Katerega predlagate TDi-ja ali SDI-ja? Pospeški mi sicer niso pomembni, tako da...povejte mnenja, izkušnje (dobre ali slabe). Kupoval bom pa do letnika 2001. Hvala.
Lp
Skalaš je napisal/-a:Mi lahko kdo pove, kako se vozijo golfi IV dizli, kakšne so izboljšave napram dvojki ali trojki (razen v elektriki in tresenju armaturne plošče)?
Katerega predlagate TDi-ja ali SDI-ja? Pospeški mi sicer niso pomembni, tako da...povejte mnenja, izkušnje (dobre ali slabe). Kupoval bom pa do letnika 2001. Hvala.
Lp
lenivec je napisal/-a:in žal jih tudi ne zanima kolona ki jo vlečejo za sabo...
take podhranjene avte je treba zakonsko prepovedat
viola je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:in žal jih tudi ne zanima kolona ki jo vlečejo za sabo...
tako je. avte ispod 100ks bi treba nehat izdelovat, ne vem zakaj so dobri a mogoče pol litra manj kurijo goriva. delajo pa kolone. sam potem so tu tud tovornjaki ki delajo še večje kolone
Skalaš je napisal/-a:Mi lahko kdo pove, kako se vozijo golfi IV dizli, kakšne so izboljšave napram dvojki ali trojki
viola je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:in žal jih tudi ne zanima kolona ki jo vlečejo za sabo...
tako je. avte ispod 100ks bi treba nehat izdelovat, ne vem zakaj so dobri a mogoče pol litra manj kurijo goriva. delajo pa kolone. sam potem so tu tud tovornjaki ki delajo še večje kolone
lenivec je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:viola je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:in žal jih tudi ne zanima kolona ki jo vlečejo za sabo...
Pa koliko sta vidva stara? 16?Sedaj je moč direktno odvisna od kolone ki jo povzroča avto, vam se pa vsem nekam mudi v božomater
Dajte se zbrihtat malo, preden nastane še večji offtopic.
no pa mi povej prosim kaj je bol nevarno, tekoč promet, al en traktor na čelu kolone ki dela nemalo voznikov za sabo živčne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov