Hebo je napisal/-a:Kako pa je z varnostjo omenjenih avtomobilov? Letnik 98/99 206 in 2001 Clio? Ima Peugeot 206 razen menjalnika še kakšno drugo hibo? Kakšna je lega na cesti - pri obeh?
Mojster Miha je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:pa sem posnel en video čez menije potovalnega računalnika kjer je razvidno, da ga nisem brisal že 2722 km in da je poraba 7,2 litra/100km. vsak ki ima cliota bo znal to odčitat. vozim pa se kako mi zapaše, to lahko tudi potrdijo tisti na forumu, ki me poznajo in vedo, da se rad tudi hitro peljem, tudi čez 200 po AC.
realna poraba pa seveda, da je visoka, če imaš gor 16 ala 17 col velike felge pa še širi gume to pa seveda potem nemoreš govorit na splošno za cliote.
prilagam video:
http://shrani.si/files/picturepnkx.avi
![]()
Glede na zapisano dvomim, da veš kaj se pravi "hitro peljat"![]()
LP
ne nevem, samo ti veš. saj sem pričakoval tako izjavo. jaz lepo pokažem kok res avto realno pije, ko menda se res nisem 2700 počasi vozil, potem pa mi kr en uleti z eni otročji izjavi, ko misli, da je ful frajer, ker pač misli, da se sam on zna hitro pelat :P mihec, pravi optimist si mi, pejd raj ono risanko pogledat.
Jah kaj drugega gre od tebe pričakovat .. ko ti zmanjka argumentov, pridejo otročarije, žalitve, zmerjanja. Sicer tipične za ta forum - čvek o avtomobilizmu.
Za ilustracijo kaj je normalna vožnja oz dobro potovalno povprečje in posledicno poraba - ko grem recimo v München (zadnjic sm bil v petek oz vceraj) : 500 km v 5 h - potovalno povprečje 100 km/h - to pomeni vožnja okviru omejitev oz v ritmu prometa na cesti - Italija in Avstrija do 140 km/h (in seveda vmes omejitve - tuneli, cestna dela ... ), Nemčija do 160 km/h
Poraba pri GOLF-u TDI slabe 6 l/100 km - tvoj CLIO, ki rabi več in ima slabši navor (klanci v Avstriji in Italiji) bi rabil vsaj 2 litra več, pa to še zdaleč ni 200 km/h, kakor pišeš.
Tako, da : nehaj z otročarijami in raje tvoj CLIO pošteno "pohodi" pa potem zapiši porabo - o tem imam hvala Bogu razčiščene pojme, tako, da me ni treba poučevat kaj je poraba in kaj hitrost.
LP
renyy je napisal/-a:Mal sem gledu tega cliota 1.6 16V, cena je nekako dokaj ugodna, sam me moti to, ker vidim, da je avto zanemarjen in sicer se na slikah vidi, da ima zelo umazane sedeže, vrata (znotraj) in poknjeno prestavno ročico. Sem pač picajzlast.![]()
Umazanijo se sicer da počistit, ampak dobi človek občutek, da je lastnik zanemarjal celoten avtomobil (servisi) , mogoče pa se motim![]()
Zanima me predvsem, če kdo pozna ta avto?
Kakšen predlog?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1140968
Lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov