pa tako kot razne vag-e penzionisti, ki jih skozi sparajo. Ce kupujes rabljeno alfico bodi se posebaj pozoren na njeno preteklost, sploh ce le ta prihaja iz nase zahodne sosede.
ce bos kupil novo, pa ne bos imel nic vecjih problemov kot konkurenca. na zacetku je avto itak v garanciji in ti morebitno napako sanirajo, ce pa zdrzi to dobo, pa verjetno nic vecjega ne bo slo po gobe. jaz sem kupil ze dve novi alfi in obe vozil brez večjih stroskov (pri prvi sem sicer menjal variator v garanciji), pri novi nimam nobenih problemov. pa so mi vsi v sluzbi pravili, pusti ta j***a. in na sreco sem manj reden gost servisov kot oni.
![]()
![]()
Vuso je napisal/-a:8C CompetizioneDa o starejših modelih sploh ne zgubljam besed.Razne GTA,q4,2.5 V6,konec koncev tudi QV so verjetno zate penzionerski avtomobili.Tovarna je v finančni stiski in športni avtomobili niso ravno kure z zlatimi jajci.So pa alfe športnejše od drugih civilnih avtomobilov.Kar se tiče vzdržljivosti pa škoda zgubljanja besed.Vozite se z original korejci in bodite srečni
Martina Navratilova je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:8C CompetizioneDa o starejših modelih sploh ne zgubljam besed.Razne GTA,q4,2.5 V6,konec koncev tudi QV so verjetno zate penzionerski avtomobili.Tovarna je v finančni stiski in športni avtomobili niso ravno kure z zlatimi jajci.So pa alfe športnejše od drugih civilnih avtomobilov.Kar se tiče vzdržljivosti pa škoda zgubljanja besed.Vozite se z original korejci in bodite srečni
8c a je to sploh serijski avto?
HAHAHA alfa 2.5 v6 sportna. HOHOHOHO
Ce so to sportni avti kaj je pol EVO, exige da o 911 ali podobnih niti ne govorimo. So to rakete pol al kaj?
Alfe so sportni avti za zenske.
ghostrider je napisal/-a:Medtem ko so alfe 33 in 75 crkovale, so se pri MB obračale številke preko 600000 km. In zaradi takega "idiotskega" razmišljanja se je folk obračal od alf, pač, slabe izkušnje. Ne rečem, da se mercedes naj ne bi kvaril - halo! Po vseh fabrkah se danes dela približno isto. Ne moreš pa primerjat alfe z MBjem izpred 20 let. Niti ne takratnih MBjev z današnjimi. Tudi danes pač trdno drži dejstvo, da si tak avto privošči lahko samo tisti, kdor ima denar za avto kupit in imet. Ostali se lahko tolažijo s tem da najdejo enega zanikrnega lastnika MB-ja, ki ga je kupil namesto najk trenerke in zato je pašteto in jamra, če mu crkne termostat, za menjavo katerega je odštel 20ksit. Prav tako pa tudi izgublja ceno. MB je narejen kot luksuz, katerega si ne more privoščit vsak butalc. Fora tega avta je imidž. Ravno tako kot ljudje oblačijo dolce&gabana kolekcije, tako kupujejo tudi MB-je. In za servis niti vedo ne, saj se jim finančno sploh ne pozna. Če si ga pa butalc privošči, ga pa kmalu proda. Vozne lastnosti za ljudi, ki ljubijo malce bolj športno vožnjo, so pri alfi zelo dobre, glede na ceno, gadno je sam vzdrževanje, ki pa, priznajte alfisti, pri nekaterih delih ni tako zelo poceni. Pa tako kot MB, Audi, BMW in VW crkujejo, tako crkujejo tudi alfe. Živimo pač v kapitalističnem svetu, kjer se industriji j... za kvaliteto. Važna jim je samo kvantiteta.
ghandaed je napisal/-a:
Zelo dobro si to napisal!
Pred 20 timi leti so bili predsodki na mestu, danes so stvari popolnoma drugačne - Alfe niso nič slabše kar se tiče pokvarljivosti od mercedesa ali volkswagna ali hyundaia. Priznajmo si to že enkrat.
Gricko je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:
HAHAHA alfa 2.5 v6 sportna. HOHOHOHO
Ce so to sportni avti kaj je pol EVO, exige da o 911 ali podobnih niti ne govorimo. So to rakete pol al kaj?
Alfe so sportni avti za zenske.
Smem vprašat kero drvarnico ti voziš???
Martina Navratilova je napisal/-a:zanimiva anketa.![]()
Vredna ni pocenega grosa.
Drugac pa mel smo 3 alfe doma od velikih 3.0 do navitih 1.6. In vse po vrsti so ble sranje. Avto ki se sam razstavlja, kateri razvije cricke 5min zatem ko ga odpeljes iz salona (pol pa poslusaj hud zvok motorja my ass) in kateremu natakas olje isto pogosto kot bencin tudi zmogljivosti podvozja, sasije in pogona niso kar nadobudnezi mislite ker takoj zvok motorja (ki je ponavadi super samo pokvarljiv) in obcutek na pedalu gasa povezete z nevemkaksno sportnostjo. So pa lepe.Sori sam tko je blo in par tem na tem forumu me je pac privedlo do tega da bom pac pisal kar mislim. Dont hate me 4 that.
... en primerek ohranja tako ceno ... jaz sem gledal nasplošno saj jih ne obsojam samo dejstva sem predstavil ... mislim tudi da je 147 bila predraga za tisto, kar ponuja za tisti denar bi raje vozil marsikaj drugegaDe_Tomaso je napisal/-a:Ja predvsme Alfi Gt nenormalno pada cena. Novi so stali 6.6 milijona, sedaj 3 leta stari 4.8 mio. Torej 1.8 milijona v treh letih vržeš stran kot keks.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov