_Wrath_ je napisal/-a:Jaz imam astro 1.9 cdti 120ps cipano na 160ps, avto gre nenormalno, bolj kot audi 2.0tdi 175ps! No sicer po avtocesti gre dokonca 240km/h po ravnem. Delali so mi ga pri tuner.at! Preden sem jaz kupoval sem tudi bil v dilemi, sicer pa mi sedaj ni niti malo zal, sprobal pa sem vse te razen forda.
bojan12 je napisal/-a:Prav zanimivo je da je vedno vec avtov spodnjega srednjega razreda samo v 5 vratni izvedbi (leon, civic, bravo).
Ocitno je prodaja 3 v. modelov tako slaba (?) ali pa gre za doseganje cim vecjih dobickov.
sanny je napisal/-a:civic je trivratni...pride vsak cajt če ni že
bravo je tudi napovedan 3 vratni sicer je odvisno od prodaje...
za leona pa ne vem zakaj ga ni
bojan12 je napisal/-a:Res je, civic type-s bi naj prisel marca v Slo. Cene pa se niso znane. Kako se kaj obneseejo digitalni kazalniki pri dnevni svetlobi, ali je obratomer tudi digitalen ?
Kako pa je z zadnjim birsalcem ? Ali je res da se sipa cisti le z pisom vetra ? To bi znalo pri umazanih cestah, pozimi bit velik problem.
LP
JustMuC je napisal/-a:_Wrath_ je napisal/-a:Jaz imam astro 1.9 cdti 120ps cipano na 160ps, avto gre nenormalno, bolj kot audi 2.0tdi 175ps! No sicer po avtocesti gre dokonca 240km/h po ravnem. Delali so mi ga pri tuner.at! Preden sem jaz kupoval sem tudi bil v dilemi, sicer pa mi sedaj ni niti malo zal, sprobal pa sem vse te razen forda.
od kdaj ma pa 2.0 TDI 175 KM? :P:P
spletko23 je napisal/-a:Živjo! Povsem na začetku sem se ogrel za Leona. Trenutno namreč vozim Seat Cordobo, ki mi že 12 let služi brez večjih težavic. Vendar ko takole na forumu prebiram težave z Alteami in Leoni me je po pravici povedano želja po Seatu kar malo minila..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov