Primoz_86 je napisal/-a:Lahko malo pokomentirate zakaj ne FIATA?![]()
V primerjavi s francozi in korejci ni nič slabši, kvečjemu boljši
Prostoren, majhna poraba, poceni vzdrževanje, zanesljivost, veliko karoserijskih delov na odpadih, bil je avto leta......
Jaz poleg Puntota priporočam še Cliota 1.4, s106-ko pa nimam izkušenj.
sonček je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:Lahko malo pokomentirate zakaj ne FIATA?![]()
V primerjavi s francozi in korejci ni nič slabši, kvečjemu boljši
Prostoren, majhna poraba, poceni vzdrževanje, zanesljivost, veliko karoserijskih delov na odpadih, bil je avto leta......
Jaz poleg Puntota priporočam še Cliota 1.4, s106-ko pa nimam izkušenj.
Punto sam prtisneš pa je že na servisu(prevrjeno),tesnilo gre takoj,
gorki je napisal/-a:Mali servis (olje, oljni filter, delo) me stanejo 10.000 SIT. Ce pa se dam menjat zracni filter, svecke hladilno in zavorno tekocino me kosta okoli 25.000 SIT.
Zobati jermen menjujem na 75000km. Prvic sem menjal samo jermen, pri 150.000 pa se vodno crpalko, napenjalec, svecke, zracni filter, ojni filter, olje, zav. tekocino in hladilno tek., prednje zav. ploscice in me je stalo vse skupaj z delom 50.000 SIT. Po 140.000 prevozenih km sem menjal tudi komplet sklopko s kosaro in potisnim lezajem. Vred z delom sem placal 43.000 SIT.
rozy je napisal/-a:
jest ti mojga prodam če te kej zanima pm, je pa Daewo Matiz
lp aleš
nebivedu je napisal/-a:gorki je napisal/-a:Mali servis (olje, oljni filter, delo) me stanejo 10.000 SIT. Ce pa se dam menjat zracni filter, svecke hladilno in zavorno tekocino me kosta okoli 25.000 SIT.
Zobati jermen menjujem na 75000km. Prvic sem menjal samo jermen, pri 150.000 pa se vodno crpalko, napenjalec, svecke, zracni filter, ojni filter, olje, zav. tekocino in hladilno tek., prednje zav. ploscice in me je stalo vse skupaj z delom 50.000 SIT. Po 140.000 prevozenih km sem menjal tudi komplet sklopko s kosaro in potisnim lezajem. Vred z delom sem placal 43.000 SIT.
Olje, oljni filter in delo - stane 3000 sit delo in potem kakršno olje daješ v avto. Če imaš kakega esso-ta za 800 sit na liter ali še manj(iz soda 60 litrskega pride okol 750sit na liter), te pride vse skupaj okol 7000 sit. Vsaj tok je pri meni v delavnici - filter je od 700 do 900 sit, olje je 4 litre 3000 sit in delo 3000 sit.
Drugače pa smo že delal generalko na cliotu II 1.2 60KM. Menjava duhtunge, obnovitev glave(27.000 sit- blizu litije jih ena firma obnavlja), vodna pumpa, jermeni, olje, svečke, filtri vse skupaj z delom za 56.000 sit. Tko da ti lahko povem, da imaš drage servise.
Delo za menjavo sklopke je od 7000 do 10.000 sit pri fušarjih (odnosno pri meni).
lublancan je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Punto sam prtisneš pa je že na servisu(prevrjeno),tesnilo gre takoj,
glede na to kok avtov si ti že zamenju, je napaka v lastniku/vozniku
sonček je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Punto sam prtisneš pa je že na servisu(prevrjeno),tesnilo gre takoj,
glede na to kok avtov si ti že zamenju, je napaka v lastniku/vozniku
Halo jest nisem imel fiata še je pa od kolegata fotr prtisnu puntota in je šla dihtnga pa ma avto bogih 70.000km
lp
sonček je napisal/-a:Punto sam prtisneš pa je že na servisu(prevrjeno),tesnilo gre takoj,
eentox je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Punto sam prtisneš pa je že na servisu(prevrjeno),tesnilo gre takoj,
ahahaha kere izjave![]()
sonček ti preveč posplošuješ. Tam v tistih krajih kjer ti živiš je VW itak zakon in ga ma cela tvoja familija.
Poskusi kdaj vozit še kak drug avto in boš mogoče videl da ni vse tako krš kot ti misliš![]()
Čeprav pa tudi js nebi vzel Fiata. nimam nekih izkušenj z njimi ampak ti vseeno raje predlagam peđoja ali saxoja.
Imata zanič menjalnike, vendar se sčasoma navadišVzdrževanje je pa itak poceni. Pa vzami raje 1.1 mašino, je za 10KM
močnejša kot 1.0, registracijski razred je isti, a poskočnost mnogo boljša![]()
pa uspešen nakup..
lp
sonček je napisal/-a:eentox je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Punto sam prtisneš pa je že na servisu(prevrjeno),tesnilo gre takoj,
ahahaha kere izjave![]()
sonček ti preveč posplošuješ. Tam v tistih krajih kjer ti živiš je VW itak zakon in ga ma cela tvoja familija.
Poskusi kdaj vozit še kak drug avto in boš mogoče videl da ni vse tako krš kot ti misliš![]()
Čeprav pa tudi js nebi vzel Fiata. nimam nekih izkušenj z njimi ampak ti vseeno raje predlagam peđoja ali saxoja.
Imata zanič menjalnike, vendar se sčasoma navadišVzdrževanje je pa itak poceni. Pa vzami raje 1.1 mašino, je za 10KM
močnejša kot 1.0, registracijski razred je isti, a poskočnost mnogo boljša![]()
pa uspešen nakup..
lp
Če bi poznal mojo zgodovino na tem forumu bi skp padu tako da .....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov